Ultimele vești de pe Sfântul Munte Athos sunt înfiorătoare! Va începe cea mai cumplită perioadă din istoria omenirii

Ultimele vesti de pe Sfantul Munte Athos sunt infioratoare! Dupa Nasterea Maicii Domnului, in septembrie, va incepe cea mai cumplita perioada din istoria omenirii. Va incepe, pe nesimtitelea, domnia Satanei pe Pamant pentru cei trei ani si jumatate (asa cum a prezis Parintele Cleopa).

Vor urma momente cumplite pentru omenire, pe care Dumnezeu le va ingadui pentru a ne arata cat este de dezamagit de noi. Vor urma boli, cataclisme, foamete, seceta, controlul Satanei asupra gandurilor noastre, aparitia unui fals Mantuitor care va fi insusi Antihristul care ne va fura mintile, va veni invazia musulmana iar Sfintele Taine vor fi interzise… la finalul acestei perioade, nimic din ceea ce este lumea de azi nu va mai fi la fel (cititi interviul dat luna trecuta de Parintele Elpidie).

Parintele ne spune ca tot ce ne ramane de facut este sa ne unim in rugaciune, sa facem semnul Sfintei Cruci cat mai mult, sa facem rugaciune pentru Duhul Sfant si sa ne luptam pentru a lua Taina Sfintei Impartasanii cat mai mult timp cu putinta. El zice ca Dumnezeu ar opri tot daca ar vedea ca noi ne-am intoarce la iubire si credinta curata, crestineasca…

E greu de crezut ca milionarii lumii vor renunta la averi, la droguri, la desfrau, e greu de crezut ca mamele nu vor mai face avorturi, ca tinerii nu vor mai fuma sau face orgii etc…. dar daca si noi, cei care credem in Dumnezeu, ne unim in rugaciune, poate mai putem castiga un pic de ragaz si indurare din partea lui Dumnezeu! Pentru copiii si nepotii nostri! Ca sa aiba si ei copilarie, sa aiba hrana, iubire, cer senin, usile Sfintei Biserici deschise, posibilitatea de a primi Sfintele Taine.. pentru ei sa ne mobilizam!

Va rog din toata inima, cititi Rugaciunea de Invoiala, cat mai des, seara intre orele 20:00-23:00, si dati-o tuturor crestinilor pe care ii cunosteti, din orice colt al lumii!

Rugaciunea de Invoiala este foarte scurta, dar extraordinar de puternica atunci cand este facuta simultan, de catre mai multi oameni!

“ Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu! Tu ai spus cu preacinstitele Tale buze ca atunci cand doi sau trei oameni pe pamant se invoiesc sa ceara un lucru, va fi dat de catre Tatal cel ceresc, caci unde sunt doi sau trei adunati in numele Tau, acolo esti si Tu in mijlocul lor.

Nemincinoase sunt cuvintele Tale, Doamne, iubirea Ta de oameni este fara de margini, iar indurarea Ta nu are sfarsit. Noi, robii tai (spuneti-va numele), ne-am invoit sa ne rugam pentru iertarea de pacate a omenirii, pentru salvarea din mainile Satanei, pentru umplerea inimilor noastre cu Duh Sfant si iubire crestineasca! Doamne, nu lasa Diavolul sa isi duca planul la bun sfarsit! Iarta-ne si indura-te de noi si de toti crestinii care te cinstesc si te slavesc! Lasa-ne, Doamne, crestinismul pe pamant, lasa-ne Sfintele Tale Taine, lasa-ne cerul senin si bucuria iubirii Tale! Ne rugam si pentru toti Sfintii Parinti si pustnici, din oricare loc al lumii, care mai tin, cu rugaciunea lor puternica, Mila Ta pentru noi! Iarta-ne, Doamne, te rugam din toata inima!

Ajuta-ne, Doamne, in toate faptele noastre savarsite astazi, ori pe care le vom savarsi maine si in orice zi pentru Tine, insa nu cum voim noi, ci cum vrei Tu.

Fie voia Ta, Doamne! In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin!”

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.