Sfântul Partenie din Lampsakos vindecă amețelile doamnei Atanasia

Sf. Partenie din Lampsakos

Doamna Atanasia Zafiropoulou, de loc din Haidari Attikis, ne-a povestit o mare problema pe care a avuto cu sanatatea ei.

In 1986 suferea de ameteli groaznice, care se agravau tot mai mult si o tineau la pat. Nimic nu putea face. Deznadajduita, a intrat in spital, unde timp de o luna continua aceeasi stare, caci medicii nu puteau sa-i dea nici un ajutor. Au examinat-o cu de-amanuntul, dar nu au gasit cauza suferintei. In cele din urma au hotarat sa-i faca tomografie axiala. Seara, inainte sa aiba loc aceasta examinare, doamna Atanasia a vazut pe cand dormea un sfant pe care nu l-a cunoscut pana atunci si care i-a spus: „Nu te teme, nu ai nimic. Eu sunt Sfantul Partenie”.

Dimineata cand s-a trezit, nu mai avea absolut nimic si statea pe scaun fara greutate. Cand s-a dus sotul ei sa o vada, s-a speriat, nu a inteles ce s-a intamplat. I-a povestit totul, incercand sa-si aminteasca numele sfantului necunoscut, pe care nu-l retinuse. In clipa aceea a trecut prin camera un tanar cu carticele care contineau vietile sfintilor. Printre ele a recunoscut pe sfantul care ii aparuse in vis noaptea si-si aminti numele sau.

Dupa putin timp a facut si tomografia axiala, care a iesit foarte curata. Toate s-au sfarsit datorita sfantului. De atunci il cinsteste si in fiecare an urca la Sfanta Manastire a Maicii Domnului Makrimallis, de la Psahna Evvias, sa se inchine la cinstitul Cap al sfantului si sa-i multumeasca pentru marea lui binefacere, pentru ca din anul 1986 este perfect sanatoasa.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.