Au spus că din cauza bisericilor şi a catedralelor nu există spitale. Există domnii mei spitale, nu există suficienţi medici că nu sunt plătiţi, nu există suficienţi asistenţi, pentru că nu sunt numiţi în posturi… nu există medicamente

Pr. Calistrat Chifan

Suferinţa rămasă este un bagaj imens de durere, de cârteli, de înjurături, de blasfemii, de hule. Aţi văzut cât de bine şi-au dat seama societatea şi toată mişcarea populară, nu ştiu în ce mod conştiincios au manipulat, au spus că din cauza bisericilor şi a catedralelor nu există spitale.

Există domnii mei spitale, nu există suficienţi medici că nu sunt plătiţi, nu există suficienţi asistenţi, pentru că nu sunt numiţi în posturi… nu există medicamente. Bani sunt, dar nu sunt folosiţi cum trebuie. Şi am auzit spunându-se: „Biserica s-o facem spital!” Biserica este spital de la sine. Biserica primeşte oamenii la Sfântul Maslu şi vindecă de o boală trupească dacă au credinţă. Biserica este spital atunci când vii cu gânduri de sinucidere, îţi face dezlegare, te împărtăşeşte şi tu te linişteşti şi după câteva slujbe devii un om normal. Cei care au ieşit şi au fost în măsură să vorbească, au vorbit ce nu trebuie şi nu a explicat nimeni societăţii două lucruri: că lumea se împarte în bine şi rău.

Oamenii care ţin de bine îi găseşti în Biserică, în credinţă şi în rugăciune şi oamenii care ţin de rău, care vor libertate în tot ce fac şi nu-i poate opri nimeni. Şi această ispită nu este ispita pruncilor care au murit pentru că ăia săracii oricum se duc la Dumnezeu. Dumnezeu nu este atât de absurd să pedepsească suflete!

Pr. Calistrat Chifan

httpv://youtu.be/zESKtmF0OdY

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Mihai Mihaela spune:

    Pt. Valentin Mandric: Eu trăiesc in occident si nu mi s-a părut sa fi întâlnit ceea ce spuneti dvs!! Daca ati citit cu atentie…lumea se împarte in bine si rau. Noi suntem cei care decidem de care parte stam. Statul suntem NOI.Si apoi, cred ca ar trebui sa ne gândim cat suntem noi de egoisti,apoi sa trecem si in curtea vecinului. Doamne, ajuta!

  2. ciontos victor spune:

    Doamna vilcu ori si cite impozite ar lua guvernanti tote lear fura asa ca bani care credinciosi ai doneaza de ce ar trebuii impozitati nu mai au ce fura functionari care detin fuctii de hoti sau chiar dumneavoastra aveti vreo functie buna si nu mai aveti de unde fura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.