HOMEOPATIA – Omul îşi înrăutăţeşte boala sufletului, şi de aici şi pe cea a trupului, prin colaborarea cu DEMONII

homeopatia-medicina-no-curativa-

Homeopatia – incompatibilă cu Ortodoxia

Printre terapiile „alternative” se numără şi homeopatia. Terapiile cunoscute sub numele de alternative nu au doar prelungiri oculte, dar înseşi fundamentele lor se regăsesc în spaţiul din afara creştinismului şi chiar în cel ocult. Aceste terapii se bazează pe o concepţie despre lume contrară şi incompatibilă cu credinţa ortodoxă.

Sucusionarea constă în agitarea remediului, manuală sau cu ajutorul unui dispozitiv, flaconul cu remediul fiind izbit ritmic de o suprafaţă dură, dar elastică (Hahnemann, spre exemplu, folosea o Biblie de familie, îmbrăcată în piele). Rolul sucusionării (dinamizării) este, după Hahnemann, de a elibera forţa medicinală, de natură spirituală.

Ortodoxia nu împiedică pe om să apeleze la medici, arta medicală fiind, conform Scripturii, un dar şi un semn al milostivirii Domnului faţă de lucrurile mâinilor Sale. Este, însă, exclus apelul la puterile necurate, caz în care, pentru o alinare trecătoare, înşelătoare (căci demonii nu vindecă, Dumnezeu singur putând da vindecare adevărată a sufletului şi a trupului), omul îşi înrăutăţeşte boala sufletului, şi de aici şi pe cea a trupului, prin colaborarea cu demonii.

Remediile homeopaţilor sunt preparate într-un duh care nu are nimic de-a face cu Duhul Sfânt, sistemul hahnemannian constituind o credinţă păgână, „miracolele” homeopate repetându-se la scară industrială şi fiind comercializate în chip profitabil.

Oana Iftime – biolog, cadru didactic, herpetolog

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

 1. gheorghe spune:

  Doamne ajuta sa afle tot crestinul si sa se fereasca de inselare!
  Homeopatia este una dintre alternativele la medicina adica practici samanice care sint ascunse sub denumirea generica de „NATURISM” (in Romania) sau „NATUROPATIE” (in alte tari – SUA, CANADA, GERMANIA, etc.).
  Sint practici sub-firesti care „amortesc” simturile si duc la „deschiderea” catre penetrarea corporala de catre duhuri care – prin ce realmente influenteaza functional si fiziologic – pacalesc suferindul cum ca se vindeca.
  Acupunctura si variantele ei – crezi in „centri energetici” – sau in „puterea” terapeutului – atunci, fara sa constientizezi dai voie duhurilor minciunii sa te „lucreze” ca pe o marioneta; aceeasi situatie cu practicile yoghine si cele bazate pe „chi” – putere demonica invitata in trup pentru a-ti simula stari de bine cu unicul scop de indepartare de curatenia necesara mantuirii.
  Cum sa cezi ca Tatal minciunii isi trimite slugile ca te faca „bine”???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.