Copilul cel mic al familiei Bodnariu este din nou alături de părinții săi: Slăvit să fie Dumnezeu. Continuăm lupta pentru reunificarea integrală a familiei

familia-bodnariu

După ce judecătorul a hotărât să anuleze hotărârea Barnevernet de a-l lua pe Ezekiel în custodie, iată că micuțul Ezekiel s-a întors acasă la părinții săi, arată popaspentrusufet.worpress.com.

Tot aici o fost postată și o primă fotografie după ce Ezekiel a ajuns alături de părinții săi. Se poate vedea bucuria din ochii celor trei după această revedere mult așteptată.

”Bebelușul Ezekiel este din nou împreună cu părinții lui! Slăvit să fie Dumnezeu! Continuăm lupta pentru reunificarea integrală a familiei Bodnariu!”, a scris Pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei.

Cazul familiei Bodnariu a scandalizat întreaga Europă, din momentul în care justiția norvegiană a decis să ia copiii celor doi români din custodia acestora din cauză că au fost agresați fizic.

Marius Bodnariu, tatăl celor cinci copii care au fost ridicați de Protecția Copilului din Norvegia, în urma unei plângeri depuse de către profesorii fetițelor, în care era acuzat -alături de soția sa norvegiană- de abuz asupra copiilor,a vorbit despre drama prin care trece familia sa.

Cazul familiei Bodnariu din Norvegia, ai cărei copii au fost luați de autoritățile norvegiene prin sistemul „Barnevernet” (Serviciul Social de Protecție a Copilului), i-a sensibilizat pe românii din țară, dar și pe cei din afara granițelor. Dar și pe străinii care împart aceleași valori creștine cu privire la familie.

În sprijinul familiei Bodnariu, au fost programate mai multe proteste în România, dar și în diverse orașe ale lumii: începând cu Olso, Praga și Varșovia, până la Viena, Moscova și Washington, scrie activenews.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.