Sf. Nectarie şi Sf. Ioan Rusul au vindecat o femeie bolnavă de cancer în stadiu terminal

sf_ioan_rusul2

Femeia, foarte grav bolnavă şi fără nici o şansă de supravieţuire din partea doctorilor, i-a visat într-o seară pe Sfântul Nectarie şi pe Sfântul Ioan Rusul, care i s-au prezentat, promițându-i că se va însănătoși.

Într-o zi, o elevă din clasa a XII-a, Cristina P., îmi spune: „Doamna profesoară, mama mea a fost vindecată de Sfântul Nectarie şi Sfântul Ioan Rusul, fiind în fază terminală a cancerului”.

Ne-a istorisit cum mama ei, atât de grav bolnavă şi fără nici o şansă de supravieţuire din partea doctorilor, i-a visat într-o seară pe Sfântul Nectarie şi pe Sfântul Ioan Rusul, care i s-au prezentat, promițându-i că o vor face bine. Fiica mai mare a doamnei lucra în Grecia. A auzit şi ea de minunile Sfinţilor Nectarie şi Ioan Rusul şi de visul mamei, s-a dus la mormintele lor, în insula Eghina la Sfântul Nectarie şi în Evvia la Sfântul Ioan Rusul. S-a rugat cu lacrimi pentru mama ei şi a primit de acolo ulei de la candelele ce se aflau la sfintele lor morminte. A adus uleiul acasă mamei, care cu rugăciuni şi multă nădejde în puterea lui Dumnezeu ce lucrează prin sfinţi, s-a vindecat în chip minunat.

Extras din ”Sfântul Nectarie minuni în România”, ediție îngrijită de Ciprian Voicilă, Ed. Egumenița, 2010, pag. 290-291

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Monica spune:

    Si pe mine m-a ajutat mult Sfantul Nectarie….eram suparata ca nu reuseam sa raman insarcinata iar acum am doi copii frumosi si sanatosi datorita Sfantului,nascuti la 36 respectiv 38de ani. Maria, cel mai mic dintre copiii,in urma unei analize de sange i s-a pus diagnosticul de trisomie 21 dar la o saptamana in care am citit acatistul Sf Nectarie alte analize de sange ah infirmat acest diagnostic. Slava tie Dumnezeule ca te-ai milostivit de mine sj de casa noastra….Bucura-te Sf Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.