Om de afaceri londonez: am nevoie de români harnici, nu de englezi puturoși

24-englez-afacerist_90a8acc1ca-630x330

Jason Harris se chinuie de mai bine de trei luni să găsească o persoană potrivită pentru un loc de muncă în cadrul companiei sale, dar fără succes. Astfel, a anunţat că va veni în România să caute o persoană capabilă. Gestul omului de afaceri este în toatală contradicție cu mesajele transmise, în special de tabloidele britanice, care anunțau pericolul la care sunt expuși locuitorii și firmele din regat de “invazia romănilor”.

Jason Harris, din Ringwood, oferă un salariu de bază de 16.000 de lire pe trei luni (n.r. – aproximativ 84.000 de lei!) în cadrul companiei sale de comunicare dar, de trei luni, nu a găsit nici un britanic capabil să preia acest job!

“Am jurat că vin în România să angajez oameni harnici, nu englezi puturoşi”, a afirmat acesta conform libertatea.ro. De altfel, conform statisticilor autorităţilor britanice, un număr uriaş de englezi preferă să stea acasă şi să primească locuinţă socială şi ajutor de câteva sute de lire sterline pe lună, în loc să-şi caute locuri de muncă.

Sursa: hurmuzachi.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. Remus spune:

    Cum pot lua legatura cu domnul acesta? A absolvit de curand facultatea, limbi straine, filolofie engleza- croata, si nu imi gasesc nicaieri de lucru. Multumesc.

  2. adrian.grosu spune:

    vreau un loc de muncâ urgent

  3. ufx spune:

    e vorba de 16000 pe un an si nu doar la romani se gandeste, ci si la bulgari, cehi, polonezi, sa alii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.