„Să vă povestesc ce minune am văzut când aveam 14 ani?”

Să vă povestesc ce minune am văzut când aveam 14 ani?

M-am îmbolnăvit de pneumonie. În rezultatul investigației cu raze Roentgen, mi s-a depistat între inimă și plămân pe pericard un chist de mărimea inimii. Puțin mai târziu, adresându-mă la un medic și trecând un aparat cardiologic, s-a decis să mi se facă operație chirurgicală, pentru a fi înlăturat această tumoare.

Sigur, eram înspăimântat, când mă gândeam că trebuia să fiu despicat de-a lungul cutiei toracice…

Înainte de a fi internat în spital, preoteasa din localitate mi-a recomandat să mă împărtășesc cu Sfintele Taine și să las în voia Domnului. Astfel, în momentul când trebuia să primesc Sfânta Împărtășanie, nu vă pot descrie cum mă simțeam… Parcă eram atât de „indiferent” de ceea ce s-ar putea întâmpla pe viitor, dar, totodată, parcă și speram la ceva, zicându-mi „Doamne, Iisuse Hristoase, facă-se voia Ta!”

În următoarea săptămână am fost internat în spital, iar înainte de a mă urca pe masa de operație, am mai trecut încă o dată acel aparat cardiologic. Când colo, minune! Acea tumoare se micșorase de două ori!

Totuși trei medici au decis să mă opereze. În rezultat, după analize de laborator, mi-au zis că acel chist era o bucată de carne moartă. Eu mi-am pus întrebarea: cum a murit, pentru că la început era cât inima de mare, după care s-a micșorat de două ori, devenind moartă…?

Când trebuia să mă externez, un medic din acei trei care m-au operat mi-a zis ceva, care m-a uimit nespus:

„SĂ NU-ȚI PIERZI CREDINȚA CARE O AI NICIODATĂ!”

Aceasta este puterea Sfintei Împărtășanii! Trebuie doar să credem cât de puțin și Dumnezeu ne miluiește! Slavă Lui întru toate!

Iulian

(relatare transmisă de un cititor)

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.