Răzbunarea TAXI ! Videoclip relansat împotriva Catedralei Naționale, fără Grigore Leșe, dar cu încă 35 de personaje noi

taxi_24951700

După ce au fost zeci de luări de poziție împotriva videoclipului original al piesei „Despre smerenie”, iată că astăzi a fost lansată o nouă versiune a acestuia. După ce Grigore Lese a cerut explicit să fie scos din acest „proiect”, cei de la trupa Taxi l-au relansat astăzi într-o nouă variantă.

Astfel, în locul lui Grigore Leșe, au apărut rând pe rând, cântând sau recitând expresia „Dumnezeu preferă lemnul. Lemnul și spațiile mici”, Marian Râlea, Andrei Aradits, Marius Florea Vizante, Cătălin Mitulescu, Pavel Stratan, Cristian Hrubaru, Ovi, Adrian Daminescu, Alin Dincă, Radu Gheorghe, Dana Dorian, Flavius Buzilă, Ivan Patzaichin, Dan Fințescu, Tudor Ionescu, Carmen Tănase, Aurelian Temișan, Alina Manole, Nico, Marius Batu, Mike Godoroja, Benone Sinulescu, Ada Condeescu, Cristi Grețcu, Stela Popescu, Dragoș Bucurenci, Daniel Iordăchioae, Florin Ristei, Marius Manole, Monica Davidescu, Ioan Gyuri Pascu, Cosmin Vaman, Bebe Cotimanis, Mihai Petre și Kempes, alături de cei din varianta originală a clipului.

httpv://youtu.be/eexmYusoQ3o

Piesa împotriva Catedralei Naționale a fost lansată inițial pe opt aprilie, ca un manifest împotriva construirii Catedralei Mânturii Neamului. Toate frustrările unora s-au adunat în această construcție ridicată în bună parte cu fonduri proprii sau donații.

Marele artist Grigore Leșe, unul dintre cei inițiali 33 de invitați ai formației Taxi la videoclipul „Despre smerenie”, a declarat la vremea respectivă pentruActiveNews că nu a știut intenția și mesajul melodiei în cauză, înainte de a lua parte la filmări.

După aceea a venit și reacția trupei Taxi care a spus că i-au prezentat lui Grigore Leșe versurile, prin intermediul unui email. ActiveNews l-a contactat din nou pe Grigore Leșe, iar artistul și-a menținut punctul de vedere. Acesta recunoaște că a văzut versurile, dar i s-a dat de înțeles că piesa este despre căutarea lui Dumnezeu și civilizația lemnului.

Grigore Leșe a precizat că a fost indus în eroare cu privire la mesajul clipului și dacă ar fi fost pus în temă, nu ar fi participat la proiect.

Cititi mai multe pe activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.