Pr. Calistrat: ”Pentru că ai luat nişte bani, de nu ştiu unde.. şi să-mi faci mie propagandă şi să-mi spui, că un copil, de la 5-6 ani, trebuie să înveţe ce înseamnă sexualitatea şi cum se face actul sexual…”

parintele-calistrat-chifan

– Ascultă, cucoană! Se uită la tine 10 milioane de români!

Ţie nu ţi-e ruşine? Cum ai tupeul să faci lobby şi să faci propagandă, pentru nişte oameni, care nu au nici o morală?
Deci nu te las, să vii tu, pentru că ai luat nişte bani, de nu ştiu unde.. şi să-mi faci mie propagandă şi să-mi spui, că un copil, de la 5-6 ani, trebuie să înveţe ce înseamnă sexualitatea şi cum se face actul sexual. Pe copiii dumitale, să-i înveţi să facă lucrul acesta, dacă eşti „needucată moral” şi „nestăpânită”. Copiii mici au inocenţă, au ruşine, au o stare îngerească, au acea stare de naivitate.. Deci, ei sunt puri şi această puritate nu o poţi lua! Dar cei care participă la emisiune, din frică de a mărturisi şi îndrăzneala de a spune: „Da, Dumnezeu e Totul întru Toate! Dumnezeu e Totul întru Toate şi Hristos conduce lumea, prin Puterea Divină!”

Cine vrea s-o ia razna, nu are decât, cine nu, să rămână sănătos!

Şi atunci, te ridici din emisiune şi ai plecat! Şi aşa o înveţi că data viitoare să modereze o emisiune la modul creştin! Şi atunci „ei” ştiu că dacă strică o generaţie, următoarea va fi stricată de la sine. Şi dacă ai stricat două generaţii, a treia va fi stricată de la sine şi îţi trebuie 3-4 generaţii să restaurezi ce ai dărâmat dintr-o neatenţie! Şi atunci, mai bine stai la strajă, la hotar, atunci când vine răul, să-l opreşti chiar dacă mai muşcă sau mai strică. Da! Pentru că ei şi-au dat seama, să ştiţi! S-a constatat că Revoluţia din 1989 nu a putut prinde. Pentru că noi am luat din occident ce ne-a trebuit, dar în rest, românul a rămas român! Păi se uita şi se mira tot occidentul, la ora actuală, când observa că de Crăciun, toţi românii, 2 milioane părăsesc străinătatea şi vin toţi acasă. De ce? Să fie lânagă morţi, lângă vii, lângă prieteni, lângă fraţi, lângă surori.. Se uimesc, când văd la Sărbătoarea Învierii lui Hristos, 2 miloane de români pleacă cu maşinile şi vin toţi în ţară. Şi se întreba „Măi, ce e acolo în ţara aia? Aţi plecat să munciţi în străinătate şi amu.. iar vă duceţi?” Şi atunci, au găsit altă metodă, domnule..”Trebuie să pătrundem în cuibul lor. Aştia sunt ca albinele, se duc şi culeg de peste tot şi cară acasă. Ia stricaţi-le cuibul!” Şi atunci au găsit metoda, să vină şi să strice, pic cu pic, din interior. Şi unde lovesc? FAMILIA! Este cel mai important!

Dacă ai stricat părinţii, cine îi mai educă pe copii? Trebuie să avem părinţi care să mărturisească sau să spună aşa: „Copiii noştri sunt creştini pentru că şi noi ne-am născut creştini! Copiii noştri sunt creştini, pentru că stramoşii noştri, au luptat pentru ca acele cruci să stea pe biserică şi pentru aceste cimitire, să nu fie tătăreşti, turceşti sau ce alte nenorociri au mai venit peste noi.” Rămâne o mare mirare socială, până în zilele noaste.. Cum dintr-un popor ortodox, ţinut 50 de ani sub Comunism, totuşi, după evenimentele din 1989, din acei atei, din acei necredincioşi, din acei activişti de partid, din acei membrii de partid, din acei oameni cu carnetul roşu, in ciuda stalinismului şi marxismului dialectic, sunt totuşi în momentul de faţă, BISERICA pe care noi o vedem VIE pe pământ, formată din totalitatea credincioşilor botezaţi în numele Sfintei Treimi, care păzesc cele 7 Taine, păzesc poruncile lui Dumnezeu şi le îndeplinesc pe ele; totuşi avem 16 milioane, de creştini ortodocşi care se duc la Sfânta Înviere, se spovedesc, se împărtăşesc, se roagă şi se închină, au candelă, au icoane..

CUM E POSIBIL? Se întreabă şi părinţii lor! „Nu ştim cum s-a întâmplat aşa ceva. Întrebaţi-i pe copiii noştri, de ce?”

Parintele Calistrat ChifanPredica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.