Acțiune în forță a polițiștilor locali din București: Au confiscat și distrus mărarul și pătrunjelul unor băbuțe. „Infractorii” vindeau și 50 de legături de lobodă! Unele vindeau și OUĂ

politia-locala

În timp ce cetățenii nu sunt în siguranță în spațiul public, iar mijloacele de transport în comun au devenit adevărate jungle în care călătorii ajung să-și fac singuri dreptate, polițiștii locali din București se ocupă cu anihilarea infractorilor cu-adevărat periculoși.

O fotografie postată de Poliția Locală Sector II înfățișează o captură impresionantă a Serviciului de Ordine Publică din cadrul acestei instituții realizată în data de 14 aprilie.

politistii

Astfel, polițiștii locali au confiscat 1000 legături de leuștean, 640 legături mărar, 1180 legături pătrunjel, 370 legături ștevie și 50 de legături lobodă, „marfă” ce era depozitată necorespunzător. Informația despre periculoasele mărfuri a fost însoțită și de un mesaj mobilizator:

„Cetățeni ai sectorului 2, nu vă asumați riscuri cumpărând produse depozitate în spații insalubre, evitând astfel riscul îmbolnăvirii! Nu încurajați comerțul cu produse depozitate necorespunzător!”

Pe 15 aprilie, aceeași polițiști au anunțat că au confiscat 238 de ouă de găină, 112 ouă de rață, 15 kg de telemea de oaie, 40 kg de carne de pasăre. Facturile care se vând la drumul mare în Colentina, rezistă.

Articol relatat de portalul activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. le spune:

    Ce criminali, pe penalii din conducerea tarii, din marile partide, care jecmanesc nestingheriti nu ii „ia ” nimeni; si lor le ia doar mararul si patrinjelul, ca acestor saraci; miliardul e euro e biine pazit; chiar de i duce la inchisoare cumva..ca nici asta nu se stie.Luati le voi banii astora si aunci om duce o mai bine, incat sa dam marar gratis.Rusinos!

  2. Ionut spune:

    De toata jena politia romana! Luati-va de niste oameni lipsiti de orice ajutor ca de aia care vand tigari si alte prostii de contrabanda nu va luati ca ori va e frica ori va luati partea banului. De aia care fura miliarde nu mai e cazul sa zic nimic ca deja e cliseu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.