Băieţilor nu le plac fetele ”începute”

E atât de trist că se promovează într-un stil acerb ideea relaţiilor intime înainte de căsătorie, ca şi cum ar fi normale! Am ajuns în anul doi de facultate la medici, având nişte probleme de sănătate mai serioase, şi am constatat că aceştia râdeau de mine că am rămas atât de “învechită”, încât să îmi păstrez fecioria. De altfel, au avut chiar curajul să mă întrebe dacă am o problemă de adaptare în Bucureşti (eram venită la facultate, acum am serviciul aici).

Nu consider că a nu fi avut relaţii cu un băiat e ceva cu care ar trebui să mă laud, consider că e ceva normal. Anormal este să vezi în acest lucru un viciu şi o problemă şi să vezi desfrânarea ca pe o normalitate.

Trist este că aceşti oameni care judecă astfel nu se gândesc la consecinţele acestor fapte de desfrânare. Nu ştiu care ar fi consecinţele fizice (deşi cred că riscurile sunt destul de mari: boli venerice, SIDA etc.), dar mă gândesc la consecinţele în plan sentimental. Destul de probabil sunt oameni care nu au vieţi fericite, căsnicii reuşite, copii minunaţi, de au ajuns în acest stadiu de falsă moralitate.

Cunosc cazul unei mame care toată viaţa a vorbit copiilor ei numai cuvinte de desfrânare, iar tatăl a umblat pe la multe femei. Copiii sunt nişte rataţi. Cred că vă daţi seama că aceste patimi au început înainte de căsătorie şi, evident, nu s-au oprit atunci când a avut loc căsătoria, pentru că acei părinţi nu conştientizează nici acum ca acestea sunt probleme grave.

Nu ştiu cum sunt alte fete, însă cred că toate avem o mare sensibilitate, deşi nu toate o recunoaştem, dar nouă nu ne face deosebită plăcere să avem relaţii. Dar, pentru că ne e teamă să nu rămânem singure, pentru că ne e teamă că nu vom mai fi plăcute de prieten, pe care suntem destul de naive să îl considerăm ca fiind singurul sprijin, unele acceptăm să facem acest pas. Îţi trebuie puţină tărie de caracter să refuzi acest lucru, dar eu cred că merită.

Cred că băieţii de pe acest site pot confirma că lor nu le plac fetele “începute”, vor ca ei să aibă plăcerea să le descopere în toate privinţele. Cu cât noi fetele cedam mai repede, cu atât scad şansele noastre să ne căsătorim – până la urmă acesta e scopul pe care îl urmărim, nu? Căsătoria. Cu cât cedam mai greu, cu atât vom fi mai “ispititoare” pentru băieţi, căci vom fi castele greu de cucerit, iar băieţilor le plac provocările.

Primele şi singurele lucruri pe care mi le-a spus vreodată tatăl meu despre băieţi au fost acestea: “Să nu te prind că cedezi, pentru că băieţii sunt nesimţiţi şi nu te vor mai lua de soţie. Se vor juca cu tine şi atât, dar vor alege tot o femeie de casă.”. Acum nu cred că toţi băieţii sunt nesimţiţi (să mă iertați!), dar dacă aceste cuvinte au venit de la un bărbat, în afară de partea cu „băieţii sunt nesimţiţi”, am considerat că trebuie să dau crezare acestor cuvinte. Şi cred că tatăl meu a avut foarte mare dreptate. Singurul sprijin pe care îl avem, fetelor, este Hristos şi nu aşa-zisul prieten care de multe ori ne şi părăseşte, pentru că nu îl interesează persoana noastră, ci patima şi egoismul lui. E foarte urât să fii tratată ca obiect şi nu ca persoană cu sentimente şi sensibilitate, aşa cum o face Hristos. El ne poate ajuta să întâlnim pe Făt Frumos cu adevărat, nu unul închipuit. Dacă băiatul nu pricepe că trebuie să nu aveţi relaţii cu el până la căsătorie, înseamnă că, bietul de el, e atât de împătimit în desfrânare încât nu va putea ţine o familie.

Până la urmă, fetelor, cu toate ne dorim o familie, dorim stabilitate, nu vrem să fim rănite. Dacă un băiat cedează la un astfel de test înseamnă că nu va fi capabil să treacă prin războiul şi chinurile căsniciei iar căsnicia, destul de probabil va eşua. Dacă mai apar şi copii, consecinţele sunt cu atât mai tragice. Numai dacă ne uitam la viaţa vedetelor, care se căsătoresc în cinci zile şi se despart în trei zile, ar trebui să ne fie exemple suficient de concludente că e mai bine să ne păstrăm fecioria până la căsătorie.

Dacă Hristos ne roagă să nu facem acest lucru e numai şi numai pentru faptul că nouă nu ne va fi bine, nu pentru că El ne pedepseşte, ci pentru că El, fiind atotştiutor, tot ce a făcut, a făcut bine. Orice altă cale duce la consecinţe foarte neplăcute pentru noi. Şi pentru că Hristos e iubire, pentru că ne e tată, nu ar putea să ne vadă suferind, i s-ar rupe inima, am mai bate nişte piroane în El. Normal că ne roagă să nu ne facem rău şi să nu ne autodistrugem. Orice părinte care ţine la copiii lui ar face asta, cu atât mai mult o face Hristos, care e dragoste desăvârşită.

Doamne, ajută! Zâmbesc, deci exist!

(Maria) extras din cartea „Mii de tineri îşi păstrează astăzi fecioria până la căsătorie”, Ed. Filos

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. lucia ignat spune:

  🙂 foarte adevarat!! Insa acum se invata si in scoli toate acele lucruri care pentru noi era ,,tabu”… Doamne ajuta cu copii nostri!

 2. Metatron spune:

  Sunt barbat de 30 de ani si dau drepate acestui articol, am avut 2 fete in viata mea una vigina si una care numai era, prima ce-a virgina mi-a intrat pe vecii in suflet, cand cealalata doar in pat si atat.

 3. Macovei Andrei spune:

  Am 17 ani si sunt constient ca un baiat bun este cel care nu cauta sexul la o fata ci cauta dragostea si caracterul ei.

 4. laura spune:

  dar fetelor le plac baietii inceputi? eu stau si ma intreb cata lume mai pune botul la mizerii din astea in ziua de azi! femeile nu sunt obiecte care pot fi „incepute” sau „nou/noute”! asta e ca si cum ai zice ca nu iti placi masinile second-hand,vrei una nou nouta, nu una care a mai folosit-o si altul inainte! chiar mai sunt femei care pun botul la mizeria asta si se considera obiecte?

 5. Metatron spune:

  Laura iti place sa bei apa dupa alta persoana straina?
  Asa e si cu unii baieti, nu le place sa fie alergate de altii, poate ca fata inainte sa fi cantat la taragot si tu ca iubit/sot sa o monzolesti cu patos. numai judeca subiectiv si doar ca tine.
  Laura eu cred ca tu esti o „masina” second-hand , deci valoarea ta e mica.

 6. Petronius spune:

  Ha! Metatron, ai zis-o ca la carte. Femeie „second-hand” :))). Eu nici șireturile de la papuci nu imi dau pe una care a încercat mai multe variante și e uzată. :))) Eu am o iubită și viitoare sotie fecioară, are 27 de ani. O prețuiesc enorm de mult doar ptr ca nu s-a lăsat influenta de mass-media și bărbați desfranati și nesimțiți. Oricum, e si vina bărbaților că le strica, apoi au pretenția la femei virgine și cuminți. Dar toate în gen Laura… vina vă aparține în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.