„Am făcut o greșeală uriașă” – Fondatoarea „FEMEN” Brazilia regretă că a promovat AVORTUL

Fondatoarea filialei braziliene a infamului grup de „activiste” FEMEN regretă campaniile de promovare a avortului ca „drept al femeii” și își reneagă fostele concepții.

Sara Giromin (cunoscută ca Sara Winter), una din fostele lidere ale bandei „FEMEN” din Brazilia, a declarat că a făcut „o greșeală uriașă” și „cere iertare din adâncul inimii sale” pentru că s-a implicat în activitățile acestui grup radical pro-avort, relatează culturavietii.ro.

Ce a făcut-o să se schimbe atât de mult? Nașterea primului ei copil.

sara-winter-e1445347426235

Fiorella Nash, de la organizația britanică Societatea pentru Protecția Copilului Nenăscut din Marea Britanie – cea mai veche organizație pro-viață din lume – a comentat astfel:

„Sara trebuie aplaudată pentru marele ei curaj de a vorbi în public despre schimbarea ei de atitudine. Ea a expus tacticile murdare ale FEMEN, care perpetuează stereotipuri feministe din cele mia urâte, deși pretinde a lupta pentru egalitate. Sara are dreptate să condamne promovarea agresivă a avortului în Brazilia de către ONG-uri fondate de bărbați bogați. Avortul a fost expus cu dovezi ca  o formă de oprimare a femeii de mai bine de o sută de ani, și cu toate acestea feministele radicale  continuă să perpetueze minciuna că avortul ajută femeile.

Decizia Sarei de a se scuza public în fața celor pe care i-a rănit nu va fi trecută cu vederea. Ea este în mod clar o femeie curajoasă și onestă dacă se ridică astfel contra unei mișcări corupte.”

Sara Winter pe vremea cand era membra Femen

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.