Băutură din 3 ingrediente care curăță arterele și ficatul

bautura-ficat

Este o combinație de trei ingrediente care sunt foarte sănătoase și destul de comune, care oferă multe beneficii pozitive asupra organismului.

Combinarea și consumul zilnic al acestor trei ingrediente va distruge blocajele din artere și te vor ajuta să elimini grăsimea până să ajungă în sânge. Este o băutură care constă din usturoi, lămâie și ghimbir.

Scopul principal al acestui elixir sunt tratarea și prevenirea arterelor infundate, ateroscleroza. Reglează grăsimea arterială, previne corpul de oboseală, prin prevenirea și tratamentul infecțiilor și răcelilor, consolidarea intensă a sistemul imunitar, curățarea ficatului și îmbunătățirea enzimelor hepatice, prevenind radicalii liberi din organism, care duc la apariția de boli mai grave și multe alte condiții asociate cu boli ale inimii și a sistemului circulator.

Știm că mirosul usturoiului este o problemă pentru multe persoane, dar în această rețetă mirosul lui nici nu se va simți.

Iată cum prepari acest remediu natural:

Ingrediente necesare

  • 4 căței de usturoi
  • 4 lămâi cu coajă
  • o rădăcină mică de ghimbir sau două linguri de ghimbir pudră
  • 2 litri de apă

Mod de preparare:

Spală lămâia și tai-o felii. Pune-le în blender, împreună cu usturoiul și ghimbirul. Amestecă-le până obții o pastă omogenă. Apoi, o răstorni într-o oală, torni cei doi litri de apă și o pui la fiert. După ce începe să fiarbă, o îndepărtezi de la căldură și o lași să se răcească. Lichidul obținut îl pui într-o sticlă de sticlă. Bea această băutură în fiecare zi, câte un pahar de 200 ml cu cel puțin 2 ore înainte de mese sau pe stomacul gol.

Combinația de lămâie și apă, prin fierbere va neutraliza mirosul de usturoi. Înainte de fiecare consum trebuie să se agite sticla pentru a se amesteca lămâia și usturoiul din partea de jos cu sucul.

Această băutură este excelentă pentru persoanele mai în vârstă, deoarece se restabilește energia și forța, și le întinerește, îmbunătățindu-le circulația sângelui.

Articol relatat de portalul frunza-verde.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.