Mărturia unui fost „vindecător” cu capacităţi extrasenzoriale

Fost vindecator, persoana cu capacitati extrasenzoriale, Mihail Kokotinsky ne spune o poveste realmente inspaimantatoare.

Dupa cum rezulta, oamenii nu vor scapa de vampirism chiar daca se simt extenuati si renunta la relatiile cu persoane care poseda capacitati extrasenzoriale sau cu aceia care pretind a fi magicieni. Asemenea vindecatori pot fixa anumite radiatii asupra pacientilor pentru a-i goli de energie; aceasta provoaca o oboseala extrema si poate cauza chiar moartea.

– Mihail, spune-ne cum ai devenit vindecator?

Kiev, capitala Ukrainei, am cunoscut un boom al ocultismului, al magiei si al parapsihologiei la inceputul anilor 90. La acea vreme lucram ca profesor. Intr-o zi am vazut un echipament numit Bion folosit in locurile publice pentru masurarea puterii bioenergetice. Dupa examinare am realizat ca aveam ceva talent vindecator. M-am inscris la cursuri speciale, dupa care mi s-a acordat o diploma de operator bioenergitician, un specialist care lucreaza cu energii fine ce nu pot fi inregistrate de aparatele obisnuite. Am studiat un program privind producerea energiei biologice si cresterea capacitatilor senzoriale. Vinecatorul bulgar Ivan Jotov ne-a impartasit din experienta lui in timpul lectiilor.

– Cum ai aplicat cunostintele dobandite la curs?

Ne-am dus la medicul sef al unei policlinici din Kiev si ne-am oferit sa cooperam. Deoarece omul nostru nu credea nici in Dumnezeu, nici in diavol sau in persoanele cu capacitati extrasenzoriale, ne-a cerut imediat sa-i prezentam dovezi care sa ateste aceste capacitati. S-a organizat in cel mai scurt timp o conferinta cu experti medicali si mai multi pacienti. Desi nu stiam nimic despre cei prezenti si nici despre istoria lor medicala, totusi am reusit sa punem diagnosticul corect si chiar sa descriem in detaliu anumite boli. Curand, dupa acest eveniment, mie si altor specialisti, care absolvisera cursurile speciale, ni s-a permis sa primim pacienti in policlinica. Bineinteles, decizia de a ne lasa sa practicam cele invatate a fost luata de comun acord cu inalte autoritati medicale.

– Spune-ne exact cum procedai pentru a vindeca oamenii?

Recurgeam la discutii si hipnoza, influentand subconstientul pacientilor. Noi am realizat si un dispozitiv special pentru a determina daca spatiul biologic al oamenilor era afectat. Puteam sa le spun despre acele boli de care au suferit in copilarie; simteam niste voci misterioase care-mi sopteau in ureche aceste informatii. Aceasta ma facea sa ma simt o persoana deosebita si-mi flata orgoliul. Era responsabilitatea noastra de a le spune pacientilor cã dupa asemenea sedinte trebuiau sa mearga la biserica sa se spovedeasca.

– Ai facut bine trimitand oamenii la biserica?

Asa am crezut de cuviinta la acea vreme. Oricum, drumul spre iad este pavat cu bune intentii. M-am dus la biserica sa ma spovedesc si sa-mi refac resursele de energie. Astazi, se intampla sa intalnesc uneori la Lavra Pecerska oameni care au trecut prin aceste experiente. Nu numai ca se roaga dar ating peretii si coloanele mamastirii pentru a-si reincarca sursele de energie. Din fericire, acestia nu mai prezinta niciun pericol pentru crestinii ortodocsi.

– Puteai sa vezi aura celorlalti?

Aura este un invelis cenusiu asemanatoare unei luminiscente ovale. Marimea si forma aurei depind de starea de sanatate a omului. Daca un anumit organ este bolnav, atunci aura este afectata in zona apropiata organului. Afectiuni de acest gen pot fi remediate fara masaj de contact. Mainile sensibile ale unei persoane extrasenzoriale emit energie reparand astfel aura si imbunatatind sanatatea oamenilor chiar la distanta considerabila. Am efectuat consultatii telefonice si pacientii au simtit atingerea degetelor mele.

– Crezi ca oricine poate dobandi capacitati extrasenzoriale?

Nu e vorba numai de dorinta de a deveni o persoana extrasenzoriala. Numai oamenii cu un puternic camp energetic si capabili sa influenteze pe altii pot deveni persoane extrasenzoriale. Din pacate, astazi oamenii pot obtine diplome cu bani. Cand urmam cursurile unul dintre stuenti vroia sa se razbune pe oameni si sa-si foloseasca cunostintele in scopuri dracesti. De regula, “vindecatori” de acest soi isi folosesc licentele acordate de Ministerul Sanatatii pentru a-i stoarce pe oameni de bani.

– Ministerul Sanatatii realizeaza pericolul pe care l-ar putea prezenta persoanele extrasenzoriale?

Atata vreme cat Ministerul se simte neputincios sa faca fata la multe boli, permite medicina alternativa in incercarea de a trata pe cele care nu par prea grave; aceasta a favorizat proliferarea cursurilor de calificare pentru tot mai multi experti certificati cu capacitati extrasenzoriale. De fapt, acesti indivizi extrasenzoriali sunt descendentii spirituali ai vrajitorilor si vrajitoarelor, care au fost atat de sever persecutati de Inchizitie. Medicina oficiala nu si-a format inca o vedere generala asupra naturii si originii bolilor mintale (neuropsihice). Academicianul rus Krapivin a studiat activitatea creierului uman si a ajuns la urmatoarea concluzie deprimanta:” Se crede ca meditatia este buna pentru sanatatea oamenilor deoarece reduce ritmul respiratiei, concentratia de acid lactic din sange si duce la relaxare miocardica. Aceasta conditie neobisnuita ar fi cea mai buna relaxare. Cu toate acestea, o examinare mai atenta a electroencefalogramelor arata ca nu e vorba de nicio relaxare, ci de o stare neobisnuita a creietului uman.” Tocmai aceasta stare neobisnuita a psihiatrilor deschide interiorul sufletelor si lasa sa intre persoanele oculte.

– De ce se intampla ca oamenii la ananghie sa prefere indivizii extrasenzoriali si nu preotii?

Ei apeleaza la persoanele extrasenzoriale in speranta unei recuperari imediate; oamenii vor sa scape de un ghinion cat ai bate din palme si nu dupa ani de rugaciuni si spovedanii. Cand participa la sedintele indivizilor extrasenzoriali pacinetul nu stie ca fortele binelui si fortele raului incep un razboi violent pentru sufletul sau. M-am convins de acest lucru cand am vazut negativul unei fotografii facute in timpul botezului unui copil; silueta luminoasa a ingerului pazitor al copilului se putea vedea perfect deasupra cristelnitei. Lumea invizibila paralela exista indiferent daca noi credem sau nu. Este o certitudine ca aceasta lume este mult mai dens populata decat lumea noastra traditionala; ea consta din super-intelect, lumea spiritelor bune si a spiritelor rele, si din lumea subtila a sufletelor. Ochii nostri pot percepe numai fenomenele anormale ale acestor lumi, manifestari ale fantomelor sau OZN-uri, spre exemplu.

– Cand ti-ai dat seama de pericolul pe care-l reprezinta acivitatea ta de vindecator?

La un moment dat l-am rugat pe un preot sa ma binecuvinteze si a refuzat; mi-a spus ca activitatea mea este satanism curat. Aceasta m-a pus pe ganduri si am inceput sa ma intreb daca cineva poate sa devina vindecator numai pentru ca a platit pentru un certificat.

– Sa fie, oare, Satana cel care le da oamenilor talentul de a vindeca?

Satana urmareste ruinarea sufletelor noastre creand impresia vindecarii trupesti. Aceasta este ratiunea pentru care indivizii extrasenzoriali orienteaza spiritele rele si devin vampiri spirituali. Sedintele acestor “vindecatori” îi lasa pe oameni extrem de slabiti si istoviti. Aceasta vrajitorie este impotriva vointei lui Dumnezeu si a vointei omului. Am observat de mai multe ori ca pacientii mei se simteau rau, mai ales atunci cand se citeau rugaciuni. Si-au iesit pur si simplu din minti cand i-am trimis la Lavra Pecerska. Aceasta mi-a sugerat ca eu faceam ceva rau. Mai tarziu, profesorul meu mi-a spus ca activitatea vindecatorilor era ilegala deoarece Biserica nu o binecuvanta. Curand dupa aceea am inceput sa particip la liturghia de duminica.

– Poate o persoana extrasenzoriala sa elibereze pe cineva de o vraja, sa-l protejeze de vrajitori sau de magie neagra?

Diavolul este tatal tuturor. In acest caz vorbim nu de ridicarea vrajei, ci mai degraba de intarirea increderii oamenilor in servitorii diavolului care trudesc pentru a atrage si mai multe victime in satanism. Vrajitorii pot actiona uneori deghizati in predicatori protestanti care folosesc frecvent Biblia. Spre deosebire de tara noastra, in Occident indivizii extrasenzoriali si vrajitorii pot fi trasi la raspundere si chiar amendati pentru activitatea lor. Compensatia maxima pentru daune aduse sanatatii poate ajunge la 1,5 mil. $ in SUA, 0,7 mil. $ in Canada si 0,3 mil. $ in Australia.

– Care sunt recomandarile tale pentru cei care vor sa se protejeze impotriva influentei nefaste a unor asemenea vindcatori?

Totdeauna îi avertizez pe oameni sa nu participe la sedinte de acest fel; dar daca din intamplare au nimerit acolo, sa nu priveasca in ochii vindectorului. Altminteri risca sa cada sub efectul hipnozei si sa-si piarda controlul. Este foarte important ca persoanele cu trairi sufletesti puternice indeosebi sa se protejeze de fortele raului in locurile aglomerate. (Sursa: demascarea-inselatoriei.blogspot.ro)

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.