Cea mai tare predică despre politicieni a Părintelui Calistrat: „Ești cu mâinile până la coate în munca altuia!”

Politica fără lămâie, nu merge!

Tu cel care mă conduci pe mine ai salariu 15 mii de lei și eu care muncesc pentru tine am 1500 de lei! Dar când vine momentul să îmi dai 2 sau 3 % la ceva, spui că nu există bani, dar când trebuie să îți adaugi ție găsești și 50 % dacă e nevoie!

Asta arată că milostenia este un act de echitate, în primul rând!

Nu este un at filantropic!

Tu nu ești smerit când faci o milostenie de ochii lumii cu televiziunea după tine! TU EȘTI SMERIT CÂND SUBALTERNII TĂI SIMT MILOSTIVIREA TA DIN JUSTIȚIA ȘI ACTUL DE DREPTATE AL LEGII!

O milostenie adevărată este așa: orice om trebuie să fie corect cu el personal! Deci tu nu poți să fii un om milostiv, atâta timp cât tu ești cu mâinile până la coate în munca altuia!

Cel ce stă degeaba în pușcărie consumă 30 de lei pe zi, un cățel maidanez este întreținut cu 21 de lei pe zi (chiar dacă acei bani se fură și se pierd pe la mare.. pe undeva), un bolnav în spital care plătește toată viața asigurare are 15 lei pe zi și un copilaș în plasament are 12 lei pe zi.

Și acum mă întreb, dacă vorbim de „fericiți cei milostivi, fericiți cei care însetează de dreptate și curați cu inima” și stau cu Constituția și legea în mână..

CE E DE PREFERAT ÎNTR-O ȚARĂ CREȘTIN ORTODOXĂ, PLINĂ DE CREȘTINI PIOȘI CU INIMI LARGI, CU LUME BUNĂ, CU TROIȚE, CU CASA PLINĂ DE ICOANE ARGINTATE..CÂND E DE PREFERAT ÎN ROMÂNIA SĂ FII UN PUȘCĂRIAȘ SAU CÂINE MAIDANEZ.. DECÂT UN COPIL INSTITUȚIONALIZAT SAU UN BOLNAV ÎN SPITAL!?!

Și tu vii să-mi vorbești mie de corectitudine și adevăr, tu omul legii cel care ai pus stema și crucea în Parlament și juri pe Biblie să aperi interesele țării?

Părintele Calistrat Chifan – Predica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.