„Cum copilul a reusit sa supravietuiasca, nici macar medicii nu pot explica, dar miracolul s-a intamplat!”

sarcina_3_91768300

Faceti cunostinta cu Michelle si Ross, care este o familie tanara din Irlanda. Aceasta a vrut sa-si mareasca familia chiar daca mai avea doi copii si astfel a ramas din nou insarcinata. Din pacate, sarcina a durat doar 6 saptamani si 2 zile, scrie bewoman.ro.

Cand a mers la locul de munca, ea a simtit o durere abdominala imensa si s-a dus la spital, iar medicii i-au spus ca este vorba de un avort prematur. Michelle si Ross au fost devastati.

Medicii i-au dat doua pastile lui Michelle, explicandu-i ca are nevoie sa curete uterul si, de asemenea pentru a evita aparitia unei infectii. Michel a luat pastilele si apoi s-a intors acasa. Medicii i-au spun ca dupa un timp, ea trebuie sa repete testul de sarcina pentru a vedea daca totul este in ordine.

Dupa zece zile, tanara mama s-a intoars la spital pentru ca isi facuse testul si s-a dovedit a fi pozitiv. Si apoi miracolul s-a intamplat! Medicii de la spital au supus-o pe Michel la ultrasunete. Desi a suferit un avort spontan, Michele asteapta un copil.

img

Se pare ca aceasta a fost insarcinata cu gemeni si a pierdut doar un copil. Cum copilul a reusit sa supravietuiasca, nici macar medicii nu pot explica, dar miracolul s-a intamplat! Una dintre teorii este ca, din cauza avortilio spontan si a lichidelor, el a reusit sa se ascunda de ultrasunete.

Dupa o serie de examene si o sarcina usoara, Michelle a dat nastere unei fetite frumoase. Copilul este complet sanatos si a devenit mandria mamei si a tatalui. Micuta printesa mai are un frate mai mare si o sora.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.