Să zici: „Doamne, uită-te la mine. Nu pot! Lasă-mă Tu de fumat!”, şi o să vezi minuni

Să-L rogi pe Dumnezeu să te lase. Să zici: „Doamne, uită-te la mine. Nu pot! Lasă-mă Tu de fumat!”, şi o să vezi minuni. Prima întâlnire de dragoste între Dumnezeu şi om este cuvântul nu pot. Cât timp vei spune pot, eşti departe de Dumnezeu.

Nu pot! Gata! Ai să auzi continuarea: „Fără Mine nu puteţi face nimic!” Atunci nu te vei mai ruga: „Doamne, ajută-mă să mă las de fumat!”, că asta înseamnă: „Eu pot, dar cu oleacă de ajutor, aşa… Dacă Tu mă ajuţi, eu pot”.

Nu așa, ci „Doamne, nu pot, lasă-mă Tu!” La fiecare ţigară zi: „Lasă-mă Tu de fumat, Doamne!” Şi pune-o la loc în pachet.

Ai să suferi, vei face febră. Sevraj se numeşte suferinţa pe care o înduri când nu mai dai organismului drogul cu care este învăţat. Dar vei birui, că eşti născut pentru bucuria Biruitorului.

Monahia Siluana Vlad

Extras din ”Meșteșugul bucuriei”, vol. II, Ed. Doxologia, Iaşi, 2009, pag. 215

loading...

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

 1. Adina spune:

  Asa m-am rugat si eu la Dumnezeu si mi-a ajutat si am scapat de tigari.Fumam un pachet pe zi dar Doamne ajuta! am doi ani de cand am scapat de pacatoase

 2. Metatron spune:

  Exista o rugaciune pentru a scapa de fumat, de Efrem cel Nou, cartea costa maxim 5 lei, o gasiti la librari sau chiar in magazinele de cult din orice oras.

 3. Bodea Silvia spune:

  Multumesc pentru bucuriile spirituale pe care mi le-ati oferit in seara aceasta! Ma bucur ca v-am descoperit! Sa fiti binecuvantati!

 4. Mirela spune:

  Hristos a inviat , va multumesc .!

 5. Metatron spune:

  Sa fi binecuvantata Silvia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *