O nouă minune petrecută la biserica Sfântului Ioan Rusul

sf_ioan_rusul2

Acum vreo două săptămâni la Biserica Sfântului Ioan Rusul din localitatea Procopi–Evia, s-a petrecut un eveniment cutremurător, lăsându-i fără grai atât pe mireni, cât și pe clerici.

O femeie care a mers să se închine la Moaștele Sfântului, a vrut să ia în ascuns brâul Sfântului, cu care deja se încinsese, pentru a se vindeca o rudă de-a ei, așa cum a mărturisit ea după aceea.

Fără să fie observată, a ieșit din Sfânta Biserică cu brâul Sfântului în geantă și se îndrepta spre autobuzul ce avea să meargă la Atena. Dar autobuzul nu pornea. Șoferul a coborât și a controlat totul, constatând că nu este nimic care să arate vreo defecțiune tehnică. Deodată au început să sune clopotele, care se trag manual, așa cum susțin oamenii Sfintei Mitropolii.

După aceste semne, femeia care avea brâul Sfântului în geantă, a alergat la șofer și i-a spus:

-Trebuie să mă întorc la Biserică ca să las ceva ce am luat pentru vindecarea unei persoane apropiate.

Femeia a intrat în Biserică, a lăsat cu discreție brâul Sfântului pe racla cu Sfintele lui Moaște și s-a întors la autobuz. De îndată ce s-a urcat în autobuz, acesta pornit imediat, spre uimirea călătorilor.

Acest fapt minunat a împrăștiat frică în toate laturile insulei Evia și a făcut ca și mai mulți credincioși să alerge la Moaștele Sfântului făcător de minuni, pentru a-i cere să-i miluiască.

Traducere din greacă de Ierom. Ștefan Nuțescu.

Sursa: marturieathonita.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Jeanina spune:

    Suntem un grup care plecam – ca in fiecare an de altfel – in circuit/pelerinaj in Grecia, intre 4 – 12 nov. 2015 , cu prilejul praznicului Sf. Nectarie, dar nu numai (pt. ca ajungem si la Sf. Efrem cel Nou, Sf. Spiridon, Sf. Ioan Rusu, Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Sf. Grigore Palama, Sf. Vasile cel Nou, Sf. Anisia, Sf. Paraskevi, Sf. Efrem Sirul si Sf. Irina, M-rea Paleokastrita, M-rea Braul Maicii Domnului, Acropole, Meteora si multe altele, care nu incap intr-un simplu anunt). Mai avem 5 locuri, 299 euro/pers. Sunt asigurate: transportul cu autocarul, cazarea, micul- dejun, calatoriile intre insule cu ferry-boat-ul. Daca este cineva interesat, pentru mai multe detalii traseu si obiective turistice, istorice si religioase, contactati pe d-na Cristina: 0722722845.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.