Pr. Eugen Tanasescu: DEMASCAREA VICLENIILOR SECTARE

Parintele Eugen Tanasescu

Atentie la prefacatoria si inselaciunea sectara! Cultele neoprotestante ataca miseleste Biserica Ortodoxa.

O emisiune foarte interesanta, realizata de parintele Eugen Tanasescu la Radio Dobrogea, in care ne dezvaluie vicleniile sectantilor.

httpv://youtu.be/4ACtO0vuPcc

loading...

De asemenea, ai putea dori...

9 răspunsuri

 1. paul spune:

  ati vazut in final ce ascultatori agitati v-au sunat? sunt si eu ortodox dar sa imi asum o asemenea defensiva nejustificata nu vad rostul.cel cu poezia batea si el ca un caine la stana , si ? este un motiv suficient de bun sa-mi indepartez pe toti cei pe care ii cunosc dar nu sunt ortodoxi ? nici Domnul nostru Isus Cristos nu a fost asa inversunat pe farisei si carturari si pe cei ce L-au chinuit.de chinuit Il chinuim si azi TOTI , asa ca la smerenie cu noi inainte sa ne batem cu caramida in piept ori de care parte am fi…amin.

 2. dia spune:

  Mda…..daca au ajuns cei ce se numesc crestini as huiduiasca cu atata inversunare chair so pe dei ce sunt sectari atunci e De groaza as vezi cum pangaresc ei numele Domnului so din cauza lor oamenii nu se salveaza pentru ca cei care sent chemati din dragoste seamana Ura ….nu gases nimic mai mult as zic De cat: Iarta-i Doamne can nu stiu ce fac si nu stiu ca noi din mila si marea Ta dragoste am fost salvati so cei rataciti au nevoie mai mult De Tine De cat cei care Inca nu te cunosc.Amin.

 3. Leti spune:

  Un comentariu sub orice critica ,vorbiti de ceilalti oameni -romani -cu atata ura zicandu-le ,,astia sunt nebuni ,, deoarece nu sunt ortodocsi ,o discutie de mahala ,de piata si nu mai gasesc alte cuvinte !!!! La un nivel intelectual …..sub nivelul ,,marii ,, Titlul emisiunii care l -ati pus celorlalti vi se potriveste de minune la emisiunea dvs ! Incitati la ura ,violenta ,nicidecum la dragoste frateasca!Daca TOTI cei care cred in Iisus Hristos s-ar fi manifesta asa demult nu ar mai fi existat crestinismul !Daca pe protestanti ii detestati care totusi cred in acelasi Iisus Hristos ca si voi ,o sa vina musulmanii ca sa-i acceptati pe ei ,iar cu aceia nu este de joaca !!! Va lipseste dragostea adevarata de care vorbea Hristos de aceea va pierdeti oile !!!!
  Va lipseste smerenia !!!!!!!
  Dumnezeu sa va faca ADEVARATE lumini acolo unde sunteti pusi ,sa va cerceteze prin Duhul Sfant si sa va pocaiti de pacate !!!!

  • Andrei spune:

   Mincinoaso cum sa spui ca sectarii cred in acelasi Iisus Hristos ca si crestinii ortodocsi, cand scris este „Este un Domn , o credinta . un botez” hristosul sectarilor este unul fals, fara cruce, fara maica, fara apostoli, fara sfinti, fara taine , fara biserica.

 4. Andrei spune:

  Pana acum am urmarit cu interes evolutia lucrurilor cu privire la protestantism.
  Ba chiar parea ca protestantismul are asa o forta si nu poate fi stavilit.
  Insa in ultimul timp am observat lucrarea protestanta in Vest inabusita de ateism si in Est de crestinismul autentic drept-maritor, plin de miez si traire.
  Chiar si religiile traditionale cum ar fi budhismul, hinduismul si islamul arata astazi ca niste munti care se surpa de cutremure si arunca cenusa, fum si lava in functie de specificul acelor religii si intemeietorii lor. Islamul fiind intemeiat pe varsare de sange isi arata adevarata fata de bici impotriva crestinilor cazuti/inselati. Budhismul incepe sa creada in extraterestri, dupa cum sunt vremurile. Hinduismul fiind dedicat demonilor jertfeste din nou sange pentru idolii varsatori de sange cum este kali.

  Din fericire crestinismul drept-maritor isi arata autenticitatea tocmai in vremuri de suferinta cand Dumnezeu separa graul de neghina si aurul se lamureste in foc.

  Veti vedea cum se vor prabusi toate religiile si cultele bazate pe „revolutii”/reforme/proteste care sunt armele diavolului, trairea autentica rezista insa in catacombe si nu-si pierde nadejdea ci se intareste prin jertfa mucenicilor intariti in credinta si dragostea lui Hristos.

 5. costel spune:

  Dragi [ parinti] ,cand vorbiti de manipulare,de nebuni ,ironii,si religie ca ceva prea important,ganditi-va pe ce treapta va situati; in primul rand ,un preot are menirea de a mijloci in dragoste intre Dumnezeu si oameni…NU stiu unde gasiti in cuvantul Domnului expresii ca fraieri sau alte epitete fata de semeni…Oare Domnul Hristos ca Mare Preot si cu care vreti sa va identificati a facut ceva care sa raneasca sau sa incurajeze la dezbinare si ura cum procedati dv.in astfel de dezbateri…OARE la aceasta a-ti fost chemati? Mai bine ajutati pe oameni sa inteleaga ce inseamna o viata evlavioasa in dragostea fata de aproapele si de Dumnezeu pentru a mosteni VIATA VESNICA in Imparatia lui DUMNEZEU! Atentie, la modul cum ziditi,pentru ca fiecare va da socoteala de orice cuvant nefolositor care a fost rostit…

 6. Bablofil spune:

  Thanks, great article.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.