Apocalipsa a început! Au aparut primii doi cai: galben și roșu!

Apocalipsa - cei patru calareti

Niciunul din Sfintii Parinti ai Ortodoxiei nu s-au inselat: Apocalipsa a inceput! Au aparut primii doi cai: galben si rosu!

8. Ştiu faptele tale; iată, am lăsat înaintea ta o uşă deschisă, pe care nimeni nu poate să o închidă, fiindcă, deşi ai putere mică, tu ai păzit cuvântul Meu şi nu ai tăgăduit numele Meu.

9. Iată, îţi dau din sinagoga satanei, dintre cei care se zic pe sine că sunt iudei şi nu sunt, ci mint; iată, îi voi face să vină şi să se închine înaintea picioarelor tale şi vor cunoaşte că te-am iubit.

10. Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele, şi Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ.

11. Vin curând; ţine ce ai, ca nimeni să nu ia cununa ta.

12. Pe cel ce biruieşte îl voi face stâlp în templul Dumnezeului Meu şi afară nu va mai ieşi şi voi scrie pe el numele Dumnezeului Meu şi numele cetăţii Dumnezeului Meu, – al noului Ierusalim, care se pogoară din cer, de la Dumnezeul Meu – şi numele Meu cel nou.

Articol relatat de portalul Ganduri din ortodoxie

httpv://youtu.be/VjM7bm88AlE

loading...

De asemenea, ai putea dori...

8 răspunsuri

 1. Patru Marin spune:

  Cel galben ..probabil reprezinta China….cel rosu…Rusia?…nu?….ce sa-ti povestesc//

 2. Anton spune:

  In 2008 am fost pe muntele Tabor si norul nu a venit de Sărbătoare Schimbării la fata pe stil vechi 19 august ,deci nu vine totdeauna !!!

  • Constantin spune:

   Ati gresit calendarul! Incercati sa veniti pe muntele Taborului pe data de 06 August 2017 (pe stil nou) si o sa vedeti ca va veni norul cel mare si stralucitor! deci intotdeauna norul vine numai pe data de 06 August in fiecare an!

 3. Mary spune:

  Am fost eu acolo si a venit pe stil vechi

 1. 12 iunie 2016

  […] Niciunul din Sfinţii Părinţi ai Ortodoxiei nu s-au înşelat: Apocalipsa a început! Au apărut primii doi cai: galben şi roşu, anunță www.ganduridinierusalim.com […]

 2. 13 iunie 2016

  […] Se pare ca Sfintii Parinti ai Ortodoxiei nu s-au inselat in privinta Apocalipsei care a inceput! Deja au aparut primii doi cai: galben si rosu! Relateaza ganduridinierusalim.com […]

 3. 22 iulie 2016

  […] Niciunul din Sfinţii Părinţi ai Ortodoxiei nu s-au înşelat: Apocalipsa a început! Au apărut primii doi cai: galben şi roşu, anunță www.ganduridinierusalim.com […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.