Unbreak my heart: Cântăreața Toni Braxton se confruntă cu o imensă vinovăție asupra avortului, temându-se de „pedeapsa lui Dumnezeu”

hzvyhcswz5e8gsagptrj

de Steven Ertelt, LifeNews.com

Partea pro-alegere a dezbaterii despre avort înclină spre negarea faptului că avortul ar putea vreodată să aducă probleme femeilor. Ei tăgăduiesc răul pe care avortul îl provoacă femeii – problemele medicale, problemele psihice, înrăutățirea relațiilor cu prietenii și familia și distrugerea relației cu Dumnezeu.

Cântăreața Toni Braxton înțelege durerea unui avort. Nu numai că regretă avortul suferit, dar e îngrijorată și din pricina implicațiilor spirituale ce rezultă. Nu numai că avortul s-a dovedit a provoca o serie de probleme de sănătate mintală pentru femei, dar și probleme spirituale, precum faptul că femeile duc o luptă grea pentru a se ierta și pentru a găsi iertarea lui Dumnezeu.

Chiar și după 10 ani, bine-cunoscuta cântăreață de R&B se luptă să se împace cu gândul avortului pe care l-a făcut și cu luarea vieții copilului ei.

Din The Blaze:

La acea vreme, cântăreața necăsătorită era în mijlocul unui tratament anti-acnee, cu un medicament puternic (Accutane), care se spune că ar putea avea impact asupra fetușilor, când a aflat că e însărcinată cu copilul iubitului ei de atunci Keri Lewis, raportează New York Daily News.

În timp în relatările din carte ea recunoaște că avortul a fost determinat mai mult de dorința confortului decât de teama de anomalii, numeroase publicații spun că îngrijorarea cu privire la impactul potențial al medicamentului asupra fătului a jucat un rol important în decizia ei.

Braxton, care s-a căsătorit cu Lewis în 2001 și a divorțat în 2013, admite în noul ei volum de memorii, „Unbreak My Heart”, că a simțit o imensă vină după avort, mai ales având în vedere educația ei strict creștină.

Braxton a continuat să aibă copii cu Lewis, deși avortul a avut un impact profund asupra perspectivei ei. Ea a avut mai târziu doi fii – Diezel, 11, care este autist, și Denim în vârstă de 12 de ani.

Cântăreața se întreabă dacă autismul lui Diezel a fost pedeapsa lui Dumnezeu pentru decizia ei de a pune capăt sarcinii ei anterioare și dacă divorțul murdar al părinților ei și diagnosticarea ei în 2010 cu boala lupus au fost pedepse suplimentare.

„Dumnezeu mă pedepsește pentru avortul făcut?”, scrie ea în carte, menționând că se gândește că a fost „pedeapsa lui Dumnezeu pentru faptul că l-am condamnat pe fiul meu la autism.”

Traducere: Pitirici Alexandra

Sursa: stiripentruviata.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.