Licoare din străbuni aliat de nădejde în vindecarea a peste 100 de boli

licoare

Oricât de mult ar evolua știința medicală, acest leac din străbuni obținut din doar două ingrediente este considerat un aliat de nădejde în vindecarea a peste 100 de boli.

Este vorba despre usturoi și vinul roșu, care pot vindeca diferite boli ale sistemului respirator, ale sistemului imunitar, ale celui cardiovasculat, ficat sau rinichi, scrie clicksanatate.ro. Curăță sângele, întărește sistemul imunitar, elimină colesterolul rău, îmbunătățește activitatea sistemului cardiovascular, elimină sarea în exces din organism, crește rezistența la efort, dă energie și luptă împotriva diverselor infecții etc. Însă, mai presus de toate, acest remediu previne și combate cancerul.

Ca să o prepari ai nevoie de:

– 12 căței de usturoi;
– 1/2 litru de vin.
– Se taie fiecare cățel de usturoi în patru bucăți și se amestecă cu o jumătate de litru de vin într-un borcan de sticlă;
– Borcanul (închis ermetic) se ține la macerat și se depozitează timp de două săptămâni într-un loc protejat de lumina soarelui. În tot acest timp, vasul se agită de 2-3 ori zilnic;
– În cele din urmă, se filtrează lichidul și se depozitează într-un recipient opac.

Consumați câte o linguriță din amestec de 2-3 ori pe zi pentru efecte optime. Dupa ce terminați un borcan este de recomandat să faceți pauză încă pe atât, după care să reveniți la tratament dacă simțiți nevoia, scrie cyd.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.