„Trei lucruri trebuie să se întâmple înainte ca diavolul să vină” – Cine spune asta?

Noul campion de box la categoria grea, britanicul Tyson Fury, care a produs o imensă surpriză, după ce l-a învins la sfârșitul lunii noiembrie pe ucraineanul Vladimir Kliciko, se află în mijlocul unui scandal mediatic, informeaza activenews.ro.

Totul a pornit de la un interviu acordat unui ziar din Albion, în care pugilistul a spus că trei lucruri trebuie să se întâmple „înainte ca diavolul să vină acasă” – legalizarea homosexualității, avortului și pedofilia.

După această declarație, 120.000 de semnături a strâns o petiție online, care cere ca Tyson să fie exclus de pe lista BBC de candidați la premiul de Personalitatea Sportivă a Anului, decernat în trecut unor nume cum ar fi Lennox Lewis, David Beckham, Andy Murray sau Lewis Hamilton.

Când a fost întrebat, miercuri, cu privire la controversa creată de comentariile sale, Tyson Fury a spus în mod repetat reporterului BBC: „Credeți în Domnul Iisus Hristos și veți fi salvați”.

Întrebat dacă ar putea să câștige premiul Personalitatea Sportivă a Anului, Fury a răspuns: „Ioan 3:16, pentru că Dumnezeu așa a iubit lumea, încât a dat pe singurul Lui Fiu. Oricine crede în El va avea viață veșnică și nu va pieri. Singura cale spre Rai este prin Iisus, asta e tot ce pot spune”.

Fury a adăugat: „Încercați să îmi atribuiți cuvinte pe care nu le-am rostit și încercați să mă faceți un om rău. Eu nu urăsc pe nimeni. Dumnezeul meu și salvatorul meu Iisus Hristos nu urăște pe nimeni. Tot ceea ce învață este iubire, iubește-ți aproapele, iubește oamenii. Nu urăsc pe nimeni.”

httpv://youtu.be/khIMFMVLh6g

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Vasile spune:

    Bravo mult respect succese l a asa oameni grey…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.