Marius Miulescu: „La fundul pământului e Iadul, dar lumea nu ştie”

În octombrie 2011, Marius Miulescu a fost victima unui accident cumplit de maşină în urma căruia a suferit traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi fractura de tibie.

Trebuia să fie operat, însă nu s-a putut pentru că Marius era în comă.

„Trebuia sa asteptam sa iasa din coma. Am asteptat. Au fost zile ingrozitoare in care a trebuit sa stam sa asteptam pur si simplu sa ni se dea o veste, sa ni se spuna. Niciun moment n-am simtit ca il voi pierde, deci nicio secunda. In schimb, ma rugam foarte mult. Ma rugam la toate bisericile. Am fost la biserica Cernica, la manastirea Cernica, Negru Voda, la Sfantul Nectarie. Am fost la Letca Noua, biserica de la Razoare, in care am zis ca singurul care poate sa ma ajute e Dumnezeu. Intr-adevar asa a fost”, povestea, doi ani mai târziu, Camelia, sotia lui Marius.

A fost în comă timp de 15 zile

Bărbatul a zăcut 15 zile în comă și, conform propriilor declarații, este convins că a fost atins de Dumnezeu în această perioadă. Marius ar fi văzut și Iadul și Raiul, ar fi vorbit cu Dumnezeu și ar fi fost marcat cu un semn divin: o cicatrice în formă de cruce, care i-a bulversat pâna și pe medici.

„Acolo, in coma asta, eu vedeam tot, dar nu pe lumea asta. La fundul pamantului e iadul, dar lumea nu stie. Mai jos de iad e ghena ca sa iti dau un exemplu lumesc. Iau o factura de telefon si o arunc la cos, la gunoi si iti aduci aminte dupa: aoleu, am aruncat factura la gunoi. Te duci la gunoi, o gasesti si zici ce bine ca am gasit-o! Dar daca aruncai la ghena, nu mai gaseai nimic. Adica o sa fie o gramada de lume care o sa isi doreasca iadul, pentru ca in iad te mai scoate, te mai poate scoate femeia. Da, femeia, ca e singura de pe pamantul asta, de la noi, care te poate scoate. Cu rugaminti, cu lacrimi. Mama, sora, nevasta…nu alte femei. Satana, Diavolul e pe pamant la noi, e sub noi, ca omul e pus deasupra. E in pamantul nostru. De aia sunt cutremure. Il lasa sa ne atentioneze ca sa se sperie lumea, sa vina la credinta. Ploaia e sangele sufletului. Sufletele de la judecata pleaca, sunt golite. Trebuie sa se intoarca in Iad, pentru ca norii sunt ca un mijloc de transport”, a spus Marius într-o emisiune TV.

Experiența spirituală a avut și urmări …. fizice. Pe corpul bărbatului ar fi apărut o cruce care, aparent, nu diferă cu nimic de cicatricele rezultate de pe urma unor operații similare cu cele prin care a trecut Marius. Pe aceasta însă medicii n-au recunscut-o și n-au putut să dea o explicație.

Sursa: jurnalul.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

10 răspunsuri

 1. simona spune:

  iadul este lipsa iubirii lui Dumnezeu…nicidecum draci

 2. pintilei spune:

  iadul e rautatea oamenilor

 3. Laura spune:

  iadul …. avem aici cea mai buna explicatie :

  http://www.sfaturiortodoxe.ro/despreiad.htm

 4. Txerran spune:

  @Simona: De unde stii? Ai fost acolo si ai vazut cu ochii tai???

 5. eu sunt rasist spune:

  L-o salutat pe Htler?

 6. Emma spune:

  …iadul si raiul ti le faci tu insuti, dupa faptele tale… eu am fost in coma 40 de zile – interesanta cifra, nu? – si nici vorba de astfel de fabulatii…

 7. PîrvuPetruta spune:

  Eu cred tot ceea ce a spus pt că a văzut cu sufletul lui si Dumnezeu la marcat să creadă si alții să fie spre mărturie.Aşa este mama,soţia cu cununie te mai poate scoate din iad,nu concubina,dar multă lume este prea legată de cele lumeşti,casă,mașină,amantă,distractie,conturi.La ce îţi folosesc când esti pe lumea cealaltă? Numai dragostea și durerea unei mame a unei soții mai poate aduce sufletul la lumină chiar dacă nu-l meriți.Dragostea străbate toate treptele si de întuneric şi de lumină si sărută haina lui Dumnezeu.Să vă fie ruşine la toți care nu ați crezut,pt că este mărturia unui muribund care Dumnezeu prin mila Lui si a soției i-a dat Viață

 8. Metatron spune:

  Da toata lumea stie ca in fundul pamantului e iadul, si de nu stie ,intuieste, dar majoritatea se mint frumos ca nu exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.