Minune? O cruce strălucitoare apare deasupra orașului Mariupol, Ucraina

cruce-pe-cer

Un set de fotografii neobișnuite a fost oferit jurnalului “Lucratorilor Marini” din orasul Mariupol, Ucraina. Un localnic a observat o apariție unică: o cruce formata din nori a aparut pe cer, deasupra orașului.

Publicatia „Ortodoxia în Ucraina” a raportat că ziarul a declarat că Roman Karlov, un localnic – constructor și proiectant, care lucrează în prezent la restaurarea Catedralei Sfantul Nicolae din Mariupol – a adus imaginile la redacție.

„Clericii bisericii și cu mine am examinat pozele”, a spus Protopopul Nikolai Markovsky, care raspunde de districtul Nikolaevsk-Amur, comentand cu privire la aspectul Crucii stralucitoare.

„Crucea este corectă, ortodoxă. În imagine, puteți vedea cum pare că Crucea coboară din cer și binecuvântează orașul Mariupol. Dupa cate imi amintesc, nimic de felul acesta nu s-a mai întâmplat vreodată, de cand slujesc”.

„Se pare că, ascultand rugăciunile Sfintei Biserici, Domnul Însuși intră în viața noastră, pentru a ne mângâia în aceste vremuri tulburi și grele, binecuvântand orasul nostru, cu Crucea Sa stralucitoare”, a incheiat Pr. Nikolai.

Articol relatat de portalul Lacasuri Ortodoxe

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Ana-Maria S spune:

    Crucea formata pe cer este poate mai degraba de la urmele lasate a 2 avioane, care asa a vrut Dumnezeu, ca sa lase in urma lor probabil semnul Crucii, insa adevarata Cruce ca semn divin a lui Hristos, suntem noi, care formam si Biserica si de care nu trebuie niciodata sa ne indorim de existenta ei, pt. ca atunci ne dezicem nu doar de noi insine, ci mai ales de Cel care ne-a creat: Tatal- Ceresc si Dumnezeul nostru. *(AMS).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.