Niciodată nu te vei lăsa de bărbat, nici în lumea asta şi nici în cealaltă! Pentru că înaintea lui Dumnezeu eşti cununată…

„De bărbat mă las, dar de biserică nu mă las!”

Niciodată nu te vei lăsa de bărbat, nici în lumea asta şi nici în cealaltă! Pentru că înaintea lui Dumnezeu eşti cununată şi ai luat Taina Cununiei asupra ta. Şi odată ce ai ales cununia, rabzi ale cununiei. Dacă ai divorţat şi ţii neapărat de sfinţenie, trăieşti în ale văduviei, atât duhovniceşte, cât şi trupeşte. De ce? Pentru că nu poţi să calci o taina şi să o sfinţeşti pe cealaltă!

Că mai aud femei evlavioase că spun:

„- Părinte, dacă aş fi acuma tânară, direct la Mănăstire m-aş duce!”

Stai liniştită… s-au potolit hormonii, acum s-a copt sămânţa, s-a copt mintea şi altfel vezi lucrurile, dar dacă ai avea acum 16 ani, tot asa ai tropăi, din creangă în creangă, din floare, în floare.. uitându-te după cireşe coapte! Deci nu poţi să schimbi sensul minţii mature.. Aţi văzut?

Mereu auzim întrebarea aceasta:

„Dacă ai mai fi tânăr o dată ce-ai face?”

N-ai face nimic! Ce-ai făcut şi prima dată!

Pentru că odată ce ai mintea tânără, spune un proverb:

„Ce tinereţea poate mintea nu ştie, şi ce mintea ştie, bătrâneţea nu poate!

Deci cât suntem maturi nu mai avem puterea trupească, firească…

Parintele Calistrat Chifan – Predica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Metatron spune:

    In casnicie intodeauna e problema ascultarii, mai ales a femei fatza de barbat, dar si a barbatului de a se despatimi si a fi pe plac femei.
    Casnicia e benefica psihic si sufletesc atat barbatului cat si femeii, dar cu conditia sa fii sigur/sigura ca il vrei cu adevarat, sa simtii in adancul inimi ca e alesul/aleasa. orice casatorie care nu e sincera sau e pe interes se va destrama, insusi fundatia ei e subreda de-la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.