Fenomenul misterios petrecut în Iași a apărut și în presa străină: „Descrierile seamănă izbitor cu ceea ce s-a întâmplat în 2013, în orașul Chelyabinsk” (VIDEO)

iasi3

Subiectul bubuiturii puternice auzite în Iași a ajuns și în presa străină, cei de la „The Watchers” au scris un articol dedicat acestui zgomot puternic.

„The Watchers” este un proiect online, care urmărește diverse fenomene la nivel mondial.

“Cu toate ca nu există nicio explicație oficială până în acest moment, descrierile seamană izbitor cu ceea ce s-a întâmplat în februarie 2013, când un meteorit a explodat deasupra orașului Chelyabinsk, rănind peste 1.000 de persoane și distrugând aproape 3.000 de clădiri”, au scris aceștia pe site-ul lor, thewatchers.adorraeli.com.

Fenomenul misterios petrecut în Iași a apărut și în presa străină: „Descrierile seamănă izbitor cu ceea ce s-a întâmplat în 2013, în orașului Chelyabinsk”

Este vehiculată tot mai intens ipoteza unui meteorit care ar fi explodat în atmosferă, mai ales că răspunsurile venite de la principalele instituții din Iași sunt infirmări.

Nu este neglijată nici ipoteza unui boom sonic – atunci când un avion depăşeşte viteza sunetului.

Singura ipoteză care a fost infirmată de autoritățile din România și Republica Moldova este lansarea unor rachete cu grindină.

Sursa: b1.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Sluga netrebnica spune:

    Probabil ca explicatia asta cu „meteoritul explodat in atmosfera” este o acoperire pentru alte fenomene pe care nu le poate explica nimeni sau pentru „fenomene” experimentate de marile puteri ale lumii.
    Cert este ca, cel putin in Romania, au inceput sa apara cutremure pe tot cuprinsul tarii, chiar si in zone cu risc seismic scazut. ( http://www.antena3.ro/actualitate/cutremur-in-romania-intr-o-zona-cu-risc-seismic-scazut-359196.html )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.