„Cântare dumnezeiască”! Un avocat și un IT-ist colindă într-o mănăstire, iar versurile sunt senzaționale – VIDEO

Tinerii care au colindat în Mănăstirea Dumbravă / Sursa foto: captură video FB

Tinerii care au colindat în Mănăstirea Dumbravă / Sursa foto: captură video FB

O filmare în care doi tineri colindă într-o mănăstire, chiar în ajun de Moș Nicolae, a făcut înconjurul internetului! Un avocat și un IT-ist sunt protagoniștii care cântă colindul „Leru-i ler”, pe versuri de Radu Gyr, scrie voceatransilvaniei.ro.

Reinterpretarea celor doi tineri, unul clujean, celălat bistrițean, a impresionat internetul, versurile fiind unele extrem de emoționante, adaptate lumii în care trăim. Se pare că ambii tineri, atât Călin Merca, cât și Emil Floare, au și studii teologice.

Ce-ați facut din țara, Leru-i ler?… Frumos colind, durerea românilor o cântă”, scrie o tânără pe internet

„Minunat! Glasuri minunate, cuvinte care te răscolesc…”, mai adaugă o femeie

„Am ascultat si Corul barbatesc din Finteusul Mare, l-am ascultat si pe Tudor Gheorghe, darmi se pare ca acesti tineri ne-au oferit cea mai frumoasa si mai impresionanta interpretare a acestui colind. Felicitari din suflet!”, mai scrie un internaut.

Cred că oamenii se indentifică cu acei colindători şi cu mesajul colindului. Din colind reiese un sentiment de revoltă pentru toate nejunsurile pe care ni le-au princinuit conducătorii de-a lungul anilor. Pe de altă parte, conducătorii sunt oglinda poporului, noi toţi trebuie să ne schimbăm, dacă vrem să se schimbe conducătorii”, a declarat pentru Adevărul Călin Mercea.

httpv://youtu.be/9A7122QXEsE

Filmarea a fost postată în data de 8 decembrie pe rețeaua de socializare Facebook, acolo unde a adunat deja peste 2.000 de distribuiri și zeci de mii de vizualizări.

„Superb !!! daca iti place DISTRIBUIE !!! Leru-i ler, versuri Radu Gyr.
Un videoclip realizat de un tânăr din Cluj-Napoca la Mănăstirea Dumbrava din județul Alba.Călin Merca, de profesie avocat, și Emil Floare, IT-ist, au fost filmați în timp ce colindau în mănăstire, în ajun de Moș Nicolae”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Glasuri Ortodoxe

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.