Uneori și mie îmi pare rău.. că mi se învârtoșează sângele în cap și sunt necontrolat. Am și reacții adverse câteodată..

parintele-calistrat-chifan

„Cine va batjocori templul acesta (trupul omului) pe care Eu L-am zidit, și Eu îl voi pierde pe el!” Uneori și mie îmi pare rău.. că mi se învârtoșează sângele în cap și sunt necontrolat. Am și reacții adverse câteodată.. când îi văd pe unii naivi! Că-mi spune cineva odată la spovedit:

– E.. și ce dacă sunt homosexual?

– Da mă, n-am absolut nimic… să fie câți vor ei! Domnule, dar cum nici ortodoxul nu cere o lege, să fie pus pe strada un panou cu ce se întâmplă în timpul Sfintei Liturghii, și este pus doar în biserică, tu nu-ți poți face păcatul tău, în treaba ta?

Vrei lege? Dar de ce mă pui să-ți legiferez fărădelegea? Dar de ce mă pui să stric legea, să o duc dincolo de lege? Asta e întrebarea! Nu faptul că faci tu treaba asta! Ca și dacă te-aș opri, tot o faci! Și dacă nu te-aș opri, tot o faci! Că vrei, că-ți place, că simți.. tot o faci! Da tu, du-te și ți-o fă! Fă-ți treaba ta! Fă-ți domnule păcatul în treaba ta! Dar nu-ți legifera și mă sfida!

Parintele Calistrat Chifan – predica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.