Pr. Necula, răspuns genial pentru premierul Ungariei: „Eu dau Slavă Domnului că Orban construiește gardul la granița cu România, pentru că în sfârșit recunoaște unde-i frontiera (VIDEO)

Parintele-Constantin-Necula

Părintele Constantin Necula dă un răspuns neașteptat guvernului maghiar cu privire la intenția acestuia de a construi un gard la hotarul cu România pentru a bloca fluxul de imigranți.

În cadrul unei conferințe susținute la Cluj, consilierul misionar-pastoral și de imagine al Mitropoliei Ardealului a declarat că: „Eu dau Slavă Domnului că un foarte bun prim-ministru european construiește un gard cu o țară vecină, pentru că în sfârșit recunoaște unde-i granița”.

Cunoscut fiind conflictul dintre români și maghiri pe marginea acestui subiect, la rostirea acestor cuvinte, sala a izbucnit în aplauze.

Ungaria a instalat în toamna anului trecut garduri metalice la granița cu Serbia și Croația și a început acum construirea unui gard similar și la granița cu țara noastră, scrie b1.ro.

httpv://youtu.be/u3JZGMxugJI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. O ardeleanca spune:

    Acestea fiind spuse si lasand la o parte animozitatile istorice dintre cele doua state, trebuie sa recunoastem totusi ca dintre liderii europeni are cel mai mare curaj de a spune lucrurilor pe nume. Este crestin si patriot, nu se pleaca in fata Germaniei, Bruxell-ului etc si face ce considera ca e bine pentru tara lui. Mi-as fi dorit sa avem si noi un presedinte ca el. Tot respectul.

    • Admin spune:

      Dar de cand e el colcaie coruptia! Asta nu intelege nimeni ce inseamna a avea un dictator. Nu mai exista presa, justitie etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.