Ia aminte la gândurile tale!

ganduri

O tânără doamnă aștepta cursa aeriană într-o sală de așteptare a unui aeroport mare.

Deoarece trebuia să aștepte mai multe ceasuri, a hotărât să-și cumpere o carte, ca să treacă timpul mai ușor. A cumpărat, de asemenea, și un pachet de biscuiți. S-a așezat într-un fotoliu din sala de așteptare VIP a aeroportului, pentru a citi în liniște. Lângă fotoliu, pe o măsuță, își pune biscuiții. În fotoliul de alături s-a așezat un bărbat care, deschizând o revistă, a început să citească.

Când doamna a luat primul biscuit, bărbatul a luat și el unul. Doamna s-a simțit deranjată, dar n-a spus nimic. Se gândea: „Ce nervi am! Dacă aș fi fost într-o formă mai bună, i-aș fi dat una, ca să nu mai îndrăznească”.

Și astfel, de fiecare dată când lua doamna un biscuit, lua și bărbatul unul. Asta a scos-o din sărite, dar nu a vrut să facă scandal. Când a mai rămas doar un biscuit, s-a gândit: „Ia să vedem ce va face acum acest abuzator?”.

Atunci bărbatul ia ultimul biscuit, îl rupe în două și-i dă doamnei o jumătate. „A, cu asta a întrecut măsura!”. Fiind foarte supărată și enervată din pricina comportamentul bărbatului, la un moment dat și-a luat cartea și lucrurile și s-a năpustit în sala de îmbarcare. Când s-a așezat pe scaunul ei din avion, și-a deschis geanta ca să-și ia ochelarii. Și spre marea ei uimire, pachetul cu biscuiți era acolo neatins.

S-a simțit nespus de rușinată. A conștientizat că făcuse o greșeală…Uitase că nu și-a scos biscuiții din geantă. Acel bărbat însă și-a împărțit biscuiții lui cu ea, fără nici un simțământ de mânie sau amărăciune. În timp ce ea se enervase foarte tare, gândind că-și împărțea biscuiții cu el.

Acum nu mai exista nici o posibilitate să explice, nici să-și ceară iertare.

Articol relatat de portalul marturieathonita.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.