PF Daniel: Avorturile au depășit numărul populației României!

patriarhul-daniel-mesaj-important-despre-orele-de-religie-330249

Patriarhul Daniel a deplâns, în predica ținută, miercuri, la slujba de Sfântul Ioan, de la Mănăstirea Zamfira, faptul că România se află pe primele locuri în Europa în ceea ce privește rata avorturilor, iar țara noastră a devenit mai mult un loc al înmormântărilor decât al botezurilor.

”Din nefericire, astăzi sunt la noi mai multe înmormântări decât botezuri. Populația îmbătrânește, numărul românilor scade, iar cel al avorturilor a depășit numărul populației. Peste 20 de milioane de avorturi s-au făcut în țara noastră din 1990 încoace, și suntem printre primii din Europa la aceste capitol. Suntem creștini, dar nu viețuim creștinește întru totul”, a spus Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel, conform orthonews.ro.

”Sărbătoarea de astăzi ne cheamă să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru copiii pe care-i avem, să-L rugăm să ne dea copii atunci când suntem căsătoriți iar dacă nu avem copii să-i ajutăm pe cei care au, ca să simțim binecuvântarea lui Dumnezeu. Fiecare copil care se naște are o chemare sfântă de la Dumnezeu”, a adăugat Patriarhul Daniel.

România are cea mai mare rată a avorturilor din Uniunea Europeană, 480 de avorturi la 1.000 de nașteri. Din 1958 până în prezent au fost înregistrate, doar în spitalele de stat, peste 22.000.000 de avorturi, mai mult decât este în prezent populația țării noastre, relateaza portalul de stiri activenews.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. maria spune:

    Poate asa vor constientiza si vor vedea pe cine chiamă la „deasa Împărtăsanie”….pe cele care îsi ucid pruncii făcându-le pogorământ pentru cîteva lacrimi care le ia drept „pocăință”

  2. Ioan spune:

    Iată dovada vie că o societate construită prin CRIMA DE CRĂCIUN va perpetua CRIMA în forme cât mai diseminate spre TOATĂ populația. Schizofrenia devine contgioasă ți trebuie susținută

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.