NĂPASTA ÎI VA LOVI PE TOȚI: întâi pe cei din marile orașe, apoi la scurt timp și pe cei de la țară

mayan-apocalypse

Fratii mei, voi intra direct in subiect: dezastrul a inceput. Cum s-a ajuns aici si ce va urma, deja stiu cititorii fideli ai acestui blog (n.r. Saccsiv) sau cei ce au mai citit cate ceva despre SISTEM si profetiile din Sfanta Scriptura sau ale Sfintilor Parinti.

Ce trebuie sa facem, iar s-a mai discutat. Dar acest aspect trebuie reluat. Si asta cat mai des:

In primul rand trebuie sa constientizam necesitatea ruperii de SISTEM. Trebuie sa ne schimbam multe din conceptiile ce le avem, sa renuntam la planurile ce ni le facuseram pe cand lumea parea inca normala, sa privim altfel cele ce ne inconjoara, sa incepem a ne detasa de rutina de pana acum.

Pentru cei de la oras, ruperea de SISTEM este extrem de dificila, de aceea trebuie  inceputa acum, nu maine. Trebuie neaparat sa renuntam definitiv la teroria fundamental gresita ca si alta data in istoria umanitatii au fost razboaie, ca si alta data au fost crize, ca si alta data a fost foamete, ca si alta data au fost revolutii, adica, ca cele ce se petrec acum s-au mai petrecut si prin urmare sa dormim pe noi, caci va trece … Nu va lasati inselati fratii mei, caci evenimentele ce se afla actualmente in desfasurare si mai ales cele ce iminent vor urma, sunt unice in istoria umanitatii. Acest teribil cumul probleme (criza, foamete, revolte, razboi) cu care se confrunta umanitatea intr-o perioada extrem de scurta de timp nu s-au mai petrecut vreodata la scara asta si nici nu se vor mai petrece. Ele au fost declansate voit cu un singur scop: acceptatea de catre omenire a “solutiei” salvatoare: NOUA ORDINE MONDIALA a GUVERNULUI MONDIAL stapanit de ANTIHRIST si acceptarea SEMNULUI FIAREI.

Multi intreaba: exista scapare? Pentru a putea raspunde, trebuie sa definim foarte exact ce inseamna “scapare”. Daca ne gandim la o modalitate de a fenta SISTEMUL stand in marile orase, raspunsul e NU. Daca ne gandim la o retragere in comunitati rurale, raspunsul este de asemenea NU. Ele nu reprezinta decat o foarte scurta perioada de pregatire, un soi de tragere a aerului in piept inaintea efortului, caci valul “tsunami” va lovi intai orasele si apoi restul.

Daca insa prin scapare intelegem mantuirea, atunci raspunsul este categoric DA, exista scapare. Trebuie insa sa intelegem ca desi omul e trecator pe acest pamant si prin urmare dator sa se straduie pentru a beneficia de aceasta scapare in timpuri, sa le zicem, normale, in vremurile apocaliptice ce vor urma, chestiunea devine ceva mai complicata. De aceea trebuie sa ne pregatim in mod special. Asta inseamna mai multa rugaciune decat pana acum, inmultirea faptelor bune, propovaduirea, marturisirea si, pentru multi, mucenicia.

In plus insa, pentru a putea mai usor porni pe drumul acesta, este necesara, dupa cum am spus, ruperea de SISTEM.

Aceasta rupere de SISTEM o putem asemui cu ruperea de material. de “necesitatile” nenecesare. Semnul fiarei nu va fi impus cu forta, in sensul ca nu ne vor lega de stalpi si ni-l vor pune, ci va fi acceptat, caci altfel, fara el nu vom putea vinde sau cumpara. Dar de acest “nu vei putea vinde sau cumpara fara semn” se sperie doar cei prinsi in SISTEM … Unui pustnic de exemplu, nu-i pasa. El sta in gaura sa din pamant si mananca ce-i da bunul Dumnezeu. El n-are “necesitati” precum impozitul la casa, rata la banca, benzina la masina, imbracamintea la moda, abonamentul la telefon, etc.

Cum incepem rupere de SISTEM? Prin renuntari. Ai haine nerupte? Nu mai lua altele. Ai masina? Vinde-o. Ai casa la oras? Vinde-o. Nu mai fa imprumuturi la banca. Nu conteaza cat de multi bani ai, fa toate acestea. De fapt, cu cat mai multi ai, cu atat mai greu te vei rupe. Decide acum (si nu amana): ramai in oras sau pleci la tara? In primul caz, vei fi printre primii loviti. Cum te pregatesti? Vinde acum, cat lucrurile mai au inca un prêt cat de cat. Maine va fi mai mic iar poimaine poate nu vei mai avea cui vinde. Ce faci cu banii? Daca alor tai le e frica de primul val, muta-i la tara. Cu restul banilor sau daca esti singur, aduna comori in Ceruri, adica ajuta-i pe altii.

Daca vrei sa pleci la tara, incepe acum, nu maine. Incheie acum socotelile de la oras. Nu mai astepta, caci astepti degeaba. Trebuie sa intelegi insa ca plecatul la tara nu este “solutia” ce va rezolva definitiv problema. Nici acolo nu vei scapa de SISTEM. Vei avea pamant acolo, vei avea casa, deci ca sa le poti avea trebuie sa fi incadrabil in SISTEM si ca sa fii incadrabil in SISTEM, trebuie sa porti semnul, mai devreme sau mai tarziu …

Desigur, mai sunt multe alte aspecte, sa le zicem de detaliu, de analizat si probabil o vom face in functie de comentariile voastre. Sursa: saccsiv

loading...

De asemenea, ai putea dori...

35 răspunsuri

 1. Anonim spune:

  Auziţi,am şi eu o nedumerire mare.Actele cu cip sunt pecetea sau numai cipul implantat pe frunte sau pe mâna dreaptă?Ca să fiu mai clar,dacă acceptăm actele cu cip,dar să zicem că avem în gând să nu acceptăm implantarea cipurilor în corp când va veni vremea,acceptarea actelor acestea ESTE sau NU ESTE Lepădare de Hristos?Sunt multe teorii şi părerei care nu fac decât să creeze şi mai multă confuzie…Chiar am nevoie de un răspuns… 🙁

  • Admin spune:

   Cipurile care se vor dori implantate in corp, reprezinta pecetea fiarei.

   • Anonim spune:

    Şi încă ceva:care este SISTEMUL care vorbeşti-cel sub „stăpânirea actelor cu cip” sau cel sub „stăpânirea cipurilor”?

    • Muraru Ioan-Adrian spune:

     CARDURILE CE IMPLICA DOCUMENTE PERSONALE SUNT PREGATITOARE ,PENTRU CIPURILE CE VOR VENI DECI CEI CE ITI VOR IMPUNE PRIN LEGE CA TREBUIE SA RESPECTI ASTA ..ACEIA SUNT OAMENII LUI ANTIHRIST …ACUM GANDESTE-TE SI TU SI VEZI DE UNDE VIN LEGILE ASTEA SI CINE IMPUNE ROMANIEI SA RESPECTE STRICT CE STABILESC OAMENII LUI ANTIHRIST ESTE FOARTE USOR, DOAR TREBUIE SA RASFOIESTI INTERNETUL SI STIRILE DESPRE RAZBOI CE SE INTAMPLA IN LUME SI ACOLO VE-I DESCOPERI REPEDE CINE SUNT ACESTIA ..

   • Adrian spune:

    Va salut. Respect opinia dumneavoastra insa aveti vreo dovada Scripturistica despre aceste cipuri care reprezinta pecetea fiarei? Nu putem vorbi despre pecetea fiarei (despre care aflam din Sfanta Scriptura) si sa nu avem dovezi clare ca sunt cipurile. Si a doua intrebare: daca cipurile reprezinta pecetea fiarei, ce este sigiliul lui Dumnezeu? (pentru ca vedem clar in Sfanta Scriptura ca si Dumnezeu are un sigiliu). Multumesc frumos.

   • Victor spune:

    Pentru Adrian și pentru tăți aceia ce mai au dubii: mă încumet să răspund și eu… Nu cred că sunt la înălțimea cerută. Sunt doar unul ce se pregătește, de o viață, pentru ce va să fie. Nu cred că-s necesare dovezi scripturistice în privința cipurilor, la vremea aceea nici nu existau – ar ajunge doar bunul simț creștin în înțelegerea vremilor ce le trăim… Nu mă feresc de cipurile de identificare și localizare, să fim serioși, suntem ca vitele, nu mai putem ascunde nimic relativ la viețuirea noastră zilnică, mă feresc doar de acelea ce-mi pot modifica reacțiile la anumiți stimuli sau le pot chiar dicta. Prin diverse constrângeri, deja profilate la orizont, constrângerea devine mai puțin ”constrângătoare”… Ne-am învățat deja cu documentele cip-ate, cu prezența militarilor pe străzi – pentru siguranța noastră, cu ”confortul” oferit de marile îmbulzeli metropolitane, cu supremația supraviețuirii speciei dinainte existenței individului deci, suntem deja ambientați cu ultimele necesități de supraviețuire și convinși de normalitatea statutului de membrii ai Sistemului. Ne va fi mult mai ușor, zic ei, să acceptăm ceea ce va veni. În ce privește sigiliul dumnezeiesc, după maxima jertfă și minima mea părere, Sfânta Cruce ar putea fi îndeajuns. Gândesc eu, o credință bine înrădăcinată, o mare dragoste pentru aproapele, o înțelepciune preventivă în a-ți pune deoparte câteva alimente pentru ceea ce deja ști că va veni și ceva scule de prin Epoca de Piatră, alături de un loc bine ferit de căi, priviri sau pretenții de teritorialitate sau influență ale Sistemului, gândesc că, altul decât multă răbdare și putere de a ierta – nu-ți trebuie. Că a fi mult, că ți-a părea puțin, nu uita ești fiu al lui Dumnezeu, după declarații scripturistice chiar frățior al lui Iisus Cela Uns. Orice s-ar întâmpla și orice va fi, niciodată să nu uiți de credință, dragoste și speranță. Na nu uita, întâmpină evenimentele, oricât astăzi ți-a fi bine și oricât ar fi astăzi de calduță soba! Bunuțu cu tine/noi!!!

  • Muraru Ioan-Adrian spune:

   Pentru domnul Anonim care vrea un raspun:Cum fara asigurare la masina nu poti circula pe sosea si nicaieri in alta parte sau fara pasoport nu poti trece in alta tara .acum se trece cu buletinul in europa …insa din aceste doua exemple . trebuie sa intelegi ca deja SISTEMUL pune la cale sa se ajunga pana la punctul acela de a se invata omul ca fara de card nu poti lua banii de la o fabrica unde ai muncit ,si tot asa incat va ajunge in scurt timp ca asicurarea de la masina, buletinul ,carnet de sanatate ,actele de proprietar de casa e.t.c …vor fi introduse int-un cip care se va pune pe mana dreapta sau pe frunte astfel cu aceste doua parti ale corpului te poti indrepta spre scanerul care iti citeste ce doresti sau ce ai nevoie in momentul acela :intrarea intr-o tara ,sau sa platesti o sticla de apa la super market ..cum deja exista carduri care le dai la casierita unde-l introduce intr-un scaner si tu apesi pe butoane parola si asa ai platit ..cam asta se intampla si cu cipul care iti este implantat pe mana dreapta sau pe frunte .Si cel mai probabil inclin sa cred ca intai le va pune la toti semnul fiarei adica cipul pe frunte sau pe mana dreapta si dupa ce te imbuiba de mancare ..va spune fiara ..DE ACUM CINE SE VA LEPADA DE HRISTOS IISUS SI SE VA INCHNA MIE VA AVEA DREPTUL SA VANDA SAU SA CUMPERE ..IAR MULTI si foarte multi care deja sau adaptat cu utilitatile de tehnologie inalta caci nu mai trebuie sa ai o gramada de documente prin buzunare le ai propriu in tine ,sub pielea ta ..atunci multi vor parasi pe IISUS HRISTOS SI SE VA INCHINA FIARE-I CA SA POATA CUMPARA MANCARE BENZINA LA MASINA SI TOT CE-I TREBUIE OMULUI SA CUMPERE .si va urma prapadul si nenorocirea dupa ce vor ramane doar cei insemnati doar cei ce si-au dat sufletul satane-i Sa Ne Apere Iisus Hristos D-zeu pe toti si sa nu prindem noi asa ceva ..desi este deja la usi..

   • elena spune:

    Daca nu te supui sistemului si nu-ti pui semnul fiarei pe frunte sau mana dreapta, nu vei mai avea serviciu, pensie ,…deci mijloc de intretinere….inseamna ca nu poti cumpara si nici sa vinzi nu poti sa te intretii decat daca ai pmantul tau sa-l poti cultiva. Nu poti sa beneficiezi de curent, gaze, nu ai cum sa platesti impozitul la casa nemaivorbind de masina. Singurul mod de a nu te da lui antihrist adica sa-ti pui semnul fiarei este sa mergi in pustietate, sa traiesti in padure departe de orase si sate si de conditiile oferite pana acum.

  • ” Cipul implantat pe frunte sau pe mâna dreaptă ” pecetea- 666, altceva nu exista.

  • BANCILA spune:

   TOATE ACESTE ACTE SUNT PASII PREMERGATORI PANA LA INPLANTAREA CIPURILKOR, ESTE O INGRADIRE PUR SI SIMPLU! IAR ATUNCI CAND ACESTEA VOR VENI MULTI NU VOR MAI POUTEA ”DA INAPOI” FIIND DEJA PREA TARZIU.
   UNII NU SE VOR INDURA DE AVERILE ACUMULATE SI DE VIATA FRUMOASA PE CARE CRED CA AR PUTEAO TRAI IAR ALTII NU VOR MAI PUTEA FIIND PRINSI IN CAPCANELE BANCILOR SI A ALTOR INSTITUTII CARE SUNT OBLIGATI PRIN LEGE SA RAMANA IN SISTEM, DE ACEEA RUPEREA DE SISTEM DIN TIMP CRED SI EU CA AR FI O SOLUTIE

  • fidelitates spune:

   Vizioneaza videoclipurile de pe youtube …Sarea Pamantului 1 ,Sarea Pamantului [ 1 ] ,Sarea Pamantului [2] ,Sarea Pamantului [3] …ACOLO VEI GASI RASPUNSUL …

 2. rodica popescu spune:

  E foarte greu de crezut pentru cei care il cunosc pe IIsus doar din amintiri de la bunici.Grozavia care va veni pe unii ii distreaza(din pacate).E atat de usor sa traiesti asa cum se traieste azi,fara infranari de la placeri.”Doamne Tu care sti neputinta noastra,ajuta-ne ca nu avem argumente pentru cei care nu stiu si nici nu vor a sti!”Nu vrem sa se piarda sufletele lor,arata-le si arata-ne noua tuturor,cum sa facem sa nu pierdem mantuirea,caci este tot ceea ce trebuie de fapt omului!Amin!

 3. gojoaie spune:

  doar un om intelept poate sa refuze semnul fiarei….de murit tot murim odata si odata………………..asa ca mai bine mori pentru dumnezeu si vei traii vesnic dupa,decat sa o duci bine aici pe pamant si sa pieri dupa in focul vesnic…..pentru ca aceasta o sa fie ultima batalie,si fiecare arata pentru ce lupta

  • elena spune:

   AI ACEST CURAJ?CAND ESTI PUS IN FATA FAPTEI NU CRED CA MAI ESTI ATAT DE VITEAZ. SA NE RUGAM LUI DUMNEZEU SA NE INTAREASCA.

   • CorneliuS spune:

    Curaj? Eu spun ca iti trebuie credinta.Nu am primit si nici nu voi primii acte cu CIP.Imi pregatesc plecarea in pustie impreuna cu familia de mult timp si sper sa nu fiu singur ,dar daca Dumnezeu o sa vrea sa fiu singur atunci voi rabda

 4. adi spune:

  Actele cu cip sunt premergatoare si sunt lepadare , numai ca de acte mai scapi , de cip nu mai scapi in veci. faza e ca actele cu cip cu cat le ai de mai mult timp , ti se intuneca mintea , sf Parinte Iuatin Parvu si altii au vazut cum se indeparteaza Harul de la om si nu vei putea refuza pecetea . e ca o arvuna , e logodna cu diavolul , ca si ucm stai cu o fata dezbracati in pat si cochetezi dar promiti k nu se va intampla nimic . cauta pe youtube Mari duhovnici si ierarhi spun NU actelor cu cip. desi nu usnt pecetea finala , e primejdios , deja primii pasi au fost facuti demult cu cnp si codurile de bare pe orice . kiar trebuie sa ne oprim. si nu te poti baza ca refuzi cipul implantat , ca daca mori cu actele asupra ta? si nu apuci cipul cf te risti?

 5. adi b spune:

  Actele cu cip sunt premergatoare si sunt lepadare de Hristos, numai ca de acte mai scapi , de cipul in corp nu mai scapi in veci. faza e ca actele cu cip cu cat le ai de mai mult timp , ti se intuneca mintea , sf Parinte Iuatin Parvu si altii au vazut cum se indeparteaza Harul de la om si nu vei putea refuza pecetea , te vei amagi chiar daca stii de ea. e ca o arvuna , e logodna cu diavolul , ca si cum stai cu o fata dezbracati in pat si cochetezi dar promiti k nu se va intampla nimic . cauta pe youtube Mari duhovnici si ierarhi spun NU actelor cu cip. desi nu usnt pecetea finala , e primejdios , deja primii pasi au fost facuti demult cu cnp si codurile de bare pe orice . chiar trebuie sa ne oprim. si nu te poti baza ca refuzi cipul implantat si ai scapat, ca daca mori cu actele asupra ta? si nu apuci cipul, la judecata cf te risti? nu poti sa spui ca nu ai stiut .

 6. mihai spune:

  Bai oameni buni, ca v as fi zis altfel, semnul diavolului e in inima, in poftele interioare care va macina, nu in cine stie ce cip! Daca prin cipul ala sunteti fortati in vreun fel sa faceti ceva impotriva vointei voastre, atunci nu va mai fi considerat pacat, pt ca pacatul presupune acordul constient si de bunavoie al omului. lasati prostiile cu cipuri si vedeti va de rugaciune si fapte bune, ca va ia dracu inainte sa va implanteze cipuri daca nu luati aminte la voi insiva acum!

  • Nedea Iosif-Sorin spune:

   Foarte bine spus fratioare! Faptele noastre vor vorbi pentru noi la judecata. Cu cip sau fara, faptele si rugaciunea „trag la greutate” cand vom fi dusi in fata Judecatorului Preadrept.

 7. mihaela spune:

  Am ajuns la concluzia că cei mai activi oameni sînt cei care urăsc, căci Iubirea e contemplativă. Oamenii care nu iubesc, fiind stăpîniți de neastîmpărare, umplu lumea de cuvintele lor și felul lor de a fi, lăsînd în jur impresia că toată lumea stă sub semnul răului. Iubirea însă este de-asupra acestora, ea cuprinde lumea toată și o ține, discret, în taină. Iubirea are vedere absolută, de aceea vede căderea finală a răului și nu se tulbură de înmulțirea lui, de manifestările lui tot mai turbate. Sufletul iubitor e liniștit, chiar și în fața răului, deoarece cunoaște zădărnicia și neputința acestuia. Numai dintr-un astfel de suflet Apostolul Pavel a putut zice: ”Nu răspundeți la rău cu rău”, căci răul este neputincios nu doar în a face binele, ci chiar și în a învinge un alt rău. Fiți liniștiți în sufletele voastre. Oricît de mult și turbat ar părea răul în această lume, Iubirea biruie, vede și ține toate. Pentru că este de la Dumnezeu și este Dumnezeu.Pr Savatie Bastovoi

 8. paul spune:

  Da foarte adevarat aceasta postare , cu siguranta spre asa ceva ne indreptam foarte rapid , dar eu cred si sper ca Dumnezeu si Hristos au un plan de lupta impotriva fiarei ! Si deja eu simt acest lucru , din ce in ce omeni incep sa i-si puna intrebari de genul , im ce se intampla azi nu miroase a bine si oare ce va mai fii maine ? Bine inteles ca nu vom scapa de dezastrul biblic , dar cred ca oameni care vor sa scape de acest sistem diabolic si satanic se vor uni si vor reprezenta o forta foarte puternica impotriva raului si sa nu uitam caci in totdeauna binele va invinge ! Dar din pacate sunt foarte multi oameni care astazi mu stiu ce isi doresc suntfoarte indecisi , iar acesti oameni cu siguranta vor pieri din cauza caci nu sunt hotarati ce sa aleaga: raul sau binele !

 9. Dumitru spune:

  Doamne ajuta ! Iata ce trebuie facut cu adevarat = https://www.youtube.com/watch?v=GVaVPY2Oiqo&feature=share

  Iata ce trebuie facut cu adevarata . Doamne ajuta !

  https://www.youtube.com/watch?v=GVaVPY2Oiqo&feature=share

 10. Nedea Iosif-Sorin spune:

  Nu exista cale de „scapare”. Si „pustiul” apartine cuiva, care, mai devreme sau mai tarziu te va intreba ce cauti acolo si iti va cere, probabil o taxa de ocupare.

 11. Negru maria spune:

  Dragii mei….rugaciunea e casa sufletului vostru, nu va pierdeti credinta indiferent prin ce treceti sa le primiti toate bune sau rele asa ne e verificata credinta, cine va razbi se va mantui. Amin! ! !

 12. Cristian spune:

  Buna ziua.Saccsiv inseamna ceva? De ce acest nume? Ce inseamna?

 13. Mari Mari spune:

  nici nu vor mai exista inchisori…spui ce nu trebuie, faci ce nu trebuie, nu ti se va da voie sa cumperi, ai restrictii pe cip…eheei…cat control ! cred ca toate formele de control de pana acum, de la sclavagismul din antichitate pana la comunism nu au fost decat niste experimente

 14. Adrian spune:

  Va salut ,pentru a antelege corect evenimentele vare vor veni peste omenirea antreaga ,va rog da cauta ti cartile ,Marea lupta ,si Criza ,de Elen G White .An aceste carti ve ti gasi raspunsul a tot ce va framanta an legatura cu marea criza finala.Va multumesc si va doresc succes la gasirea cartilor si la studierea lor.

 15. Laurentiu spune:

  Sa nu ne inselam fratilor. Semnul fiarei are legatura cu inchinarea noastra fata de Dumnezeu. Ne vom inchina sau nu…Articolul prezentat mai sus este extraordinar si intelepti sunt cei care vor lua invataminte din cele citite. Dar sa nu ne framantam atat de mult de aceste cip-uri. Cand se vorbeste de „mana si frunte” sa ne gandim la faptul ca mainile le folosim pentru a lucra iar fruntea, capul, pentru a gandi…Pentru aceste ” parti anatomice” ale corpului nostru se va da lupta…

 16. Daniel spune:

  Cam panicheaza articolul acesta, iar frica nu-i de la Domnul! Noua Parintele ne spune la predica ca NU trebuie sa te sperii si nici sa te ascunzi, iar de v-a veni vremea de marturisit sa marturisesti cu bucurie. Aveti credinta la Domnul si rugati pe Maica Domnului si pe Sfinti. Nu va fie frica, fratilor!

 17. IULIA spune:

  faptul ca lumea s-a supus sistemului sub falsul pretext ca nu poti vinde si cumpara fara ei nu este PECETEA? Daca lumea refuza ce putea face sistemul fara marea masa? Ce puteau face o mana de scelerati?
  Teza cu CNP-urile, cu cipurile sunt teze si piste false….pentru a ADORMI CONSTITINTELE SI A ascunde omului ca deja a luat pecetea.Acceptand sa te supui sistemului, sa-ti lovesti semenii, sa-i tradezi , sa dai la gioale este pactul cu MAMONA.
  Toata lumea face ce face sub pretextul ca asa-i acum si este foarte ingrijorata de buletine, cipuri, carduri etc. Fratilor un cip se poate implanta fara stiinta pe cand ce se intampla acum cu stiinta , ati acceptat. Ce pecete mai asteptati ?

 18. D spune:

  Cipul exista. E facut in asa fel cu polimer incat il aplici pe piele ca un tatuaj si pielea il absoarbe si nu-l mai poti scoate. Am citit un articol despre asta si este in legatura cu porcariile pe care le mancam ca sa produca a 3-a spirala ADN, tehnologia 5G si alte porcarii dinastea.
  Scopul este sa-l controleze pe om sa-l faca robul sistemului satanic, sa fie controlat de constiinta satanei adica de AI, inteligenta artificiala prin cip.
  Numai cei nepasatori nu-si dau seama de asta, cei care nu au grija de mantuirea lor si care nu se ingrijesc de sufletul lor si de Dumnezeu.
  Cautati si veti afla!
  Cititi si Apocalipsa din Biblie si restul Noului Testament, spun asa ca pentru intarziati. Si rugati-va!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.