Gigi Becali: ”Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!”

Gigi-Becali

Gigi Becali a făcut comentarii pe tema propunerii de revizuire a Constituției, pentru modificarea articolului referitor la casatorie. Astfel, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, Gigi Becali a făcut declarații discriminatoare.

„Îi consider pe homosexuali oameni bolnavi. Dacă o să faceți un club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc”, a spus el.

Totodată, Becali i-a jignit pe Remus Cernea și Ioana Stăniloiu, care susțineau legitimitatea căsătoriilor între persoane de același sex: ”Eu nu îl iubesc pe satan! Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!”.

Patronul Stelei nu a acceptat argumentele acestora și comparațiile cu legislația din alte țări europene: „Lasă-mă, bă, cu țările democratice! Indiferent de CEDO, trebuie să respectăm legile ortodoxiei, România va fi ultima redută a ortodoxiei. Mergeți în Olanda! Mergeți acolo ca să scăpăm de voi! Să scăpăm de diavol din țara noastră. Eu nu-l iubesc pe satan. Îl urăsc”.

Coaliția pentru Familie, care a strâns trei milioane de semnături, pe care le-a depus la Senat, cere modificarea articolului 48 din Constituția României, care se referă la căsătorie. În prezent, legea fundamentală prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi”, însă semnatarii iniţiativei vor ca definiţia să fie schimbată pentru a bloca orice posibilitate a legiferării căsătoriei între persoane de acelaşi sex, prin revizuirea articolului. Astfel, ei doresc să scrie că familia „se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”, scrie romanialibera.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.