Apariție salvatoare a Maicii Domnului, într-o Mănăstire din Siria – Saidanya

maica-domnului-Siria – Saidanya

Intamplarea miraculoasa ar fi avut loc cu ceva timp în urmă, când un grup de rebeli a lansat o racheta catre manastire.

Călugărițele din interiorul mănăstirii aveau experienta in sunetul scos de astfel de rachete, asa incat erau sigure că racheta le va ucide și va distruge complexul mănăstirii. Dar… nimic nu s-a întâmplat, si au ramas uimite, fara sa inteleaga ce se intamplase cu racheta in cauza.

Câteva zile mai târziu, unul dintre generalii militari din Armata Siriană a vizitat mănăstirea, pentru felicitarile de Crăciun și An Nou. În timpul conversației, ofițerul le-a întrebat pe maici daca nu cumva au sesizat ceva neobișnuit, de curand. Maicile i-au marturisit despre acea racheta, care a fost lansata de către unii dintre rebeli, spre mănăstire, dar care nu a lovit-o. Ofițerul a fost uimit să audă acest lucru, și a confirmat că și el văzuse racheta lansata, dar ca împreună cu alții a văzut ceva foarte ciudat și neobișnuit: racheta era sa loveasca mănăstirea, dar dintr-o dată o femeie îmbrăcata în vesmant albastru ar fi apărut pe cer, a luat racheta in mâinile proprii si a indepartat-o. Generalul s-a intrebat despre care „doamna” ar putea fi vorba, asa incat maicile l-au asigurat că nu se poate sa fi fost nimeni altcineva decat Maica Domnului.

Credinciosii si-au manifestat bucuria, pana la aceasta ora, in mai multe comentarii legate de minune, pe grupurile de Facebook. Comentatorii mai sceptici si-au facut si ei simtita prezenta, in paginile care au semnalat raportul delegatului unei organizatii ortodoxe si pagini a Bisericii Ortodoxe Orientale in Levant – intrebandu-se de ce oare Maica Domnului ar fi permis, totusi, rapirea unor calugarite in aceeasi zona. In plus, altii semnalau faptul ca manastirea ar fi fost un lacas sfant inca de pe timpurile Imparatului Iustinian, care ar fi contribuit la ridicarea acesteia. Ea este renumita, de secole, pentru o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, pe care o gazduieste si la care chiar si musulmanii veneau sa se roage.

Articol relatat de portalul Lacasuri Ortodoxe

loading...

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

  1. Lucia spune:

    Maica Domnului, ocroteste pe toti crestinii ortodocsi de pretutindeni!

  2. Elena spune:

    Marire tie Maica noastra ce de toate primejdiile ne aperi. Amin.

  3. Maica Domnului isi ocroteste lacasurile inchinate EI, dar si pe crestinii care ii cer sa-i acopere cu sfantul si cinstitul ei acoperamant. Slava Lui Dumnezeu !

  4. elena lazar spune:

    sa ne intoarcem la credinta fratilor cat mai avem timp. vai de noi si de sufletele noastre ce vremuri groaznice ne asteapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.