CUTREMURĂTOR: ”Sunt copii care anul trecut nu ştiau să mănânce o portocală, o mâncau cu coajă cu tot ca pe măr” (poate vă uitați puțin și printre aceste rânduri)

pr-ioan-danci

In randurile de mai jos va relatam mesajul Parintelui Ioan Danci, postat pe pagina sa de Facebook:

”Dragii mei, ştiți că de vreo doi ani, în perioada sărbătorilor Naşterea Domnului (Crăciunul) şi Învierea Domnului (Paştile) strângem hăinuțe, dulciuri, jucării, hrană pentru copiii sărmani din zonă! Nu vă cerem bani pentru a evita posibile îndoieli (precum acelea ca banutii nu ar ajunge la cine trebuie). Luați dumneavoastra ce puteți pentru aceşti copii şi trimiteți în pachet.

Noi colaborăm cu preoții din zonă şi când se apropie Crăciunul mergem în parohii şi împărțim darurile dumneavoastra. Sunt foarte mulți copii săraci în zonă, copii care anul trecut nu ştiau să mănânce o portocală, o mâncau cu coajă cu tot ca pe măr. Coletele pot fi trimise pe adresa mănăstirii: Danci Traian (numele de buletin) sau Parintele Ioan numele de monah, Mănăstirea Lipnița, loc Lipnita, jud Constanta, str Trandafirilor, nr 394, cod 90 71 65. Cei care nu puteti, încercați să duceți informația mai departe. Vă mulțumesc anticipat şi vă mulțumesc şi în numele acestor copii. Să nu fim nepăsători!

Bucurie sfântă tuturor!”

Pentru detalii intrati AICI si luati legatura cu Parintele Ioan Danci

Nu uitati sa trimiteti mai departe acest mesaj!

GALERIE FOTO – Sfintele Paști, 2016

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.