Eurovision 2014 – SEMNUL… CĂ SFÂRȘITUL A SOSIT!

Eurovision-2014

Iata ce scrie in Apocalipsa:

Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe, şi a grăit către mine, zicând:

Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe,

Cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei.

Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.

Iar pe fruntea ei scris nume tainic: BABILONUL CEL MARE, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.

Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.

FIARA pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.

Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

Alte însemnări ale Sfinților Parinți

Sfantul Varlaam, mitropolit al moldovei 1632-1653: In vremurile din urma barbatii vor schimba obiceiul Dumnezeiesc al demnitatii lor si se vor acoperi cu straie femeiesti, iar femeile vor umbla precum barbatii.

Pr. Ilarion Argatu: La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine;

Patriarhul Kirill: A avertizat guvernele occidentale asupra legalizarii casatoriilor homosexuale pe care le-a caracterizat ca fiind un semn al apropierii sfarsitului lumii;

Sf. Apostol Pavel: În vremurile din urmă oamenii vor fi iubitori de plăceri;

Sfantului Nil Athonitul: Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei;

Apusul papilor şi declinul Bisericii Catolice, semne evidente ale vremurilor din urmă

Citam mai jos din: https://ortodoxianeamului.wordpress.com/2014/05/01/apusul-papilor-si-declinul-bisericii-catolice-semne-evidente-ale-vremurilor-din-urma/

Fostul membru al Gărzii a explicat că Palatul Papilor este un loc de „vânătoare“ pentru indivizii homosexuali din sânul Bisericii Catolice;

Există la Vatican secrete teribile, ce sunt păzite cu străşnicie. Totuşi, tema puternicului lobby al cardinalilor homosexuali aflaţi în funcţii superioare la Vatican este dificil de evitat şi însuşi papa Francisc a recunoscut dificultatea reformei în Curia romană şi a evocat existenţa unui „curent al corupţiei“, precum şi existenţa unui „lobby gay“.

Anul trecut, cu puţin înaintea întrunirii Colegiului cardinalilor reuniţi în Capela Sixtină pentru alegerea noului papă, al 266-lea, cotidianul italian La Republica dezvăluia că un „lobby gay“ – o cabală mai mult sau mai puţin unită a homosexualilor – operează în interiorul Vaticanului.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

44 răspunsuri

 1. Bogescu Corneliu spune:

  sa nu exageram …este o forma de manifestare artistica si a fost apreciata si votata de oamenii/populatia din toata Europa.
  Se intelege parabola dar cred ca judecata dvs. este destul de aspra, si de ceilalti concurenti/interpreti ce noutati aveti ?
  De piesa de teatru Chirita si actorul Miluta Gheorghiu nu stiti ?
  Si altele etc

 2. Bogescu Corneliu spune:

  dar de semnul ca rusii de ameninta cu razboiul ce puteti comenta ?

  • domnu Bogescu spune:

   Cine a creeat criza din Ucraina ?Cine a schimbat cu ,,japca”guverne inclusiv in Romania in 89?Cine creeaza crizele ca mai apoi sa vina cu solutiile?Cine i-a boicotat pe rusi la Soci fiindca rusii sunt anti spurcati?Daca-ti vine sionistu-n curte si-ti da cu piatra-n geam ce faci stai cu limba-n gura si te uiti la el?Spun sionistul fiindca nu americanul conduce lumea,el e prea naiv pt lucruri atat de marete.Dar astea-s mai grele decat carnea de porc pt unii.

 3. alex spune:

  Ce-i drept, m-a cam speriat putin cand a ridicat brusc trofeul..Am simtit ca ceva nu e bine..

 4. Ioan spune:

  Cu adevarat, dracul stapaneste din ce in ce pe mai multi, pana va veni Hristos si va spune „Stop!”. Domnul sa ne-ntareasca. Hristos a-nviat!

 5. Gabi spune:

  Există foamete, ură, nedreptate, război, mai nou poluare și gunoaie ,biserici poleite cu aur la poarta cărora stau sărmani fără case, oamenii se ucid între ei de secole, din motive prostești și totuși nimănui nu-i pasă. Dar o tipă cu barbă câștigă un concurs și toată lumea înnebunește! Să fim serioși! Să fim maturi, demni și realiști și să lăsăm ființa bărboasă să-și ducă zilele liniștită!

  • Admin spune:

   Este barbat, un transexual. Nu femeie!

   • Gabi spune:

    De ce, mă rog, nu mi-a fost aprobat răspunsul la comentariul ”Este bărbat, un transsexual. Nu femeie!”? În cazul ăsta, repet: Bărbat, femeie…este om. Dacă suntem creștini, atunci să lăsăm în inimile noastre doar iubire. Suntem de-a dreptul absurzi, ilogici și penibili dacă acuzăm o persoană pentru că nu este asemeni nouă. Să deschidem ochii și să ne concentrăm pe adevăratele problem ale umanității!

  • Andreea spune:

   Ai dreptate, Gabi.

  • papanas spune:

   Corect! Inca n-am vazut tot ce mai are!

 6. claudiu patrascu spune:

  Forma de manifestare artisticaa ??? Toti descentratii, toti retardatii si handicapatii sunt promovati doar pentru ca sunt wow ! Nu poti delimita actul artistic de persoana care-l prezinta.

 7. gigiturbina spune:

  Ce spanac e in neregula cu voi?
  Asta e problema voastra? O femeie cu barba?
  Rider of the apocalypse?!
  Nu aveti alta treaba mai buna de facut?
  Uitati`va in gradina voastra inainte sa comentati…he/she without sin should throw the first stone!
  Cred ca avem alte probleme unde energia asta ar fi mai eficient investita!
  Femeie cu barba….asta e problema romanului….Dumnezeule

 8. Marian Frei spune:

  cind veti auzi la televizor despre mutarea ganitilor maritime intre turci si greci sa stii se incepe cel deal 3 razboi mondial

  Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi.

  Rãzboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urmã vor pierde rusii. Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine.

 9. Marian Frei spune:

  Ministrul grec al Apararii, Panos Begliti, care a participat la festivitatile legate de implinirea a 51 de ani de la infiintarea Rep. Cipru, a declarat ca guvernul sau se afla intr-o stransa colaborare cu cipriotii (greci) si ca urmaresc cu atentie miscarile Turciei, ale carei declaratii si actiuni a tinut sa le denunte inca odata, conform Cyprus Mail.

  La randul sau, ambasadorul Rusiei in Cipru, Viaceslav Sumski, a afirmat ca pozitia Moscovei este “absolut clara” in aceasta chestiune. “Suntem printre primele tari care am luat atitudine pe acest subiect, si sustinem total dreptul suveran al poporului cipriot de a isi exploata propriile resurse.” Ambasadorul a afirmat ca atitudinea Turciei nu e prea inteleapta, desi considera ca situatia inca nu este “incinsa”.

  Comentariile respective au fost facute in contextul in care s-ar raporta activitati militare intetite in jurul zonei Block 12. Cf. cotidianului Phileleftheros Turcia ar intentiona sa efectueze exercitii militare nocturne langa malurile Ciprului de Nord, asta in timp ce Rusia a anuntat ca va trimite portavionul Admiral Kuznetsov in zona maritima vecina in luna noiembrie iar Israelul monitorizeaza miscarile turcilor cu drone teleghidate care supravegheaza regiunea in care se fac exploatatiile.

  Sursa cipriota mai informeaza ca si Anders Fogh Rasmussen, secretar general al NATO, ar fi declarat ca tensiunile dintre Turcia, pe de o parte, Cipru si Israel, pe de alta, sunt o “chestiune care preocupa”. Oficialul si-a exprimat parerea ca totusi tensiunile nu vor izbucni intr-un conflict, precizand, totodata, ca NATO nu se amesteca in disputele dintre Turcia si Cipru referitor la explorarile din zonele maritime din estul Mediteranei.

  Intre timp, Ria Novosti informeaza ca Turcia ar fi decis sa nu mai prelungeasca contractul cu Gazprom pentru ca nu ar fi obtinut o reducere de pret. Lucru care, foarte probabil, este un raspuns la atitudinea Rusiei in chestiunea Ciprului…

 10. Marian Frei spune:

  Rusia a decis sa trimita portavionul Amiralul Kuznetsov in Mediterana de Est in luna noiembrie a.c.

  Potrivit anuntului oficial al armatei rusesti, portavionul va fi trimis, initial, in Marea Bering, pentru ca in luna noiembrie (19) sa fie trimis pentru o misiune de trei luni in Marea Mediterana si Nordul Atlanticului. Portavionul va fi insotit si de marea nava anti-submarin Amiralul Chabanenko. Portavionul, conform Itar-Tass, singurul functional din flota sovietica, este destinat traseelor lungi catre Mediterana si Atlanticul de Nord-Est si poate duce 26 avioane. Ne amintim ca Rusia a mai trimis recent, in aceeasi zona, si doua submarine nucleare…

  Avand in vedere conflictul dintre Turcia si Cipru pe marginea forajului din zona disputata Block 12 (sau platoul Afrodita), gandul ne duce la profetia Sf. Cosma Etolianul:

  „Când veţi vedea hiliarmenul în apele greceşti, atunci se va plini năzuinţa.”

  Sigur ca, asa cum arata parintele Nektarie Moulatziotis, nu ar fi pentru prima oara cand o nava ruseasca ar fi in zona:

  Năzuinţa pe care o ştim toţi este, şi pentru Sfântul Cosma Etolianul, eliberarea Constantinopolului. Ce este însă hiliarmen-ul (το χιλιάρμενο)? Literal ar putea însemna corabia care a făcut o mie de călătorii (αρμενίζω = a naviga cu pânzele întinse) sau corabia cu o mie de catarge (τα άρμενα = catarge). În vremea Sfântului navele erau cu pânze. Trebuie să fim atenţi, Sfântul nu menţionează mai multe hiliarmen-uri, adică mai multe nave, ci una singură. Adică o navă mare care să aibă capacitatea pe care ar avea-o multe corăbii, însumând mii de catarge. Acesta este hiliarmen-ul.

  Având acceptul Guvernului elen, în apele greceşti este prezentă întâmplător, pentru exerciţii militare, o imensă navă militară rusească, lungă de 991 de picioare, cu un echipaj de 2646 de persoane, 12 avioane de luptă, 24 de elicoptere şi 12 lansatoare de rachete cu rază de acţiune de 400 de kilometri etc. Pentru toţi cei care au văzut nava la televizor, acesta este hiliarmenul.

  Cum de-a venit flota rusească să facă exerciţii în apropierea insulei greceşti Agathonisi şi să-şi plimbe hiliarmen-ul până înspre Creta? O fi vorbit, în prealabil, Prim Ministrul grec cu Prim Ministrul rus despre toate cele câte ne face America şi despre pericolul războiului dinspre Turcia, pe spezele Americii?

  Daca pentru acel moment (2008) parea ciudata prezenta unei nave rusesti in apele grecesti, cu atat mai mult pare a fi acum, cand exista in mod vizibil un conflict acut intre Tucia, pe de o parte, Cipru, Grecia, Israel de cealalta parte. In acest conflict Rusia sustine in mod oficial Cipru. Probabil din aceasta cauza, Turcia a amenintat Rusia ca va suspenda contractul cu Gazprom.

  Sursele grecesti ne arata ca nava-portavion a mai fost in Estul Mediteranei acum trei ani si afirma ca zona sa de patrulare va fi invecinata tocmai cu zona Block 12. Conform acestor surse, misiunea portavionului ar avea legatura chiar cu obiectul disputei intre Turcia si Cipru. Un alt motiv pentru care Rusia este interesata sa aiba prezenta militara in zona este si Siria, o tinta vizibila a presiunilor si manevrelor americane.
  Pe de alta parte, tensiunea s-a ridicat la cote mai inalte si intre Grecia si Turcia. Motivul a fost dat de vice-presedintele guvernului turc, Bülent Arinç, care a pretins ca in convorbirea telefonica dintre G. Papandreou (premierul Greciei) si R. Erdogan (premierul Turciei), primul ar fi fost de acord ca partea turca sa isi desfasoare explorarile proprii in apele teritoriale disputate. Media greceasca a raportat insa ca Papandreou ar fi fost ofensat de aceasta dezinformare si a negat vehement veridicitatea ei. Primul ministru grec intentioneaza, de altfel, sa protesteze oficial pe langa guvernul turc.

 11. Marian Frei spune:

  turcia anunta din nou ca-si va ingheta relatiile cu Uniunea Europeana daca Cipru va primi presedintia UE
  Vicepremierul turc Besir Atalay a declarat ca tara sa, care aspira sa adere la Uniunea Europeana, va ingheta relatiile cu UE daca Cipru va primi presedintia Uniunii in 2012, a anuntat sambata noaptea agentia Anatolian, citata de Reuters. Declaratia oficialului de la Ankara a venit in contextul in care guvernul cipriot de la Nicosia, recunoscut international, urmeaza sa obtina presedintia semestriala a UE in iulie 2012, pentru un mandat de sase luni.

  “Daca negocierile de pace de-acolo (n.red. din Cipru) nu sunt concludente, iar UE ofera presedintia sa Ciprului de sud, criza adevarata va fi intre Turcia si Uniunea Europeana“, a spus Atalay pentru postul de radio si TV Bayrak, dupa o vizita efectuata in nordul Ciprului.

  “Deoarece atunci noi ne vom ingheta relatiile cu UE. Am facut acest anunt, am luat aceasta decizie ca guvern“, a spus oficialul de la Ankara. Guvernul cipriot de la Nicosia, recunoscut international, urmeaza sa obtina presedintia semestriala a UE in iulie 2012, pentru un mandat de sase luni. In iulie, premierul turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat si el ca Turcia va ingheta relatiile cu Uniunea Europeana in perioada in care Cipru va detine presedintia semestriala a UE.

  Ankara, care nu recunoaste guvernul cipriot grec de la Nicosia, cere ca un acord care sa puna capat disputei de zeci de ani dintre comunitatile greaca si turca din nordul insulei sa fie adoptat inainte ca Cipru sa preia presedintia UE, in iulie 2012.

  “Consideram ca este o rusine sa ne asezam la masa negocierilor alaturi de ei (cipriotii-greci), nu vom negocia cu o tara pe care nu o recunoastem“, a insistat atunci Erdogan, inaintea efectuarii unei vizite in nordul Ciprului, aflat sub ocupatie turca, pentru a marca 37 de ani de la interventia militara turca din 20 iulie 1974.

  In ultima perioada, Ankara s-a remarcat si prin luari de pozitii extrem de dure si la adresa Israelului. Turcia l-a expulzat pe ambasadorul israelian la Ankara, Gabby Levy, si a anuntat ca-si reduce prezenta diplomatica in Israel, dupa publicarea raportului ONU pe marginea raidului efectuat de trupele de comando din Israel impotriva unei flotile ce se indrepta spre Gaza, la 31 mai 2010.

  In plus, Ankara a declarat ca isi suspenda intelegerile militare cu Israelul, iarErdogan a anuntat “suspendarea totala” a contractelor din industria de armament cu Israelul.

  Imperiul Otoman Contra-ataca

  Capital: Imperiul Otoman, următoarea putere mondială?
  La aproape 100 de ani de la colapsul Imperiului Otoman, Turcia revine puternic pe arena internaţională, intenţionând să-şi recâştige influenţa pierdută în secolele XIX şi XX. Iar acest lucru stârneşte deja îngrijorare la Israel, Siria, Iran sau UE.

  Primele semne ale nerăbdării turceşti de a reveni la gloria de altădată ar putea fi fricţiunile cu Israelul, deşi cele două ţări sunt într-o alianţă. Mai nou, de câţiva ani, Turcia oferă un sprijin masiv Palestinei, ameninţă că vor cere monitorizarea programului nuclear israelian şi promit că se vor opune oricărei încercări a Israelului de a exploata gazele naturale din Mediterana. Pe data de 7 septembrie, Turcia a mai făcut un pas în direcţia opusă Israelului, anunţând intenţia de a semna un tratat militar cu Egiptul.

  În general, notează ziariştii ruşi de la Pravda, sentimentele anti-israeliene sunt în creştere în Egipt, Turcia şi recent “eliberatele” ţări arabe din nordul Africii. Acestea s-ar putea coaliza din nou împotriva Israelului, cum au făcut-o în anii ’60 şi 70, într-un scenariu pesimist. Doar că de data asta, Turcia nu va mai fi de partea Israelului. Iar Turcia, nu mai este cea din urmă cu 50 de ani, fiind astăzi cea mai puternică decât toate ţările arabe la un loc. Unii experţi consideră că activitatea militară intensă din ultima vreme din Turcia ar trebui să îngrijoreze. Turcii vor să trimită o nouă “flotilă a libertăţii”, vase cu provizii pentru Palestina, însă de data asta sub protecţia Marinei turce.

  Răceala dintre Turcia şi Israel a devenit evidentă mai ales după 2008, în paralel cu eforturile de politică externă depuse de guvernarea islamistă a premierului Recep Tayyp Erdogan. După căderea lui Hosni Mubarak, turcii încearcă să exploateze la maxim puternicul sentiment islamist din această ţară. De asemenea, regimul lui Erdogan susţine activ mişcarea Fraţii Musulmani din ţările arabe din nordul Africii. În plus, Marina turcă a anunţat că îşi va spori activitatea şi în Marea Adriatică, o mişcare care ţinteşte influenţa în Bosnia şi Herţegovina, o altă zonă pe care turcii vor să o aducă sub influenţa lor. La fel, turcii vor să ofere sprijin şi marilor comunităţi islamice din Caucaz, o zonă cunoscută drept butoiul cu pulbere de la marginea Europei.

  Cu un produs intern brut de 1,1 trilioane de dolari şi cu o creştere economică de 8,2%, cifre aferente anului 2010, Turcia este în acest moment puterea economică dominantă în Orientul Mijlociu, o situaţie complet diferită de cea în care s-a aflat ţara în ultimii 50 de ani. Obiectivul declarat al Turciei, de a adera la Uniunea Europeană, lansat în urmă cu câţiva ani, a căzut în derizoriu, după ce turcii şi-au dat seama că tocmai neapartenenţa la UE i-a făcut să fie imuni la crizele economice ale marii alianţe.

 12. Marian Frei spune:

  Romania Libera: INFOGRAFIC. Soarta Israelului, în cumpănă
  Despre premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, un ziar canadian scria zilele trecute că este omul care poate declanşa un război mondial.

  Stim insa de la Cuviosul Paisie Aghioritul ca ambitiile imperiale ale Turciei se vor sfarsi tragic intr-un timp scurt, de indata ce ele se vor concretiza prin declansarea unui razboi, iar Turcia va fi stearsa de pe harta:

  “Turcii ne vor lovi, dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupa atacul turcilor si rusii ii vor lovi pe turci si ii vor casapi. Asa cum rupi o foaie de hartie, tot astfel va fi sfasiata Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor increstina si o treime va merge in adancurile Asiei. Folosirea apelor EUFRATULUI de catre turci pentru irigatii va fi o preinstiintare ca a inceput pregatirea marelui razboi care va urma.

  Dupa destramarea Turciei, Rusia va continua razboiul pana va ajunge in Golful Persic si isi va opri trupele langa Ierusalim. Atunci puterile occidentale ii vor soma pe rusi ca sa-si retraga trupele si le vor da sase luni. Rusia insa nu isi va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor incepe sa aduca trupe pentru a-i ataca pe rusi.

  Razboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urma vor pierde rusii. Se va varsa mult sange. Marile orase vor deveni ruine. Dar noi grecii, nu vom participa la acest razboi.Toti din jurul nostru se vor sfasia unii pe altii, insa noi vom sta deoparte. ” (…)

  “Continuand discutia cu Staretul Paisie, l-am intrebat despre turci. Atunci el mi-a raspuns ca turcii isi au coliva pregatita. A spus ca va veni o putere – nu mi-a precizat-o – care va ocupa Turcia. O treime din populatie va fi ucisa, o treime se va retrage in adancurile Asiei, iar cealalta treime se vor boteza crestini ortodocsi. Inainte de acestea, ca va avea loc o ciocnire intre trupele turcesti si cele grecesti, dupa care turcii vor ocupa, temporar, doua insule grecesti. ”

 13. Ioan spune:

  Si uite inca un exemplu prin care religia otraveste si este plina de ura. Desi crestinismul are baze bune, sanatoase si curate, tare il mai strica unii…

 14. Alex spune:

  Hai sa fim seriosi, asta nu e un semn ca a venit sfarsitul… ci doar ca poporul e mai primitv.
  Cand a iesit Barrack Obama presedinte, tot asa a fost un semn ca a venit sfarsitul sau care e treaba, ca nu inteleg ?

 15. haribo spune:

  Adica Dumnezeu distuge cu foc Sodoma si Gomora cum n-a facut cu nici o alta cetate pt nici un alt pacat si voi o dati ca ce-i asa mare grozavie.Citit profetiile Sf Parinti despre vremile din urma ,ba mai mult in Athos exista un manuscris f vechi in care Hristos fiind intrebat de catre ucenici despre mremile din urma Mantuitorul le raspunde ,,atunci cand barbatii vor fi femei,iar femeile barbati”.In revista Sfecla sau Bravo nu scrie nimic despre acest veac,e greu,dar s-ar mai implini Scriptura daca am vedea cu ochii si am auzi cu urechile?Dormiti in continuare ca o faceti bine.

 16. Alex spune:

  N-are nicio legatura aratarea asta cu desfranata din Apocalipsa. Cum contribuie el/ea la stapanirea lumii? Fiinta asta e doar o marioneta, la fel de neinsemnata ca toti ceilalti membri ai comunitatii din care face parte.
  desfranata la care se refera textul Sf. Scripturi este insusi papa de la Roma si argumentele sunt mult mai multe :
  -purpura se refera la cinstea lumeasca – vedeti si voi cat de apreciat este papa in lume, prin viziunile sale outside the box, dar mai ales pt ca e papa, liderul spiritual al asa-zisilor crestini (toti ecumenistii il pomenesc la rugaciune, chiar si ortodocsii – cercetati parerile patriarhului Bartolomeu de la Constantinopol, daca nu ma credeti, pt ca el insusi il pomeneste la slujba)
  -catolicismul in sine, prin simplul fapt ca are un papa carismatic, poate ingloba toate religiile de pe pamant si astfel se creeaza babilonul
  etc.
  Toate acestea pe care vi le-am scris nu sunt parerile mele proprii, un anume cuvios parinte din Grecia a venit cu explicatiile acestea, sper sa le mai gasiti pe razboiintrucuvant, acolo unde le-am gasit si eu bunaoara.

 17. Marian Frei spune:

  vremile din urma cauati cartea Profetii si marturie cretine pe vremuri de acum ca acolo scrie alb pe negru evenimentele care o sa se petreaca sunt foarte aproape ani

 18. Marian Frei spune:

  fiecare Sf au avut o revelatie cind au profetit timpurile apocaliptice in cartea profetii si marturii crestine se spune clar despre acea femeie desfrinata desfrinatelor La aproape 100 de ani de la colapsul Imperiului Otoman, Turcia revine puternic pe arena internaţională, intenţionând să-şi recâştige influenţa pierdută în secolele XIX şi XX. Iar acest lucru stârneşte deja îngrijorare la Israel, Siria, Iran sau UE.urmari cu atentie toate tarile murmura la timpul,de azi se creaza state ateiste lumea doreste asta si inca mai este Chestiunile ce urmează a fi dezbătute la Sinodul din 2016 au fost făcute publice
  Zilele trecute (6-9 martie) în Istambul s-au reunit capii Bisericilor ortodoxe Autocefale pentru a conveni în privința organizării unui sinod mondial, denumit ”mare și sfînt” sau al Optulea, date fiind cele Șapte sinoade ecumenice recunoscute ca atare de tradiția Ortodoxă. Ceea ce face acest eveniment deosebit, este faptul că între cel de al Șaptelea Sinod și cel de al Optulea, plănuit pentru 2016, este un interval de peste 1.200 de ani, ultimul sinod recunoscut ca Ecumenic petrecîndu-se în anul 787

 19. Marian Frei spune:

  Chestiunile ce urmează a fi dezbătute la Sinodul din 2016 au fost făcute publice, așa că pot fi judecate. Ele sînt 10: 1. Diaspora ortodoxă. Determinarea jurisdicției comunitaților ortodoxe de dincolo de frontierele naționale. 2. Procedura de recunoaștere a autocefalei. 3. Procedura de recunoaștere a statutului de autonomie. 4. Dipticul. Recunoașterea canonică reciprocă a Bisericilor Ortodoxe. 5. Uniformizarea calendarului sărbătorilor. 6. Reguli și impedimente pentru Taina căsătoriei. 7. Regula postului în lumea moderna. 8. Relația cu alte confesiuni creștine. 9 . Mișcarea ecumenică. 10. Contribuția creștinismului ortodox la stabilirea în lume a idealurilor creștine de pace, fraternitate și libertate. Distingem trei blocuri, ca în ispitirea în pustie: de Putere (1-5), de Morală (6-7) și de Ideologie (8-10). În primele cinci puncte se propune de fapt o reorganizare a influenței Bisericilor istorice în lume, în special în Europa. Faptul că Bisericile vechi au întîietate în ordinea importanței (diptice), stîrnește nemulțumirea unor patriarhi care, deși conduc Biserici care și-au dobîndit recent autocefalia, au un număr incomparabil mai mare de credincioși, sînt mult mai bogați și mai influenți politic. Biserici precum cea Rusă sau cea Română au comunitățile cele mai mari și mai compacte în străinătate, în timp ce patriarhului mondial (ecumenic), aflat din vitregia istoriei într-un stat musulman, Turcia, nu-i mai rămîne decît să invoce gloria de odinioară a Constantinopolului și primul loc în diptice pentru a pretinde subordonarea tuturor comunităților ortodoxe formate de alte popoare, dar care se află înafara granițelor lor canonice. Calendarul face și el parte din strategia de uniformizare și control, de aceea l-am lăsat în primul bloc, acel denumit de noi ”al Puterii”. Blocul al doilea, reprezentat de punctele 6 și 7 este o ciudățenie, deoarece propune, după 2000 de ani de creștinism, o nouă morală despre mîncare și căsătorie. Sînt zeci de ani de cînd teologi și călugări din întreaga lume ortodoxă au discutat pericolul conținut în revizuirea atitudinii față de căsătorie și post, teme care de multă vreme stau pe agenda unui posibil sinod, dar care azi a devenit o certitudine. Trebuie să se știe că discuțiile despre mîncare au preocupat comunitatea dintotdeauna, ele regăsindu-se în legile lui Moise, în canoanele Sfinților Apostoli, precum și în alte șase canoane hotărîte la diferite sinoade istorice. A convoca un sinod mondial pentru a discuta încă o dată despre mîncare, este cel puțin neserios. În ce privește revizuirea ”impedimentelor la căsătorie”, ele se pare că țin de discuțiile tot mai fervente în anumite medii teologice, anume cu privire la dezlegarea căsătoriei pentru călugării care se leapădă de monahism, precum și admiterea practicii epsicopilor căsătoriți, știut fiind că în prezent tradiția ortodoxă impune alegerea episcopilor dintre monahi. Sper din tot sufletul ca ”uniunile” dintre doi bărbați sau două femei să rămînă în continuare un impediment pentru săvîrșirea tainei cununiei în biserică. Ultimul bloc, cel Ideologic, cuprinde punctele 8, 9 și 10 și este cel mai important motiv al întrunirii sinodului din 2016. Ultimile cuvinte din ultimul punct: ”Contribuția creștinismului ortodox la stabilirea în lume a idealurilor creștine de pace, fraternitate și libertate” indică explicit duhul în care trebuie citite toate celelalte puncte. ”Pacea (egalitatea), ibertatea, fraternitatea” este o celebră lozincă masonică și în nici un caz creștinismul nu are nevoie de o aliniere la lumea aceasta, oricît de ademenitoare, trufașă și bogată s-ar arăta ea. De aceea părerea cum că al Optulea Sinod va fi unul străin de Duhul Ortodoxiei este demult răspîndită printre creștini, căpătînd uneori forme apocaliptice. Dar critica adusă acestui tip de aliniere a credințelor la normele politicii mondiale nu sînt caracteristice doar cercurilor de credincioși. Vorbind despre ecumenism, Vladimir Volkoff, scria cu mulți ani în urmă în ”Tratatul de dezinformare”: ”Se poate spune că în Occident, printr-un paradox, acţiunea subversivă a dat mai multe roade. Consiliul Ecumenic al Bisericilor a fost infiltrat din abundentă. Oameni de bună-credinţă, induşi în eroare, le-au imprimat diverselor Biserici naţionale o orientare politică deloc conformă cu vocaţia proprie Bisericii romano-catolice şi nici cu voinţa papilor. Numeroşi preoţi şi păstori s-au lăsat deturnaţi de la principala misiune a creştinismului, luînd partea împărăţiilor din această lume, şi aproape întotdeauna într-un sens direct sau indirect favorabil comunismului”. De acum au răsunat glasuri care au cerut organizatorilor Sinodului al Optulea să recunoască mai întîi hotărîrile Sinodului al Șaptelea, o practică obligatorie care legitimează orice nou sinod: recunoașterea sinoadelor anterioare. Credem însă că dezbaterile cu referire la sinodul din 2016 abia încep și că este suficient timp pentru a formula opinii care să mențină pe întîiistătătorii din lumea întreagă ce au a se întruni în 2016 în limitele tradiției sinoadelor ortodoxe și că ne va feri, pentru a cîta oară în istorie, de duhul lumii acesteia și de stăpînitorii ei.

 20. ovi05 spune:

  aceste forme de”manisfestare artistica”sunt decat acei pasi spre o lume,spre o societate luceferica…din pacate,este doar un mic aspect din lungul sir de monstruozitati pt noi crestinii si normalitati pt restul,ce vor urma…nu trb decat sa,ne intarim in credinta,sa lasam deoparte orice forma de judecata,caci in fond asta se si doreste,ca punand pe sticla astfel de indivizi,crestinii sa cada in plasa judecarii aproapelui.Sa lasam in mana Celui Care are aceste drept si noi sa ne limitam in a ne vedea propriile greseli.Lumea aceasta este oricum pierduta,sa ne salvam sufletele oameni buni!Doamne Ajuta!

 21. alina spune:

  exagerati , serios!!! nu va mnai luati de conchita !!! a meritat sa castige

 22. Alexandrina spune:

  Atat se mai mira toti pentru o femeie (barbat de origine) cu barba. Asta cu apocalipsa e deja prea de tot. Pentru necunoscatori Josephine Clofullia (1827–1875), Jane Barnell (1871–1951), Annie Jones (1860–1902) au fost femei reale cu barba NU BARBATI IMBRACATI IN FEMEIE. Asa ca terminati fratilor E DOAR O CORCITURA !!!

 23. Ana spune:

  Dacă o Conchita Wurst ne sperie atât de mult înseamnă ca încrederea noastră in Dumnezeu e slaba.

  A dedicat victoria tuturor celor care cred in pace&libertate si intr-o Europa Unita(puteți vedea înregistrarea concursului)…ca oamenii au înțeles altceva nici nu ma mira…

  De fapt reprezintă tragismul omului care nu e mulțumit cu ce a venit pe lume,vrea sa fie altceva,devine altceva dar nici așa nu e mulțumit.

  Are voce buna,drepturi existentiale ca fiecare om dar nu trebuie sa-i urmam exemplul.

  Wurst fiind sinonim in germana cu „mi-e egal…ma doare in cot,etc.)ma duce cu gândul la faptul ca ii e cam Wurst de tot si orice…vrea ca orice artist faima, bani,etc…ca societatea si-a ales-o momentan ca prototip de existența e socant orice s-ar spune …si trist

 24. Lili Ana spune:

  în germana wurst = cârnat
  in spaniola conchita = păsărică

  Deci nu-i mai lua apărarea acestui/acestei ce este. Pana si numele ales este semnificativ. A fost o jignire la adresa umanității.
  Totul a fost regizat si UE a dat tonul ce se aude din ce in ce mai tare la depravare, la homosexualitate.
  Daca sunt multi care spun ca tine ca n-a facut nimic rau si sa-i lasam in pace atunci se pare ca n-ati inteles sensul in care apare acest dezaxat. Acum ca au castigat in fata unei lumi intregi au primit girul ca toate cererile lor vor fi acceptate. De la homosexualitate la pedofilie si alte sodomii e doar un pas.

 25. Corina spune:

  semnul desfranatei care are cununa de 1 stele pe cap se refera la uniunea europeana – uitati-va pe steagul uniunii europene si numarati cate stele are….. asta este semnul despre care vorbiti…. si intr-adevar aceasta uniune europeana promoveaza desfranarea si depravarea si uraste ortodoxia…. un semn mai mare si mai clar ca asta nu se putea…. si semnele apocalipsei si apocalipsa insasi se desfasoara pe o perioada de timp, nu asa, de pe azi pe maine….

  Domnul si Maica Domnului cu noi cu toti!

 26. gojoaie spune:

  sustin ce a spus Marian Frei…..rusia e o putere mare si va cucerii multe state dar la sfarsit va fi zdrobita pe neasteptate

 27. Marian Frei spune:

  Anul 1989 – Anul Sarpelui de Pamant (dupa zodiacul chinezesc) – anul revolutiilor in toata lumea, da?
  Ei! Eu cred (asa imi spune gandul) ca Antihristul s-a nascut in 1989 – in anul Sarpelui – prin analogie, se spune ca se va naste din seminita lui Dan si va fi sarpe la poteca….an de mari prefaceri, de rasturnari de situatii, de guverne, state…
  Vine anul 1999 – 10 ani de la nasterea sa (sa zicem…) – citit intors, iese 666, da? Buun…vine anul 2001 (anul Sarpelui de Metal), 11 septembrie prin facatura in privinta teroristilor si lovirea turnurilor gemene (motiv de instaurare treptata a dictaturilor si de navalire asupra oricarui stat in privinta asa-zisilor teroristi) – an d.p.d.v. numerologic al masonilor satanisti, important!
  An in care, avand 12 ani (ipotetic vorbind) conform profetiilor, plimbandu-se cu mama sa in gradina, va intra Satana (dezlegat din adanc) spre a-i da puterea sa si sprijinul….
  Vine anul 2009 – an in care ar fi implinit 20 ani – an in care incepe marea criza mondiala – SUA si celelalte state – si la noi, imbecilul ala de Basescu incepe cu disponibilizarile, inghetarea salariiilor, taieri, samd….
  M-am mirat ca nu s-a intamplat nimic in anul 2012, dar nu trebuia sa se intample fiindca d.p.d.v. numerologic masonic, ei au ce au cu cifra 11, respectiv 13 – d-aia a demisionat papa ala al lor si a aparut proorocul mincinos de-acum – popa iezuit care va incerca unificarea tuturor religiilor sub o umbrela!
  In noaptea in care s-a ales noul ”papa”, am visat ca s-a lasat noaptea la noi in tara in plina zi; s-au aprins luminile dar si acestea s-au stins si am ramas in bezna! S-au auzit fluieraturi, dar nu s-a revenit la normal; pe urma, ma plimbam pe strazi si erau pustii….era ciudat!
  In privinta frigului napraznic, mi-am adus aminte de proorocirile cuvioasei Macaria in care spunea ca se va asterne era glaciara peste noi pentru ca vrajitorii urasc lumina soarelui si, prin magia lor neagra vor face ca soarele sa nu-si mai dea lumina urmand sa dea coltul ierbii de ziua Sf.Ap.Petru si Pavel ca apoi – de `1 oct.sa vine iar iarna cu zapazi troienite…
  Deci! Daca Antihristul s-a nascut, si nu ma insel in rationamentul meu, in anul 2019 (la 30 ani) va fi conducatorul lumii iar incepand de anul asta – Ilie si Enoh ar trebui sa-si faca aparitia (cu 7 ani inainte de sfarsitul lumii);

 28. Marian Frei spune:

  „Situatia este infricosatoare! Nebunia a intrecut toate limitele. S-a inceput apostazia, a ramas doar sa vina fiul pierzarii. Lumea se va transforma intr-o casa de nebuni. Vin vremuri grele, iar pe noi ne asteapta incercari mari. Crestinii vor indura o mare prigoana. Intre timp, este evident ca oamenii nici nu inteleg ca acum traim semnele vremurilor de pe urma si ca pecetea Antihristului devine o realitate. Semnul ca se apropie implinirea proorociilor va fi darimarea moscheiei lui Omar din Ierusalim. O vor darima, ca sa rezideasca Templul lui Solomon, care, precum se spune, a fost zidita in locul acesta. In cele din urma, sionistii il vor aseza acolo pe Antihrist ca Mesia.” (Cuviosul Parinte Paisie Aghioritul)

 29. anonim spune:

  pana in 1997 eurovision a fost in regula dar din 1998 a inceput sa se cam strice cu aparitiile gay in concurs de exemplu

 30. anonim spune:

  ce sa mai spun atunci de voturi geopolitice din ultimii ani din cauza multe tari au renuntat altele din cauza datoriilor si nu au mai participat deloc altele da altele nu

 31. anonim spune:

  mie imi pare rau ca fanii concursului eurovision nu stiu sa faca diferenta intre un concurs muzical si unul politic asta este

 32. anonim spune:

  la eurovision parerea mea ar fi sa numai existe deloc politica totul sa fie muzical numai comentez de artistii homosexuali bisexuali metrosexuali treaba lor unii chiar nu pot face muzica decat asa sa fie diferiti altii pot face muzica si fara sa fie diferiti de altii depinde si de artist insa cum se simte sau ce simte el pentru muzica care o face daca nu ii afecteaza cariera costumatia sau chiar vocea ori instrumentele la straini este in regula sa fii ce vrei tu sa fii doar ca la noi nu este posibil asa ceva plus ca unii ar prefera sa vada facand dragoste asa cum este normal barbatul si femeia nu altfel adica femeia cu alta femeie sau barbatul cu alt barbat si culmea este ca astea nu sunt boli ca nu au leac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.