Un prunc înfășat a vorbit despre mijlocirea Maicii Domnului pentru noi

bebelus infasat

Odinioară, a fost în Italia un cutremur de pământ atât de puternic, încât casele, turnurile și zidurile cetăților au căzut și au ucis foarte mulți oamneni.

În acel timp, s-au arătat pe cer multe semne înfricoșătoare. Oști de foc mergeau de la miazănoapte la răsărit și de la răsărit, la apus. Oamenii, văzând niște lucruri groaznice ca acestea, socoteau că s-a apropiat sfârșitu lumii și că vine înfricoșata judecată a lui Dumnezeu.

Dar, într-acea vreme, într-o cetate ce se chema Cremon, un prunc mic, înfășat, ce se afla încă culcat în leagăn, prin rânduiala lui Dumnezeu, a început a grăi cu cuvinte, rostind următoarele: „Am văzut pe Pecista stând înaintea lui Hristos, Fiul său. Ea se roagă lui Dumnezeu, să nu piardă lumea.”

După aceea, pruncul acela iar a tăcut și n-a mai grăit până când a sosit vremea să grăiască, de obicei, pruncii.

Părintele Nicodim Măndiță

Extras din Minunile Maicii Domnului, Ed. Agapis

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. Petru spune:

  Sunt peste 3000 de asa zise biserici crestine, dar numai una singura este cea adevarata, care a fost pusa acum 2000 de ani, când Dumnezeu a dat Sfintilor credinta odata pt totdeauna. Celelalte sunt case de adorare a satanei. Acea biserica este casa Dumneeului celui viu, stalpul si temelia adevarului(1 Timotei 3-15)
  În ce întuneric sunt cuprinși cei care batjocoresc biserica cea drept măritoare, neînțelegând ei că ascultarea de biserică înseamnă mai mult decât rugăciune și post. Hristos spune: ” Cine nu ascultă de biserică să-ți fie ca un vameș și ca un păgân”.
  Împăratul Constantin pune în legalitate biserica lui Dumnezeu, iar Sfinții Părinți în anul 325 la Niceea hotărăsc Crezul, care se citește la fiecare Liturghie, până la sfârșitul veacurilor. Aceasta este Biserica lui Dumnezeu, căci spune că ” Porțile iadului nu o vor birui” lăsând la Ierusalim minunea de la mormântul lui Dumnezeu, ca la judecată să nu poată spune vrășmașii crucii lui Hristos: „Doamne, noi nu am știut care e Biserica Ta”.
  Cei care sunt la alte credințe importate din USA ar trebui să își da seama că președinții americani, toți masoni, l-au rugat pe Ceaușescu să legalizeze baptiștii, penticostalii, martorii lui Iehova etc. să poată să-și exercite și ei credința. Bineînțeles că președinții masoni, americani au dorit ca românii să treacă la noile credințe, ca să ajungă direct în rai(iad).
  Cât întuneric demonic. Treziți-vă! Biblia nu trebuie tălmăcită după mintea fiecăruia (2 Petru 1-20). Pentru aceia, vor merge în iad cu biblia în mână.
  Dacă cuvintele mele au fost cam dure, dar adevărate să mă ierte toți cei care citesc. Har, pace și mântuire de la Domnul nostru Iisus Hristos

  • Nu poate să para apru numai pentru cei fără minte rătăciți de Sf. Biserică dar mai mult de cuvăntul lui Dumneseu și învățătura Sfinților lui la Ap. cap-8 spune ce mult prețuieste Domnul rugăciunea Sfinților și tot odată lucrarea lor în lume

 2. Maria spune:

  DUMNEZEU ne cere MINTUIRE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.