Satana a întemeiat religiile şi Hristos a adus lumii Creştinismul!

pr calistrat

Satana a întemeiat religiile şi Hristos a adus lumii Creştinismul! Noi n-am avut pe planetă mii de religii, am avut una! „Una, sfântă, sobornicească și apostolească Biserică!” Americanii, luteranii, protestanţii, anglicanii, toţi reformatorii cei care au adus sutele de secte şi secţiuni creştine din occident spre orient, le-au adus încercand să înăbuşe creştinismul!

Chiar dacă aceste religii care au apărut sunt morale, ele sunt contrafăcute! Dar Hristos spune clar în Evangelie prin Apostolul Pavel: „Doamne, Tu mântuieşti numai pe cei ce Te mărturisesc în Adevar!” Adevăr înseamnă: Moarte, Cruce, Înviere, Înălţare şi şederea la dreapta Tatălui! Adică, restaurarea omului căzut şi ducerea firii umane pe Scaunul Dumnezeiesc în Slava Cerului, acolo unde prin Hristos Omul s-a împăcat Cerul cu Pamântul şi Dumnezeu cu Omul!

„Voi cu Razboaiele voastre!” – satana este inventatorul Religiilor. Dumnezeu ne-a dăruit Mântuirea, Legea Harului şi pe Hristos, adică Crestinismul!

Parintele Calistrat Chifan – Predica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. D Juverdeanu spune:

  Religiile existente inaintea crestinismului au fost create tot de Satana? Dar hinduismul, budismul, brahmanismul, religiile amerindiene/africane? De ce ar fi crestinismul unica religie care spune doar adevarul?

 2. ralu-danika spune:

  ,,Eu sunt Domnul Dumnezeul tău […]. Să nu ai alți dumnezei afară de Mine! Să nu-ti faci chip cioplit si nici un fel de asemănare a nici unui lucru din câte sunt în cer, sus, si nici din câte sunt pe pământ, jos, si din câte sunt în apele de sub pământ! Să nu te închini lor, nici să le slujești, că Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu zelos.,,
  Consecințele sunt: închinarea la Creație fie sub forma închinării la oameni sau la forțele naturii. Doar Creștinismul, dar aici e vorba doar despre Ortodxie, știu cine e Iisus Hristos ca Dumnezeu-Om… restul religiilor nu recunosc că El este Fiul lui Dumnezeu sau Dumnezeu care și-a asumat natura umană integrală. Consecințele care pleacă de aici sunt: Iisus e un simplu învățător, un simplu om la fel ca Buda sau Osho și toți iluminații orientali sau occidentali; nu poți avea o Relație cu Dumnezeu Creatorul, ideea de Persoană a Sfintei Treimi fiind respinsă în favoarea unui dumnezeu impersonal, necunoscut. Dar peste toate, la nivelul de îndepărtare a omului de intenția pusă în crearea lui, ca și pe vremea lumească a lui Iisus Hristos, fără botez și fără Împărtășanie nu se reface ,,legătura,, de sânge divin cu Dumnezeu-Tatăl. Legea pe care nici Tatăl nu o încalcă este asta: libera gândire și alegere a ceea ce crezi. Luând strict Cuvântul scris, se pune următoarea întrebare: în ce Casă a Domnului se botează în Numele unei Sfinte Treimi ne-alterate de minciună și unde omul se vindecă prin Sângele și Trupul lui Iisus Hristos. Dacă era la budism, mă îmbudiseam. Cum Planul a fost să vin în țară creștină, din fericire, doar religia ortodoxă împlinește condițiile necesare pentru ca Duhul Adevărului să fie prezent. Nu mai este vorba despre teologie și dogmă… nimic nu funcționează fără Cuvânt, pentru că toate sunt făcute prin Cuvânt. Dacă Adevărul nu ne face liberi și nu ne îndumnezeiește, atunci mai suntem în labirintul legilor umane și interpretărilor. Numai în Adevăr și în Iubire suntem liberi și în viață. fiecare alege ce vrea!

 3. Andrei spune:

  Nici o religie nu are la baza o persoana care este in acelasi timp si om si Dumnezeu, Crestinismul vine de la Hristos care este Cuvantul(Logosul) intrupat prin care lumea a fost facut din voia Tatalui cel Vesnic si Atotputernic.
  Crestinismul e singura religie care promoveaza moartea Mortii. Moartea a fost ucisa de Viata si Adevar, puterea intunericului a fost subjugata si dupa ultima batalie intunericul se va desparti de lumina si nu se va mai auzi de el, ca un cosmar din care te trezesti.
  Din haos nu iese ordine si din mocirla/supa nu iese nimic interesant nici peste miliarde de ani.
  atematica este perfecta si tocmai perfectiunea ei nu poate explica viata, dpdv. matematic viata e imposibila.

  Acum vine o noua religie cu o persoana care va pretinde ca este conducatorul tuturor religiilor si dumnezeu.
  Totusi aceasta persoana care va insela pe multi cu false minuni facute cu ajutorul tehnologiei si fortelor oculte nu este altul decat antihrist care face lucrarea mortii si aduce numai moarte.
  Totul moare la vedera raului si indepartarea binelui, totul va fi un pustiu si numai moarte din cauza falsului antihrist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.