Într-un băiat mai trebuie să existe şi o doză de bărbat, nu numai un fătălău!

– E greşit că astăzi fetele caută un băiat cu bani?

– Da! Trebuie să-l mai caute şi cu inima!

Şi mai este ceva. Într-un băiat mai trebuie să existe şi o doză de bărbat, nu numai un fătălău! Marea dramă pe care o trăim noi astăzi în secolul XXl ştiţi care este? Nu că nu ar fi fete bune sau băieţi buni, fetele încep să poarte cuţit, baionetă şi virtute bărbătească, devin bătăioase, iar unii bărbaţii devin efeminizaţi, le mai trebuie puţin şi poartă fustă, pantofi cu toc şi sutien! Un bărbat trebuie să aibă şi puţină vână, sevă bărbătească, nu numai chip şi bani!

Se spune că „În spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică” şi pot să spun că în spatele bărbaţilor distruşi stă tot o femeie, dar diabolică! De ce? Pentru că femeia ori te vrea pe piscul cel mai înalt ca să fie ea mândră, sau dacă nu i-a ieşit pasenţa, să-l vadă nenorocit ca să aibă ea un atu.. „Ai văzut cine a ajuns fără mine?” Sunt lucruri care sunt fireşti, eu de treizeci de ani le spovedesc în fiecare zi!

Părintele Calistrat Chifan

Inavatatura

— E greşit că astăzi fetele caută un băiat cu bani?— Da! Trebuie să-l mai caute şi cu inima!Şi mai este ceva. Într-un băiat mai trebuie să existe şi o doză de bărbat, nu numai un fătălău! Marea dramă pe care o trăim noi astăzi în secolul XXlştiţi care este? Nu că nu ar fi fete bune sau băieţi buni, fetele încep să poarte cuţit, baionetă şi virtute bărbătească, devin bătăioase, iar unii bărbaţii devin efeminizaţi, le mai trebuie puţin şi poartă fustă, pantofi cu toc şi sutien! Un bărbat trebuie să aibă şi puţină vână, sevă bărbătească, nu numai chip şi bani!Se spune că "În spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică. " şi pot să spun că în spatele bărbaţilor distruşi stă tot o femeie, dar diabolică! De ce? Pentru că femeia ori te vrea pe piscul cel mai înalt ca să fie ea mândră, sau dacă nu i-a ieşit pasenţa, să-l vadă nenorocit ca să aibă ea un atu.. "Ai văzut cine a ajuns fără mine?" Sunt lucruri care sunt fireşti, eu de treizeci de ani le spovedesc în fiecare zi!https://www.youtube.com/watch?v=JtzxS62OjEw&feature=youtu.be

Publicată de Parintele Calistrat pe Joi, 1 februarie 2018

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.