Mărturie: „Numai Sfânta Parascheva și rugăciunile m-au ajutat să mai fiu azi aici! Sfânta Parascheva m-a scăpat de trei ori de bisturiu!”

Marioara Moraru (69 de ani), venită din apropiere de Ploiești, stă ghem pe-un scăunel pescăresc lângă stranele din Catedrala Mitropolitană. „Stau mai bine decât în strană, așa m-am învățat de când locuiesc în baraca mea, după ce am fost evacuată din casă”.

Anul acesta este a treisprezecea oară când vine la hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Anul trecut, înainte de sărbătoarea Sfintei, fusese diagnosticată cu afecțiuni grave ale intestinelor, ficatului și ovarelor, care necesitau operații. Cu toate acestea, și-a încărcat cei 68 de ani în bagaje și-a venit să se închine. Apoi, a continuat să se roage zilnic la Sfânta Cuvioasă Parascheva, la Sfântul Nectarie și să ceară în ajutor rugăciunile Părintelui Arsenie Boca, iar la controlul din ianuarie medicii nu își puteau explica în cel fel a reușit doamna Mărioara să scape de iminența operațiilor și să se îndrepte atât de grabnic spre o stare de sănătate rar întâlnită la vârsta sa.

Doamna Mărioara mărturisește: „Numai Sfânta Parascheva și rugăciunile m-au ajutat să mai fiu azi aici! Sfânta Parascheva m-a scăpat de trei ori de bisturiu! M-am închinat, deci, de trei ori deja la cinstitele moaște și voi rămâne în Iași până la plecarea moaștelor Sfintei Maria Magdalena, din evlavia pe care o am pentru că port același nume cu Sfânta”.

Ionela-Cristina Raciu 

Sursa: doxologia.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.