Mesajul lui satan pentru omenire: „Eu am fost blestemat şi tu trebuie să mă urmezi…”

M-ai recunoscut? Eu sunt iubitul tău! – SATANA – Trăiesc cu tine copilul lui Dumnezeu. Mănânc, beau şi dorm împreună cu tine… Şi tu habar n-ai! Îţi aminteşti?

Îţi aminteşti când am râs de tine şi te-am scos din Rai? Din acea zi, Dumnezeu tot te alertează de mine! Şi ţie nu-ţi pasă. Doar de mine asculţi! Dacă chiar Îl iubeşti pe Dumnezeu, de ce nu faci ceea ce-ţi cere??? Dacă chiar mă urăşti pe mine, de ce asculţi de mine? După toate relele pe care le faci vrei să fii în Rai?! Ai vrea tu… Eu am experienţa de mii de ani, de a face din tine un prost şi de a râde de tine! Şi toată viaţa ta vei rămâne un idiot! Tu eşti creat dintr-o bucată de pământ! Şi aşa vei rămâne! Te joc pe degete cum vreau eu, cu toate că nu ţi-aş putea face rău dacă tu n-ai vrea! În afară de a-ţi şopti câteva cuvinte nu pot, şi tu ca un idiot mă asculţi şi-mi faci pe plac! Eu ştiu că dacă îţi spun du-te şi roagă-te la un anumit zeu, nu o să asculţi de mine, o să faci pe credinciosul. Dar eşti cel mai mare mincinos, copilul lui Adam!

Negi? Negi că te-am lăsat să te închini la toate în jurul tău??? Te-am lăsat să te adori pe tine, pe mândria ta, te-am lăsat să adori banii, sexul şi aspectele… te-am lăsat să te închini la toate lucrurile care nu au nicio valoare! Am reuşit să te fac să te închini la asta: Foc… Flacără… Gudron… Boli… Dezgust… (într-un cuvânt la, ţigară.) Este o bucată din mine! Te-am lăsat să te închini la ea doar pentru mine! He he… îţi face personalitatea puternică? Te face să te simţi bine, nu e aşa? Nu există un verset în Biblie în care să se spună că este păcat să fumezi ţigara! Ai văzut??? Tu eşti cel care te faci de râs, copilul lui Adam!!! Nu eu cel care te fac… Eu doar te încurajez să fii cât mai prost şi să faci rele. Eu o să te ard aşa cum arzi tu ţigara… o să te calc în picioare, o să te fac praf! Îţi doreşti Raiul??? S-o crezi tu! N-ai să-l vezi niciodată! Eu am fost blestemat şi tu trebuie să mă urmezi şi să fii blestemat ca şi mine! Iar eu voi rămâne pe urma ta veşnic! Copilul lui Adam…

Satana este duşmanul nostru, el nu vrea ca noi să ajungem în Rai, de unde el a căzut, deci luaţi-l ca duşman şi feriţi-vă de el! 

Sursa: Lumina pentru candela din suflet

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. ralu-danika spune:

    Se pare că până și potrivnicul se miră de ,,prostia,, noastră… un amestec de dojană și satisfacție… am asistat la o manifestare de om luat în posesie… am ascultat cu mare atenție vorbele scoase de femeia respectivă… tânguiri ipocrite, urmate de mândrie feroce… în viața mea n-am simțit mai mare compasiune pentru potrivnici, dar și pentru ignoranța și neputința mea. Fără Iisus Hristos, fără Sfânta Treime praf aș fi în mijlocul unui drum care nu duce nicăieri. Oftica cea mai mare asta este: că deși suntem atât de nerecunoscători și de liberi să nu Ascultăm de Dumnezeu, totuși… El ne-a adus în existență, iar Potrivnicul…poate nici acum nu înțelege că și el a fost lăsat tot cu un rost bine Gândit de Mintea Sfântă a Tatălui Nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.