Această fotografie a fost realizată în timpul Sfintei Liturghii. Atât preoții, cât și cel care a făcut fotografia nu au văzut nimic deosebit. Abia când filmul a fost developat, a fost vizibilă Lumina Dumnezeiasca din Sfântul Potir

10628047_957518424265364_4222515705673939969_n

Pe pagina de Facebook a diaconului Ciprian Bosca am gasit aceasta minunata imagine cu urmatorul mesaj:

„Aceasta fotografie a fost realizata in timpul Sfintei Liturghii.

Atat preotii, cat si cel care a facut fotografia nu au vazut nimic deosebit. Abia cand filmul a fost developat, a fost vizibila Lumina Dumnezeiasca din Sfantul Potir.

Prin pogorarea Sfantului Duh, painea si vinul se transforma in Trupul si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Harul Sfintei Treimi este, de fapt, Lumina necreata sau energiile divine prin care Hristos Se impartaseste Bisericii si credinciosilor. De aceea, Trupul si Sangele Dumnezeiesc raspandesc si impartasesc Lumina Dumnezeiasca. La Sfanta Liturghie cantam: Am vazut Lumina cea adevarata, am primit Duhul cel ceresc, am aflat credinta cea adevarata, Nedespartitei Sfintei Treimi inchinandu-ne.

Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti!”

loading...

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

 1. Liliana spune:

  Doamne ajuta!
  Cit ne rabda Dumnezeu!
  I-as ruga pe cei care nu cred in dreapta credinta ortodoxa,sa nu mai jigneasca pe cei care cred.Din decenta si respect pentru poporul milenar ortodox.Ei jignesc tot poporul si tot ce insemna el-credinta,istoria,cultura sa.Cei necredinciosi,sectari ,apartinind cultelor,religiilor -sa se abtina sa fie obraznici cu noi,romanii ortodocsi!
  Traiesc la noi in tara,maninca piinea acetui pamint sfintit de mii de ani de raugaciunile si jertfele Ortodoxiei,sa fie recunoscatori si respectuosi,asadar!
  Daca sint nativi romani,dar au ajuns neortodocsi sau atei,sa afle ca sint tradatori de Dumnezeu si de neam.
  Fratilor mei Ortodocsi-fiti ingaduitori si iertatori,iubitori cu oricine va face voua vreun rau, personal.Dar cind se ating de Sfinta Biserica instaurata de insusiFiul lui Dumnezeu,de Domnul Nostru IIsus Hristos -si de invatatura Lui-sa sariti ca arsi,sa le aparati!Totul pina la erezii si obraznicii la adresa lui Dumnezeu.
  Si mai e ceva-si pentru apararea oricarui copil din lume trebuie sa sarim ,caci ei ,copiii nu se pot apara,iar viitorul secular le pregateste amare incercari…

 2. gheorghi spune:

  Ar fi comic daca nu ar fi tragic…
  Ateii, paganii si ceilalti rataciti car au postat mizeriile prin care mintea lor ii dovedeste amarati si indobitociti…
  Ei bine, de fapt ei simt frica de a fi impotriva firii si repeta ce ii invata Diavolul: demonologia hinduista, stiinta – atee si evolutionista si alte cuvinte spurcate care ii arata cat sint de ingroziti cand aud de Dumnezeu, de Sfanta Treime, de Duhul Sfant, de Domnil nostru viu Iisus Hristos.
  Ei nu au anti-krishna, anti-darwin, anti-… ci doar anti-Hristos.
  Sa-i lumineze Dumnezeu si sa se intoarca la fire, la bucuria de a trai cu dragoste de Dumnezeu si nu in inchinare la Satana.
  Parca nic nu gandesc ei ci vorbeste „raul” din ei, inselarea din lume si „vocile” din intuneric.

 3. gheorghi spune:

  Sa incerce anti-Hristii din lista sa inteleaga ceva din adevarata realitate:

  EVERYTHING Is Invisible In Space In The Visible Spectrum (Peter Lindemann)
  https://www.youtube.com/watch?v=twB9fPgCb6Q
  https://www.youtube.com/watch?v=J-m4pPGIPZg
  ALL PICTURES OF THE SUN, STARS, PLANETS IN SPACE ARE FABRICATED, Also the aether diminishes in higher altitudes then the moon, stars, planets ALL DISAPPEAR (Peter Lindemann)
  ––––––––––––––––––––––––
  https://www.youtube.com/watch?v=DFQdVgmbeY8
  Apollo astros can’t see the stars
  ====================
  Pentru astia cu kundalini: sarpele care apare este demonul care poseda pe ratacit; de-aia EXISTA, se manifesta evideny fiindca yoghinii cu asta lucreaza, cu demonii. Ei recunosc.
  ============
  CE ESTE ASA GREU?
  Cu Iisus Hristos sau impotriva lui…. alege fiecare a ii este ingaduit de Dumezeu Tatal.
  Un Adevar si infinite minciuni.
  O lumina si imprejir…. numai intuneric: atat se vede din Cosmos – un cerculet galben – Soarele, Pamantul minunat in unicitatea sa si Luna, receptata din expunerea la radiatia solara. Atat – nici o stea…. asta ca sa intelegeti cat de iesiti din minti sint cei cu zodiile si horoscoapele…
  Nu am sesizat agresivitate fata de rataciti, inselati; mila si intelegere sufleteasca, DA!
  Ca intelegere cu mintea nu e bine sa incercam – viclenia milenara a Satanei ii inspira sa sminteasca si pe altii.
  Cum spunea Parintele Papacioc – cu dracu’ nu se sta de vorba!
  Sa-i ajute Dumnezeu sa-si revina!

 4. Noro spune:

  Poate ii va trezi la realitate pe preasfintii parinti din BOR si pe preafericitul Patriarh si va inceta la obiceiul aducerii Luminii Sfinte de la Ierusalim, cu avionul, obicei care da peste cap intreaga randuiala a bisericilor ortodoxe din Romania, generând o serie de ritualuri care mai de care mai inedite (vezi cele de la Constanta). Poate ca este un semn ca trebuie revenit la traditia noastra ortodox-romaneasca prin care Lumina Sfanta se lua din candela de pe Sfanta Masa din altarul bisericii, nu transportul luminii de la Ierusalim!

 5. Daniel spune:

  Afirmația: pâinea și vinul „se transformă” este greșită, atât din punct de vedere dogmatic cât și
  din punctul de vedere al realității, adică ceea ce este văzut, palpat și simțit, deoarece, de fapt, pâinea și vinul „se prefac” duhovnicește în Trupul și Sângele Domnului, ele rămânând, văzut, pâine și vin.

 1. 22 noiembrie 2015

  […] Sursa: ganduridinierusalim.com […]

 2. 9 martie 2016

  […] Prin pogorarea Sfantului Duh, painea si vinul se transforma in Trupul si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Harul Sfintei Treimi este, de fapt, Lumina necreata sau energiile divine prin care Hristos Se impartaseste Bisericii si credinciosilor. De aceea, Trupul si Sangele Dumnezeiesc raspandesc si impartasesc Lumina Dumnezeiasca. La Sfanta Liturghie cantam: Am vazut Lumina cea adevarata, am primit Duhul cel ceresc, am aflat credinta cea adevarata, Nedespartitei Sfintei Treimi inchinandu-ne. (sursa: ganduridinierusalim.com) […]

 3. 27 mai 2016

  […] sursa: ganduridinierusalim.com […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.