Domnul Iisus bate la ușa inimii tale

Iisus-Hristos-Pantocrator

Domnul bate la usa si asteapta sa I se deschida., caci usa este incuiata si zavorata pe dinauntru. E incuiata cu vointa noastra si cu pacatul, iar Domnul Iisus n-o deschide cu forta. El nu este un spargator de usi. Domnul Iisus respecta libertatea vointei omului. El nu sileste si nu forteaza vointa omului, caci in acest caz am avea o mantuire silita.

Domnul Iisus striga de afara si asteapta rabdator ca omul sa-I deschida si sa-L primeasca in inima lui si in viata lui.

Taina mantuirii tale sufletesti, draga cititorule, sta in vointa ta si sta in urechile tale sa auzi glasul cel dulce care striga la usa inimii tale sa tragi zavorul de la usa si, deschizandu-ti larg inima si viata, sa strigi: Intra, Doamne Iisuse, Mantuitorule, si te fa tu Stapan, Poruncitor si Imparat in casa inimii mele! Eu Iti dau Tie inima mea, Iti dau tie toate vorbele mele, toate gandurile mele, toate faptele mele si toate purtarile mele. Eu Iti dau Tie si toate lipsurile, toate necazurile si framantarile mele. Ia-ma Tu, Doamne, in slujba Ta si in grija Ta.

Domnul Iisus vrea sa ia in stapanire casa inimii si vietii tale, vrea sa intre la tine ca sa vegheze asupra ispitelor tale. El vrea sa-ti aduca ajutor si dar de biruinta.

PARINTELE IOSIF TRIFA

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.