Lămaia și bicarbonatul de sodiu, o combinație puternic vindecătoare

lamaie-bicarbonat

Intr-o epoca in care rata cancerului se ridica incredibil de rapid, nevoia de tratamente alternative devine si mai pregnanta. Cercetarile au fost directionate inspre cateva obiective diferite, unul dintre acestea sprijinit de dr. Marty Pagel de la Centrul pentru Cancer al Unversitatii din Arizona, care urmeaza sa testeze efectele bicarbonatului de sodiu asupra pacientilor cu cancer la san. El a primit un fond de 2 milioane de dolari din partea Institutelor Nationale de Sanatate, pentru efectuarea acestui studiu.

O importanta notificare pentru a intelege chiar de la inceput situatia – orice tratament pentru cancer va reactiona diferit la pacienti diferiti si la diferite tipuri de cancer. Metodele traditionale pot functiona bine la unele cancere si teribil la altele. Acelasi lucru se poate spune despre diferitele metode de vindecare naturale. Peste asta, un rol important mai joaca si starea corpului uman care primeste tratamentul cu oricare dintre tipurile de metode (traditionale sau naturale). Are acces la mancare organica curata? Apa curata? Crede si simte ca poate depasi boala? Acestia toti sunt factori importanti in orice tratament.

Un numar de studii din trecut a aratat rezultate interesante in vivo in ce priveste utilizarea bicarbonatului de sodiu asupra tumorilor canceroase. Desi cercetarile nu sunt complete, primele rezultate deja arata unele puternice efecte asupra metastazelor tumorale. Acest lucru desigur incurajeaza finantarea pentru alte cercetari in aceasta directie.

Dr. Robert J. Gillies si colegii lui au demonstrat deja eficacitatea bicarbonatului de sodiu in alcalinizarea zonei din jurul tumorii la soareci. Aceiasi cercetatori au descoperit ca bicarbonatul sporeste pH-ul tumorii si inhiba metastazele spontane la soareci in cazul cancerului mamar. [3]

S-a dovedit ca lamaia poseda proprietati anticancerigene, intrucat contine limonoide care sunt substante fitochimice gasite intr-o serie de citrice [1]. Lamaia s-a mai dovedit a avea puternice efecte antimicrobiene care au fost testate in cercetari ce exploreaza ideea ca si cancerul se aseamana mult cu un invadator fungic (ciuperca) in cadrul corpului. [2] Cand cancerul se trateaza asemenea unei ciuperci, pot fi folosite diverse metode si unii cercetatori au descoperit ca lamaia si bicarbonatul pot ajuta la lupta antifungica impotriva a ceea ce cauzeaza diverse tipuri de cancer.

Lamaile sunt de asemena eficiente in detoxifierea corpului. Ele sunt bogate in vitamina C si ajuta corpul sa neutralizeze radicalii liberi care distrug celulele. Limonena, o substanta gasita in lamai ajuta si la stimularea fluxului limfatic, ce este important in inlaturarea cancerigenilor din corp. Un sistem limfatic slab sau neperformant este in mare parte cauza pentru favorizarea bolii. Lamaia mai ajuta si la echilibrarea pH-ului. Ele sunt luate impreuna, deoarece se crede ca lamaia este una dintre cele mai sigure modalitati de a introduce substante puternic alcaline in sistem.. Aceste metode de tratament sunt capabile sa abordeze celulele cancerigene si sa le distruga, fara a afecta celulele sanatoase. Acesta este inca un alt factor cheie, intrucat chimioterapia distruge toate celulele, ceea ce le include si pe cele sanatoase.

Impreuna, lamaia si bicarbonatul ajuta la lupta impotriva celulelor canceroase sau a bolilor din corp, simultan cu ajutorul dat prin cresterea capacitatii corpului de a se curata pe el insusi in primul rand de ceea ce ar putea cauza bolile.

O metoda buna pentru pentru introducerea acestor substante in corp ca bautura este amestecarea unei ½ lingurite de bicarbonat de sodiu in 250 ml de apa cu circa jumatate de lamaie. Mai verifica si alte retete care s-ar putea sa mearga in cazul tau. Foloseste astfel de amestecuri de fiecare data cand simti ca te paste o boala.

Sursa: viataverdeviu.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.