Proiectul Blue Beam – simularea venirii lui Iisus

A doua venire a Mantuitorului Iisus Hristos

Proiectul Blue Beam (Raza Albastră) intenţionează simularea venirii lui Iisus pentru a înşela oamenii şi a distruge credinţa şi religiile.

Proiectul NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât să fie vizibil pe întreaga planetă, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acţionează direct asupra creierului, fiecare om va vedea în această hologramă pe Mântuitorul specific religiei sale şi îl va auzi vorbindu-i în limba lui.

Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul şi al sateliţilor din jurul pământului care vor emite semnale de joasă frecvenţă (LF), foarte joasă frecvenţă (VLF) şi extrem de joasă frecvenţă (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care înconjoară pământul la o înălţime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer şi semnalele auditive vor părea că provin din adâncimile spaţiului şi îi vor face pe adepţii ardenţi ai diferitelor religii să creadă că sunt martorii mult promisei întoarceri a propriului Mesia.

Apoi proiecţiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singură imagine şi « Salvatorul » universal le va face o mare revelaţie. Le va spune că diversele scripturi sunt false şi că vechile religii sunt responsabile pentru răul de pe planetă. De aceea ele trebuie abolite pentru a lăsa locul unei noi religii care va fi condusă de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor şi auzi cu urechile lor.

Diabolicul plan prevede ca în urma acestei apariţii să se creeze o mare dezordine socială, în care milioane de susţinători fanatici ai dogmei unei religii se vor ridica împotriva altor milioane de susţinătorilor fanatici ai dogmei altor religii. Se vrea astfel generarea unor conflicte cum nu s-a mai văzut până acum. Pare de domeniul fanteziei, însă mijloacele pentru a realiza aceasta deja există.

Diverse servicii secrete arată că în ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja într-un computer extrem de avansat informaţii despre proprietăţile electrice, chimice şi biologice ale creierului uman rezultate în urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzaţiilor auditive şi vizuale. Au fost stocate de asemenea şi date despre toate limbile şi dialectele vorbite în prezent pe glob pentru a fi generate mesaje artificiale pe înţelesul oricui. Existenţa unor astfel de computere este menţionată şi într-un articol publicat în martie 1983 în ziarul Sidney Morning Arrow.

La fel stau lucrurile şi în SUA şi Europa. Încă din anii ‘70 s-au realizat cercetări asidue privind combinarea undelor electromagnetice şi a hipnozei. În 1974 cercetătorul G.F. Shapis scria: «Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel încât să acţioneze direct asupra creierului sub formă de unde, fără a mai fi nevoie de receptarea şi transportarea sunetului şi fără ca persoana expusă la astfel de influenţe să aibă vreo şansă de a controla fluxul informaţional receptat.» Cei care cercetează fenomenul de channeling au observat că numărul celor care se consideră canale a crescut exponenţial de când se fac astfel de cercetări. Cei care practică aşa ceva ar trebui să îşi utilizeze simţul critic şi discernământul pentru că de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divină.

Articol relatat de portalul apologeticum.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

12 răspunsuri

 1. Serban spune:

  Un plan cu adearat diabolic…dar nu ne pierdem credinta pentru ca bunul Dumnezeu ne intareste

 2. Mirceati spune:

  Eu chiar am studiat functionarea creierului. In ciuda volumului mare de date, ce stim este 0. Ce scrie imi par fabulatii. Cateodata se mai strecoar si niste informatii aberante, cum ar fi cea despre pelicula de sodiu. Este un strat gros de 5000 de metri, nicidecum pelicula!
  Insa incercarea de a pacali imi pare reala. Amintiti-ava cum ultimii, cei mai decazuti, europeni au invins puternicul imperiu incas, care asteptau venirea unui personaj. Smecherii au mai facut-o, de ce sa nu mai incerce?

 3. Felicia spune:

  In ce priveste *Spectacolul* programat al venirii Domnului pe Pamant, cine a citit Biblia a constatat ca despre ZIUA DOMNULUI, apostolul Pavel spunea : *Cat despre vremuri si soroace, n-aveti trebuinta sa vi se scrie, fratilor. Pentru ca voi insiva stiti foarte bine ca Ziua Domnului va veni ca un hoț noaptea*. Nici intr-un caz la o ora cand oamenii inca mai sunt in stare de veghe, cand pot iesi pe strazi sa urmareasca spectacolul regizat pe bolta cerului, Domnul nu va veni cu surle si trambite, urmat de o armata de ingeri vizibili si toate astea intr un decor cu nori pufosi pe care sa calce entitatile divine. Credinta e singurul adevar care pe unii ii va face sa vada si sa auda exact ceea ce trebuie, iar ceilalti……fiecare cu alegerile lui.

 4. Ciobanu Florin Valeriu spune:

  Vorbiti despre arma psihotronica.Dar ea a fost utilizata in Golf,la telerevolutia din dec 89,la demonstratiile impotriva Proiectului Rosia Montana,la mitingurile de la Guvern din iarna aceasta(ca un hot noaptea!) si aproape zilnic,de ceva timp.Nu stiati?????

 5. Maria spune:

  E penibil,ce nascocire aberanta.A nebunit Lumea eu nu cred nimic din ce-ia ce vor sa faca alti,nu stie ce sa faca cu bani…Dumnezeu cind va veni nu stie nimeni….O Holograma inventata,pentru sa intunece mintea unora.

 6. Zaharescu Mihai spune:

  Ne facem de ras crezand in astfel de teorii bazaconii si repostand astfel de articole pseudoscince-fiction. Daca ar fi avut cineva chiar si una din aceste tehnologii ar fi gasit o gramada de alte cai de a dobandi putere.

 7. Maria spune:

  Este o blasfemie,strigator la cer ,s-a intors lumea cu capul in jos.Diavolul e pe Pamint,isi face de cap.E fericit,ride si dantuieste luind chip de om.Nimic nu ma mira,e de asteptat ori si ce in zilele astea.

 8. Maria spune:

  E o blasfemie,nu cred nimic .Un lucru cert ,este ca se cauta ca Lumea sa fie Exterminata .Sunt niste premonti ce-mi sau aratat.Raul noi il provocam.

 9. Mihail spune:

  NASA=manipulatori mentali sponsorizati de guvernele ascunse care fac lucrul Necuratului. Au un buget de 20 miliarde de dolari pe an, au aparatura si fac filme mai tari ca Holywood-ul. Filmele creeate de ei sunt facute in studio, in avioane care in picaj creaza imponderabilitate sau sub apa, unde se poate simula impnderabilitatea. Imaginile date de ei Presei sunt CGI(computer generated images), nu sunt reale. Oameni buni, TOT ce spun ei este o minciuna, nu au fost pe Luna niciodata, nici in spatiu. Spatiul nu exista decit in mintea lor bolnava si mincinoasa. Pamintul este si va ramine asa cum la facut marele nostru creator si Dumnezeu: plat si acoperit de domul ceresc care desparte apele de sus, de cele de jos. La marginea lui si la poalele cupolei se afla un mare zid de gheata(Antarctica), nu un continent cum spun ei, ci un strat mare de gheata, de jur imprejur. De ce credeti ca Antarctica este singurul loc pe Pamint unde nu este permis accesul? Si singurul loc unde marile tari au semnat un tratat de neagresiune? Ei care se bat si pe un petec de pamint in mijlocul oceanelor? Nu vor sa aflam si sa vedem marginea cupolei. E timpul sa ne trezim si sa vedem adevarul asa cum toate marile religii l-au sustinut, si asa cum il stiau oamenii pina nu demult. Prin scoli, media si alte mijloace, lucratorii Necuratului ne mint si ne spala creierii de zeci de ani. Toti astronautii au fost si sunt Masoni. Copernicus si Galilei la fel. Toti din conducerea NASA deasemenea. Este jocul lor si incearca sa rescrie instoria si realitatea, incercind disperati sa-l stearga si pe Dumnezeu. Este datoria nostra sa cautam peste tot si sa spunem adevarul copiilor nostri. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  • Nicu spune:

   Mihai de cum am vazut primul cuvant deja mi-am dat seama unde va a ajunge ultimul. Totusi daca articolul asta e adevarat din prima iti infirma teoria. Spune ca, cu ajutorul SATELITILOR vor fi transmise semnalele. Sateliti imposibili pe pamantul plat. Acum, frati crestini, sa incercam sa nu ne poticnim in credinta. Daca un site media (de orice fel) a redactat aceasta „informatie” sa nu uitam ca stiri false exista decand lumea. Daca suntem crestini nu inseamna ca trebuie sa credem tot ce scrie” Dumnezeu”,”NASA” sau altele. Dumnezeu ne-a dat creier, deci hai sa-l folosim, gandind critic.

  • Varga Remus spune:

   Chiar esti dus cu pluta, habotic adormit. Cand e eclipsa de luna si forma pamantului e proectata peste suprafata ei, ce vezi ?

 10. Varga Remus spune:

  Degeaba le arati adevarul la haboticii prosti si indoctrinati de mici, ca vor fi in stare sa-ti dea in cca, doar sa nu-i trezesti din amorteala lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.