Becali, mesaj dur pentru Cioloș: „Nu va putea construi nimic în ţară dacă nu ajută biserica”

becali1_85059600

Gigi Becali intră în război cu Dacian Cioloș. Șeful Stelei ia apărarea Bisericii în scandalul dintre Patriarhie și Guvern, informeaza stiripesurse.ro.

Becali a transmis un mesaj dur pentru Guvernul României: premierul Dacian Cioloş nu va putea construi nimic în ţară dacă nu ajută biserica.

Reacţia latifundiarului din Pipera vine după ce Executivul de tehnocraţi nu a alocat niciun leu în 2016 pentru biserici.

„Eu le transmit aşa. Nimic nu vor face, dar dacă au făcut asta se vor osteni degeaba, pentru că omul care nu are crucea şi nu îl are pe Dumnezeu, unde nu este Dumnezeu, este bătaia lui Dumnezeu şi unde este bătaia lui Dumnezeu, nimic nu faci. Nu poţi să faci spital, nimic, nimic, prima dată îi dai lui Hristos la biserică şi apoi îţi dă Hristos să faci milioane de spitale”, a spus Gigi Becali conform RealitateaTV.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. mihaela spune:

    Nici nu intentioneaza Ciolos sa construiască in Romania ceva. Toate strădaniile tehnocratilor solicitati (indirect) de Iohanis se vor stradui doar sa ne desnationalizeze si sa mute toate veniturile si resursele noastre in afara tarii. Daca tot ii merge si prostimea tace…de ce nu? Poate ne meritam soarta la halul in care am ajuns, moral si duhovniceste vorbind, dar o fi milostiv Dumnezeu si nu ne.o lasa pana in sfarsit in hatul vrajmasilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.