Doua semne puternice care arată sfârșitului veacurilor

Părinte Cleopa, ne intreaba credinciosii: Cand va fi sfarsitul lumii ?

Cand si cum anume va fi sfarsitul lumii numai singur Dumnezeu stie. El ne-a descoperit unele semne in Sfanta Evanghelie si prin Sfintii Apostoli. Dintre acestea, doua semne sunt cele mai puternice, anume: slabirea tot mai mare a credintei in Dumnezeu si imputinarea iubirii crestine intre oameni, incepand cu familia.

Alte doua semne cumplite ale sfarsitului veacurilor sunt inmultirea tot mai mult a sectelor, prin asa numitii ” prooroci mincinosi ” si desfrau, care se vor raspandi, cum deja se vede pe tot pamantul. Mai ales desfraul prin partea femeiasca va fi cumplit in vremea de pe urma. Noi atata stim: cand se vor inmulti pacatele peste masura si vor ajunge la culme, atunci va veni sfarsitul lumii.

Părintele Cleopa Ilie

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. dumitru spune:

  Sfarsitul lumii va fi cand voi muri eu ……..

 2. Manuela N spune:

  Cand DUMNEZEU..decide…

 3. Aeleden spune:

  Sfârşitul va veni. Este inevitabil. Omenirea a devenit un uriaş protozoar care devorează planeta şi o umple cu propriile dejecţii.
  Degeaba a avansat ştiinţa, dacă lumea e condusă de politicieni după inspiraţie şi mai ales după interese. Mai sunt şi superbogaţii, care visează progres, dezvoltare economică, bani şi dominaţie. Dar toate astea se vor întoarce împotriva lor, căci, pe o planeta limitată dezvoltarea trebuie limitată, progresul trebuie cuantificat şi controlat, iar capitalismul înlocuit cu o economie planificată. Totul trebuie regândit, dar va mai fi posibil? Eu cred că nu.

  • Eeludar spune:

   Sfarsitul lumii, dupa cum zicea cineva mai sus poate fii pentru cineva atunci cand moare sau cand Domnul va dori sa-i puna punct ca si-n zilele lui Noe, cand oamenii mancau beau si se destrabalau si nu le pasa de nimic.
   Daca cineva crede ca planul lui Dumnezeu este dezvoltarea stiintei sau a tehnologiei se insala… Eu am vazut ca planul Lui este mantuirea omului si cadoul viata vesnica pe care El ne-a promis-o restul e praf si vant.

 4. Mihai Chelaru spune:

  D-zeu e sus, noi suntem…jos.

 5. Manuela Nicoleta spune:

  Sa luam aminte, ca omenirea nu -va disparea definitiv,ansa JUDECATA lui Dumnezeu cred ca se-va anfaptui ,nu mai este mult .Deoarece au anceput Popoarele sa-nu se mai anteleaga antre ele ,prea multa ura,disperare ,rautate ,foamete ,boli si moarte,asta este Anticristul. Chinuri mari for veni pe Pamant,ne vom dori moartea.Sunt doua lumii,lumea de aici si lumea de dincolo,o vom vedea la Sfanta judecata alui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.