FOARTE EMOȚIONANT: A trăit doar zece zile (Video)

babyzion

Povestea unui copil care a trăit doar zece zile ne dă o lecţie despre lupta pentru viaţă care ar trebui să motiveze orice persoană.

Robbyn Blick era o femeie foarte fericită până când a ajuns în a 20-a săptămână de sarcină, atunci aflând că fiul ei nenăscut, Zion, avea Sindromul Edwards, o problemă la nivel de cromozomi care i-ar fi fost fatală fie înainte de naştere fie la câteva zile după. Zion avea o problemă la inimă, aşa că Robbyn şi soţul ei Josh se aşteptau la ce e mai rău. Însă micuţul a supravieţuit sarcinii, doctorii anticipând că va muri la naştere. Zion a trecut cu bine şi peste naştere, părinţii lui mulţumind lui Dumnezeu că îşi pot ţine copilul în braţe măcar câteva minute. Apoi minutele au devenit zile şi Zion a plecat acasă.

Zilele au început să treacă una după alta, iar prietenii şi rudele s-au înghesuit să vadă o adevărată minune. În cea de-a noua zi, Zion a început să respire tot mai greu, dar a depăşit cu bine noaptea. Apoi s-a întâmplat din nou, părinţii ducându-l de urgenţă la spital, unde a şi murit.

“Nu l-am pus jos nici măcar o clipă în tot acest timp. A fost ţinut în braţe şi iubit în fiecare minut din cele 10 zile în care a trăit”, a povestit mama sa.

Urmariti materialul video in link-ul de mai jos:

http://www.videomix.ro/povestea-emotionanta-a-unui-copil-ce-a-trait-doar-10-zile-76387.htm

Sursa: activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.